Forum.Over.Net

Starševski čvek

Privatniki, a boste birokratom iz JU povedali svoje, ko jih boste šli fehtat pomoč?

Default avatar

Socialkar

Jim boste v faco povedali, da so samo paraziti, ki jih je treba iz služb pometat, da jih vi nič ne rabite, ko ne boste znali izpolnit obrazcev za nadomestilo, subvencijo ali socialno pomoč?
Default avatar

Julij Cezar

Socialkar je napisal/a:
Bedak...a ti ne razumes da svaljkarji iz ju prosijo na pomoc...vsak ki se zna obrnit
..obrtnik kmett podjetnik lahko prezivi brez svaljkarjev iz ju....kdo pa rabi sodnike in ostale svaljkarje? Pa se to...drzava je po lastni pobudi ustavila gospodarstvo torej je tudi dolzna kriti povzroceno skodo..
Default avatar

Razsvetljeni Vladar

Eni še vedno ne razumejo da ves denar ki je na razpolago so pridelali privatniki. Paraziti na JU ga samo delijo naprej. Brez privatnikov ni ničesar.
Denar ki ga bodo dobili privatniki za "pomoč" je denar ki so ga sami pridelali oz. država računa da ga bodo pridelali v prihodnosti.
Default avatar

Socialkar

Julij Cezar je napisal/a:

A, bejž, saj ste zahtevali od državnih birokratov, da ukrepajo: zaprejo meje, šole, celo firme. Serpentinšek menda ni ukrepal, ker ni hotel nič zapret, pa je bil za vas nesposoben. Nova vlada je prepovedala delat neživilskim štacunam in kafičem, pa spet ni prav in ni v redu. Zdaj bi bil hec, da javna uprava udari stavko, ko boste šli jamrat za podpore, hahaha. Saj pravite, da vi njih ne rabite.
Default avatar

Socialkar

Razsvetljeni Vladar je napisal/a:
jah, potem pa naj privatniki pridelujejo denar naprej, a ne? Zakaj pa rabijo neko denarno pomoč, če sami denar pridelujejo? Ni logike. Pridelajte denar, kot ste ga prej. Pišite Janši, da ne rabite nič od njega, kar znate sami pridelat.
Default avatar

Julij Cezar

Socialkar je napisal/a:
A si ti cist diht? Kdo zapira meje kdo je orvi spizdil v karanteno ce ne solniki in upravne enote ter vse drzavne sluzbe vkljucno s sodniki tozilstvom itd...delajo tisti ki itak ob krizah gasilci zdravstvo in policija ter seveda podjetja....za kmete itak ni nikoli pocitika...je.bite se vsi obsedenci s korono...in malo se nsucite racunat smrtnost debili in nehajte lagati o teh kibso umrli..mpovprecna starost 80 let in pet in vec pridruzenih bolezni... plus italija z drugim nahstarejsim prebivalstvom na svetu...
Default avatar

Socialkar

Julij Cezar je napisal/a:
Ja, v glavnem dela javni sektor na polno, ker zasebni tega ne dela. In kaj bi ti zdaj rad? A ti pomagaš gasilcem, zdravstvenemu osebju, komurkoli? Ti samo čakaš na subvencije, ki si jih menda ti ustvaril. Kje pa si ti kaj ustvaril in kdaj? Ko boš šel na javni urad fehtat, povej, uradniku ali uradnici, da ti njega/nje nič ne rabiš, pa da naj si šiht najde v realnem sektorju.
Default avatar

Tota bo ja

Julij Cezar je napisal/a:
Ne vem če ne!!

A misliš, da se na zavodu za zaposlovanje prijave brezposelnih kar sane izvajajo in denarna nadomestila sama računajo?? Pa, da odločbe o priznanju denarnih pomoči, varstvenih dodatko, otroških, znižanih plačilih vrtcev, subvencijah stanovanj in iz dneva v dan več enkratnih pomoči obupanega folka, kar same letijo ven pri centrih za socialno delo?! In, da vse tiste, ki ne znajo živeti skupaj, in jim niti trenutna situacija ni zadosten razlog, da bi se vzeli v roke, ampak zganjajo cirkuse, mirijo roboti, ki jih inajo centri za socialno delo v kleti v ta namen?! Pač v izogib prenosa virusa in to...

Mi je jasno, da moreš vedeti, kaj in koliko drugi dela.
Zato pa ne sodi o stvareh, o katerih veš očitno absolutno premalo.
Default avatar

Julij Cezar

Socialkar je napisal/a:
Si ti neumen al se samo delas neumnega?sem ti napisal kdo je prvi spizdil v izolacijo...ucitelji ki so se februarja vedeli svakjkali po italiji spaniji malti itd...upravne enote sodisca itd...gospodaarstvu je VLADA PREPOVEDALA DELATI ...zdaj ze krozijo zdravstveni inspektorji kot jastrebi se po tistih firmah ki imajo proizvodnjo in jebejo z maskami in distanco....jebote seveda da dela tudi zdravstvo vojska policija in gasilci oni vedno delajo..mtudi ko ostale butare iz ju doma cohajo jajca in ja jaz skoz delam in ne nisem javna uprava...in se mi jebe za kotono drzavno pomoc in vse skupaj...rad delam...za razliko svaljkarjev iz ju ki so v karanteni
Default avatar

Julij Cezar

Tota bo ja je napisal/a:
Butec...administracijo ste si navlekli da imajo tudi lenuhi v ju obcutek da nekaj pocnejo...zavode za zaposlovanje bi morali ukiniti ze zdavnaj ker so popolnoma nekoristni
Default avatar

Tota bo ja

Julij Cezar je napisal/a:
Zaradi mene komot.

