Forum.Over.Net

Starševski čvek

Naredi masko iz wc papirja

Default avatar

Nevredni

Delodajalec nam je namesto obljubljenih mask, dal navodila da naj si doma naredimo maske iz wc papirja. V tem času, ko mi delamo z agresivnimi sredstvi razkužujejo podjetje. Tisti ki to počnejo so v skafandrih zasčiteni od glave do pet, mi delavci pa v istem času in prostoru moramo delati nemoteno brez vsake zaščite. V pljučih nas peče,tako agresivna sredstva uporabljajo. Režija in direktorat že drugi teden delajo od doma in niso izpostavljeni vsemu temu. Mi pa smo pozabljeni od vseh in izpostavljeni se hujšemu kot je virus. Več kot očitno gre za kršenje osnovnih človekovih pravic v našem primeru.
POMAGAJTE PROSIM! Podjetje Odelo!
Default avatar

Ena južna

Nevredni je napisal/a:
Prijavte delodajalca na inšpektorat za delo.
Je.bem ti tazga delodajalca ki ne poskrbi za svoje zaposlene, res. Če vas ni sposobn zaščitit, naj za neki cajta zapre firmo. Kaj sploh izdelujete da morte delat? Očitno brez vas ne gre. Upam da vas zato vsaj orng nagradijo.
Default avatar

Takole bom rekla

Nevredni je napisal/a:

Povejte Inšpektoratu za delo, lahko tudi anonimno, bodo prišli!

Kaj pa sindikat, a ga nimate? Lahko se obrnete na go. Jerkič iz Zveze svobodnih sindikatov Slovenije. Vsaj poskusite!
Default avatar

Trbovlje

Dober dan! Jaz res ne vem, kaj imate od teh izmišljotin. Tudi jaz delam v tem podjetju, pa nisem dobila nobene takšne direktive-res zanimivo🤔! Res vas ne razumem. Če ne želiš delati, ostani doma!
Default avatar

Iz Gorenjske

Jaz ga nekaj lahko podarim. A ga hočete? Boste ga pa morali prej oprati.
Default avatar

Odelo

Pa dobro ljudje božji kaj nimate boljšega dela kot pa grimove pravljice pisat. Delam v podjetu pa ne vem nič o tej direktivi še majn pa da bi videla ljudi v skafandrih hoditi okoli mene z agresivnimi čistili. Najdite si kaj bol pametnega za počet kot pa pisat laži!!!! LP
Default avatar

Rimske

Tudi sama delam v tem podjetju. In takih direktiv zagotovo ni bilo. Ter blatenje podjetja na tak nacin je zagotovo nagravzno.
Hkrati pa te nihce ne drzi priljenjeno da delas tam ce ti kej ne pase. Si pac najdes drugo sluzbo, kjer bo vse posejano z rozicami ( aja take sluzbe ni). Ali pa druga moznost ostanes doma.
Pa lep pozdrav
Default avatar

Odelooo

Zdravo!
Ti k omenjas maske z wc papirja (NI LEPO LAGAT) 🤦‍♀️ Ce nimate pametnejsega dela kot blatit firmo pejte seksat bo vsaj tm korist od vas. Lp