Forum.Over.Net

Politični čvek

Strpni levičarji? Voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV SLO Monika Tavčar prekinila gledalko, ki je hvalila delo Janševe

Default avatar

Strpna cenzura NI OK

Številni gledalci oddaje Dobro jutro, ki jo vsako jutro predvajajo na javni RTV Slovenija, so se razjezili potem, ko so videli, kako je voditeljica Monika Tavčar hitro odpravila eno izmed gledalk, ki je poklicala v studio in občutno pohvalila delovanje nove vlade pod vodstvom Janeza Janše. Številni uporabniki Twitterja so prepričani, da gre za cenzuro, ki je povsem v kontekstu neverodostojnega in enostranskega poročanja, ki se ga javna hiša, ki so jo primorana plačevati vsa slovenska gospodinjstva, še posebej poslužuje odkar je zaprisegla tretja Janševa vlada. 

Tavčarjeva je, kot je to sicer v oddaji v navadi, pričela s pregledovanjem poročanja slovenskih časopisov, vmes pa je sprejela klic gledalke iz Kopra. “Mi kristjani upamo, da bo šlo. Imamo prave ljudi na pravem mestu, ampak nekaj pa kljub temu ne razumem: vlada, ki je odšla in ki je nihče ni vrgel, je odšla sama. In tako hitro narejena nova, ki ji zaupam popolnoma, ne 100 odstotkov, ampak tisoč odstotkov. Nas bodo rešili, začeli smo hitro delati. Ampak jaz bi rada nekaj povedala: tisti, ki nam že sedaj podtikajo, v tako hudih časih, in tiste po internetu in povsod dobiš take izjave, da je nekaj groznega, me malo moti. Jaz ne vem, kje smo Slovenci, ali nas res ni več. Pa kaj mi živimo na Luni?”

Nenavadne poteze vse bolj krnijo zaupanje v javno televizijo


Glede na to, da so RTV prispevek primorana plačevati vsa gospodinjstva ne čudi, da so se v odzivih pojavili tudi številni pozivi k ukinitvi obveznega plačevanja RTV prispevka. Eden izmed državljanov pa je predlagal, da bi bilo potrebno RTV je omejiti finančna sredstva in to na tak način, da v tem kriznem času še RTV prispevek zniža za 70 odstotkov. “Vsi vemo, da jih je na RTV za okrog 2 tisoč preveč zaposlenih zato jim je potrebno omejiti sredstva in naredit reorganizacijo dela.”
Default avatar

Družinska terapevtka dr Maria

Jaz bi gospo prekinila že po "Mi kristjani".

Gospa ima na voljo Radio Ognjišče in druge medije, kjer lahko skupaj molijo k svojim verskim entitetam in naj tam razglabljajo o svojih marnjah in o tem na kakšnih položajih imajo svoje ljudi.
Default avatar

podpis

Podpis! Janšistična propaganda deluje povsod, vedno več jih je pod komentarji, bodisi na RTV MMC, 24 ur, siol in na žalost tudi tu!
Default avatar

me prav zanima

Me zanima, kako strpni ni bili na Nori TV, če zdaj pokličem in začnem hvaliti Šarčevo vlado. Kaj misliš, avtorica?
Default avatar

Saint Potato

Mi ljubitelji praženega krompirja upamo, da bo šlo. Imamo prave recepte na pravem mestu, ampak nekaj pa kljub temu ne razumem: krompir Solara, tisti z rumeno kožico, ki ga je bilo polno v trgovinah, je izginil. In tako so hitro pripeljali novega, Rudolpha, ki mu zaupam popolnoma, ne 100 odstotkov, ampak tisoč odstotkov. Nas bo rešil, začeli smo ga hitro lupiti. Ampak jaz bi rada nekaj povedala: tisti, ki nam že sedaj podtikajo, v tako hudih časih, in tiste po internetu in povsod dobiš take izjave, da je nekaj groznega, me malo moti. Jaz ne vem, kje smo Slovenci, ali nas res ni več. Pa kaj mi živimo na Luni?

