Moja draga je prepričana, da so umetne, jaz pa preprosto ne vem, nimam izkušenj, ženske se pa baje medsebojno šlatajo oziroma šlatajo tisto, ki ima silikone, da druge čekirajo kakšen je to otip in občutek.
Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.
Al Kalifa
ajmene
in kako naj mi to vemo????? enim karantena res škodiAl Kalifa je napisal/a: ↑Moja draga je prepričana, da so umetne, jaz pa preprosto ne vem, nimam izkušenj, ženske se pa baje medsebojno šlatajo oziroma šlatajo tisto, ki ima silikone, da druge čekirajo kakšen je to otip in občutek.
ženske opazimo
Robert Furlan
Ninifake
kaj pa mačeha
Mačeha jih ima definitivno . Suzi pa....možno tudi.Robert Furlan je napisal/a: ↑Ne Suzi ima naravne..
Tina Gorenjak
tina je blizu
juh
Fovš babe
si malo pomešala
Feeltna
1972 letnica je, kar pogooglaj... Mogoce bi bla lepotica, ce ne bi vedno dajala vtisa ku r beFovš babe je napisal/a: ↑Tina je letnik 1981, in res je lepotica.
meni je lepa ženska
eh no
To je pač vloga, nekdo jo mora odigrat.juh je napisal/a: ↑Tina ima sigurno več kot 50. Vsaj kaže jih veliiiko več. Prav neokusna je s tem skakanjem po moških pri svojih letih. In zgleda zelo slabo, nobena lepotica ni.
k4r1n
Res je. Igralka ki igra Suzano je lušna, zna igrat, igra res sproščeno, ni tako lesena kot so drugi. Tista Tanja je pa tudi meni antipatična, neprijetnega izgleda, moteča. Smešna mi delujemeni je lepa ženska je napisal/a: ↑Ta igralka Staša, ki igra Suzi, je top, obrazek, lasje, telo. Nekje sem brala, da ima že otročka. Lušna je.
Tista ki igra zdravnikovo novo punco, pa mi je odbijajoča. Zadirčen glas, pa tisto pačenje in cmokanje... Lahko bi našli kakšno bolj simpatično igralko.
Omg