Tistih nekaj 10.000, ki bodo v naslednjih mesecih čakali izračun in nakazilo denarnega nadomestila, pa po moje nad tvojo idejo ne bi blo najbolj navdušenih.
Default avatar

Socialkar

Julij Cezar je napisal/a:
Kako je GOSPODARSTVU PREPOVEDALA DELAT, če delajo štacune, pumpe in vse mogoče fabrike na polno? Samo ločilo se je pomembno gospodarstvo od nepomembnega. Polno je gospodarskih dejavnosti, brez katerih lahko komot zdržimo. Ni vsako privat prodajanje megle in oslarij nekaj, kar rabimo. Narod troši za bedarije, potem pa za nujne stvari zmanjka. In potem se rine na socialne šalterje k birokratom, ki jih ne potrebuje, ker so samo paraziti, in jih fehta za socialne transferje. Kaj mene briga, če je 10 000 kafičev zaprtih, kjer so pijandure zapravljale denar, namesto da bi familijo nafutrale in kaj iz sebe naredile.
Default avatar

Tota bo ja

Socialkar je napisal/a:
Hehe, ti si se pa resno razkuril/a!
Ampak veš kaj, na nek način imaš presneto prav!! 👍

Je pa dejstvo, da eni brez drugih ne moremo, in da zdaj predvsem ni cajt, da se natezujemo.
Nekoga, ki je na popolnoma drugem bregu, celo v svojem svetu, pa itak ne boš prepričal/a v nasprotno, v nobeni stvari.
In ne pričakuj hvaležnosti, pohvale za to, kar delaš; če/ko svoje delo opravljaš dobro, pa kakršnokoli je, je to že samo po sebi pohvala, plačilo.

Vse dobro!! 🤞🍀🍀🍀🍀

VSEM!!
Default avatar

Julij Cezar

Socialkar je napisal/a:
Se vec je drzavnih sluzb brez katerih lahko.mirne duse zivimo...zavod za zaposlovanje je zgolj ena...potem imas drzavni svet...pa 2/3 obcin lahko kamot ukinemo in nazenemo zupane in pijavke delat v gispodarstvo...tako da ne bluzi ti bumbar...in se nekaj...gostilna je ali pa je ni..drzavno golazen pa je treba futrat 365 dni v letu...to kar sem ti zgoraj nastel...pa to je samo en del ki ga ne bo nihce pogresal...tud upravnih enot je prevec...in seveda bitokratov ki prelagajo papirje ali tapkajo po pc da dan hitreje mine...le kje ti delas...po moje si ucitelj...si rsvno prav zabit
Default avatar

Silicijeva runkelj dolina

Julij Cezar je napisal/a:
Hehehe, a nisi ti nekje iz Koroške? A zato je tisti tvoj konec tako visoko razvit, sama visoka tehnologija ga je, ker ste tam taki inteligentni, napredni privatniki, kot si ti, hehehehe?
Default avatar

ESPE

Socialkar je napisal/a:
Lepo te prosim, ko bo vsega tega konec, odpri svoj svoj lastni espe, imej “jajca” z vsem svojim premoženjem stat za svojo službo, se preživljat izključno in samo s svojim delom,... vsakega 20. v mesecu državi plačati malo več kot 400 eur prispevkov, pa če jih imaš ali pa jih nimaš, država jih hoče, ti kot nosilec dejavnosti plače nimaš, nihče se ne sekira, kako preživiš mesec, glavno da je država sita,... to je reala večine espejev v državi... v tej trenutni situaciji samo espeji lahko razumemo espeja, ker vemo s kakšnimi problemi se bojujemo...in vsi bi raje delali, verjemi...
Default avatar

Saj lahko tudi ti probaš

ESPE je napisal/a:
Lepo te prosim, imej jajca in se raje zaposli nekje za minimalca, če ti je tako težek espe. Boš z vsemi premoženjem stal za svojimi krediti in položnicami, ko ti delodajalec ne bo nakazal plače. Vsakega osmega ti bodo trgali, pa če imaš ali nimaš nakazano. Delodajalec se ne bo sekiral, ko ti bodo rubežniki trkali na vrata... To je reala delojemalca v tej državi. Nihče ga ne razume, vsi mu samo govorite, naj zamenja službo, če mu kaj ne paše.
Default avatar

lahk bil bi espe

če si sposoben.najbolš se je držat varne službe.ok.sp.ji si niso sami krivi za izpad dohodka.delam v mali firmi.kjer za naše delo nismo bili plačani od naročnika in smo prekleto gagali in čakali na plače,zdaj pa še naročil ne bo
Default avatar

ta račun se ne bi izšel

Socialkar je napisal/a:
Default avatar

Berghaus99

Dej spizdi v luknjo... Kej si preberi raje, Nemčija nacionalizira zasebna podjetja! Le zakaj, pomisli malo...