Da ne bi zdaj slučajno kdo rekel, da se ne držim teme, OK?
Default avatar

In kaj je sarko naredil

me prav zanima je napisal/a:
Takega , da bi ga lahko hvalil. Jaz vidim ničesar pametnega, razen tega, da je naši izjemni učiteljski inteligenci dvignil plače. Izjemni ha ha ha se spomnim šmarske učiteljice, no ni za govoriti...
Default avatar

me prav zanima

In kaj je sarko naredil je napisal/a:
Zaslepljen pač noče videti.
Default avatar

To ni noben odgovor

me prav zanima je napisal/a:
Brihta razsvetli me, kaj dobrega je naredil?
Default avatar

Buccibuccibuc

In kaj je sarko naredil je napisal/a:
Se kar čuti, da si imel/-a izjemno izobraževanje in vzgojo. Saj bo bolje, travme se da predelat. Objemček!
Default avatar

javno izražanje

Družinska terapevtka dr Maria je napisal/a:
V svobodni državi lahko vsak človek JAVNO reče, kaj je: musliman, kristjan, kmet, zabušant ali pa homoseksualec. Posebno še pa lahko to izreče na JAVNI TELEVIZIJI, NA JAVNMEM RADIU, ker moramo vsi pod prisilo plačevati JAVNO RTV. Zato smo na JAVNI RTV vsi enakopravni.
Default avatar

hahahahahahahah

hahahahah Plačanka je bila Zdaj se pa goeblsova mašinerija cmera ko na rtv niso mogli svoje propagande furat Hahahahaha
Default avatar

kako ste nestrpni

Družinska terapevtka dr Maria je napisal/a:
Kakšna nestrpnost. Kakšna neverjetna, strahotna nestrpnost!
Default avatar

potopana kura si

kako ste nestrpni je napisal/a:
nestrpnost zastonj delijo na Trstenjakovi, tam se oglasi, če jo rabiš. pa pr primcu je je tudi polno. Plačamo strpni.
Default avatar

ni plačila

potopana kura si je napisal/a:
Se pravi, da NE PLAČATE!
Default avatar

naj se vam povrne

ni plačila je napisal/a:
Plačujemo, plačujemo. Naj vam BOG povrne tisočkrat vse, kar plačujemo zaradi vaše nestrpnosti. Samo ne potem hodit jokat k nam, ko bo bolelo.
Default avatar

kakšna nestrpnost

naj se vam povrne je napisal/a:
Kakšna nestrpnost?
Default avatar

zakaj bahavost

"Družinska terapevtka dr Maria"

Takole se pa ne podpisuje PRAVI družinski terapevt. Niti ne piše tako nestrpno. Delo z družino je zahtevno delo in nikakor pravi družinski terapevt ne piše tako primitivno.
Najprej porihtaj svoj ego, potem pa kaj napiši. Bahavost in kraja naziva niti malo nista etični.
Default avatar

matjažev kralj

kakšna nestrpnost je napisal/a:
Vsakršna nestrpnost. Tega je pri desničarjih na megatone. Znajo se pa ti nestrpni desničarji zelo cmerat pa tožarit vse naokrog, pogosto tudi v Bruselj, ko jih kdo na njihovo nestrpnost opozori.
Default avatar

kakšna nestrpnost

matjažev kralj je napisal/a:
Default avatar

kakšna nestrpnost

matjažev kralj je napisal/a:
Dokazov o levičarski nestrpnosti je zelo veliko. Tudi po površini države. Na ozemlju Slovenije so ekstremni levičarji zaradi nestrpnosti pobili skorajda 200.000 ljudi. Tudi otroke, tudi dojenčke. Od zahoda do vzhoda od severa do juga.
In danes primitivni, nestrpni župan Ljubljane na Žalah ne dovoli pokopati posmrtnih ostankov med vojno od partizanov pobitih Ciganov. Nestrpnost tudi do umrlih, pobitih.

PS
V Bruselj je pa tožila skupina 571 novinarjev (tudi Šarec je med podpisniki!) češ, kako Janševa vlada zatira medijsko svobodo. In to je bilo tik pred predsedovanjem Slovenije Svetu evropske unije. Torej, čim bolj škodovati ugledu Slovenije v EU. Prekrasno, ane? Upam, da je Bruselj opozoril slovenske oblasti, kaj si dovolijo nekateri "novinarji"!