Forum.Over.Net

Politični čvek

Strpni levičarji? Voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV SLO Monika Tavčar prekinila gledalko, ki je hvalila delo Janševe

Default avatar

še tri kroge

kakšna nestrpnost je napisal/a:
Mislim, da si pozabil dodati nekaj nul in omeniti kako so prijazni strički belčki delili sladkorčke in poljubčke.

Predlagano branje:
Savage Continent: Europe in the Aftermath of World War II
Default avatar

pa saj ste ubogi

kakšna nestrpnost je napisal/a:
Saj veš, kako se reče: še premalo so popucali. Jaz nisem nikogar ubil, tudi moji sorodniki ne. Ko smo v družini izvedeli, da so se po vojni dogajali poboji, nismo mogli verjeti. Nismo pa tisti, ki jih nismo izvajali, dolžni zdaj tebi prati noge in prenašati tvoje rovarjenje proti vsem, ki ne častijo kulta narodnih izdajalcev. Tisti ki so čutili , da je tako prav, so se spravili. V Kočevskem Rogu, na Teharjah, pod Lipo sprave so se spravili. Verjamem, da so se spravili iskreno. Nekaterim vam pa sovraštva in nestrpnosti ni nikoli zadosti. Vsem spravam navkljub sovražite, ustrahujete, lažete, se cmerate, ko kdo zavrne vaša natolcevanja, spletke in laži, tožarite (z lažmi!). Uboga ta zemlja, ki vas nosi, nikoli spravljene in same s sabo pomirjene izdajalce lastnega naroda.
Default avatar

kakšna nestrpnost

pa saj ste ubogi je napisal/a:
V Rogu in na Teharjah niso bili nobeni spravni obredi, marveč pogrebne maše za pobite. Ženske, otroci, dojenčki niso bili nobeni "izdajalci". Šlo je izključno za komunistično revolucijo. Še poceni smo jo odnesli, saj je v Kamboži Pol Pot dal pobiti 25% svojega naroda. Taka je pač zakonitost komunističnih revolucij. Sovraštvo, nestrpnost!! Kot nacisti proti Judom in hendikepiranim.
Z revolucijo in temi poboji so komunisti pri nas umazali, zasvinjali odpor proti okupatorju ZA VEDNO.
Označevanje z izdajalci pa pomeni samo vašo nemoč opravičevanja zločina , najhujšega v vsej zgodovini naroda. Tako se nad Slovenci ni znešel še nihče, lasten brat se je!!! In ti ta zločin zagovarjaš z besedami "še premalo so popucali." S tem si pokazal, kako si maščevalen in še vedno poln sovraštva.
Včasih se spomnim tistih, ki so pobijali. Stotine ljudi v enem dnevu. Kako so ti ljudje kasneje trpeli. Ubogi reveži, takih muk ne privoščim nobenemu. To mora biti peklensko. V taka dejanja so jih pahnili ljudje brez duše.
Ostani zdrav, predvsem duševno. Pa lep pozdrav!
Default avatar

pa bodi ubogi če ti paše

kakšna nestrpnost je napisal/a:
Ti ne boš nikoli nehal sovražiti in rovariti. Tudi prav, kljub temu bomo ostali živeli in se veselili vsakega novega dne in upali na sonce, ki bo na Slovenijo znova posijalo po zatonu Janeza Janše in njegovih vernikov.