Forum.Over.Net

Politični čvek

To ziher nič ni res

Default avatar

RTVPoročanje

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro ... ene/518450

Članek pravi, da je Slovaška vlada hotela vohunit za klici in SMSi, da bi ugotovila, kdo ima koronavirus, dokler ni sama Rosa Luxemburg iz groba poklicala junaške socialdemokrate ki so preprečili to dejanje.

V resnici imajo verjetno v mislih nek sistem, ki anonimno spremlja lokacije, in ko nekdo testira pozitivno za koronavirus, sistem dobesedno javi, kdo je bil v stiku. Predlog je genialen. Seveda mora imet 'nadzor nad sms sporocili', če ti pa pošlje SMS sporočilo. 'Prejšnji torek je 1 uro pred vami pošto obiskala oseba, ki je pozneje testirala pozitivno na korono. Bodite dodatno previdni' Genialno.

Spet socialdemokrati zavirajo napredek.

RTV je včasih kot komunistka na menstri. Cel medijski sistem javi, da 'Amerika hoče zdravila iz Nemčije zase in le zase', da meni še babica to javlja kot fakt, še meni babica maže to RTV menstro na alegoričen kruh. CEL medijski sistem javi to.

Vi razumete, da cel naš šolski sistem temelji na tej komunistični menstri. To je menstra Rose Luxemburg, ki se komunistom, prvomajnikom in marksistom veže na možganske nevrone in jih vodi kot zombije. To je ta pravi virus, prenaša se z radijskimi valovi in ideološko preko zombijev, za imunost moraš bit pa samo ekstra pameten.