Forum.Over.Net

Starševski čvek

Privatniki, a boste birokratom iz JU povedali svoje, ko jih boste šli fehtat pomoč?

Default avatar

ESPE

Saj lahko tudi ti probaš je napisal/a:
Pa ti sploh veš kakšne bedarije si napisal? Preberi jih še enkrat. Če v roku nima plačanih prispevkov, ima blokirane zdravstvene storitve iz osnovnega zdravstvenega zavarovanja, do katerih imajo pravico vsi ostali, in je samoplačnik. Espeju lahko zarubijo vso njegovo premoženje, nepremičnine in premičnine. Zablokirajo mu vse transakcijske račune, poslovne in osebne. In če misliš da ti je kot dejojemalcu težko, probaj biti espe, pa se potem oglašaj...
Default avatar

Saj lahko tudi ti probaš

ESPE je napisal/a:

A te kdo s pištolo na glavi sili v espe? Če ti je tako težko, zapri firmo in pojdi delat v fabriko. Dela je povsod dovolj - to ste tudi sami stalno ponavljali. Kaj se pa siliš v podjetništvo, če ti ne znese? Zaposli se v podjetju, ki zna poslovat. Če pa se greš nekega mikro privatnika, ki se šopiri s sposojenim denarjem po bifejih, hodi na prostitutke in vozi audija na lizing, še predno kaj zasluži, potem pa jasno, da te bodo rubili. Ne moreš bit podjetnik, če si butelj. Za neumnost ti pa ni država kriva.
Default avatar

Še za manj boste delali

ESPE je napisal/a:

Če misliš, da ti je kot sp-jevcu težko, zapri firmo, se zaposli v tovarni, delaj v treh izmenah za minimalca, pa se potem oglašaj.
Default avatar

Bedarije pišeš ti

ESPE je napisal/a:
Če ti S.P. ne znese, se zaposli v firmi za tekočim trakom. A to ti pa smrdi? Ti bi raje podjetnika z rokami v žepih špilal, prispevke naj ti pa davkoplačevalci pokrivamo? Sanjaj.
Default avatar

socialkarji ste socialkarji z razlogom

Nekateri tukaj gor ste tako zabiti, da se sprašujem, če mogoče kakšnemu otroku ne narekujete svojih blodenj, ker težko verjamem, da sploh znate uporabljat računalnik!:-(((

Dokler socialkarjem ne bo jasno, da vaše socialne in drugi transferji pridejo iz malhe, ki jo polni IZKLJUČNO privatni sektor, toliko časa boste tudi socialkarji! Mi smo vam dajali in vam še dajemo, zdaj je pa žal napočil čas, da gre nekaj te rezerve, ki smo jo ustvarili MI, tudi za nas. Pa ne zato, ker smo zdaj kar naenkrat nesposobni, ampak ker smo se znašli v okoliščinah izven naše moči upravljanja. Zate / za vas je pa itak vse po starem, na kavču nič novega.

Bo šlo? Če ne gre, predlagam ponoven obisk OŠ. Mojemu naraščaju v prvi triadi je to jasno. Mogoče je upanje tudi še za vas.
Default avatar

ESPE

Bedarije pišeš ti je napisal/a: