Forum.Over.Net

Starševski čvek

MERCATOR ONLINE

Default avatar

tudii jaz rrazočaarraanaa

Še tukaj objavim, morda bo kdo videl.

Skratka,zelo razočarana nad spletno. Enostavno so ukinili dostavo v okolico lj, kar tako, kar čez noč. Marsikaj drugega bi lahko naredili v teh izrednih razmerah, npr določili dneve dostave za določena območja, ali omejili nakupe po uporabniku na enkrat tedensko, ker nas veliko že lep čas sploh ni zraven prišlo. Ali pa uvedli več drive in točk, ne rabi bit nekaj fensi, dovolj bi bilo če se lahko z avtom mimo skladišča zapelješ. Mah, nerode blesave.
Default avatar

SPAR TUDI

SPAR tudi, bi lahko več naredil, vsaj uvedel več drive inov tam kjer je prostor za do skladišča pridet. Vse urediš na spletu, izbereš robo, jo plačaš in izbereš poslovalnico kamor prideš dvignit. A je to raketna znanost?
Default avatar

RAKETNA ZNANOST

Očitno je raketna znanost.
Default avatar

ojojj

penzionerjem se vedno dostavljajo, pa na primorskem in notranjskem tud
Default avatar

Lovilecsvetlobe

Če bi bili Mercator, Spar, Tuš družbeno odgovorni bi dostavo zelo pojačali, ne pa da omejujejo spletno trgovino.
Očitno jim je vseeno za zdravje ljudi.
Default avatar

a v tem je fora

ojojj je napisal/a:
??? A v tem je fora? Kje pa označiš da si penzionist?

Al to misliš tisto ko prostovoljci dostavljajo?
Default avatar

fiuuuuu

Za kr in okolico tudi piše, da dostava na ta konec trenutno ni možna. Še več, iti Klik in dvig ne deluje več.

Vse lepo in prav, morda tako piše zaradi zasedenih terminov, vseeno pa bi bile lahko informacije malo bolj konkretne, ne pa, da se sprašuješ, kaj se sploh dogaja. Je ukinjeno, zasedeno?
Default avatar

če oni mislijo

...da bo v enem momentu vse tako kot prej, se bridko motijo. Sem ziher da se bo ne glede na razmere vedno več ljudi odločalo za spletni nakup, jaz sem že ena taka, ker mi prihrani čas in energijo. Sigurno se da to bolje zorganizirat, če ne drugače vsaj z več drive in točkami.
Default avatar

Podn od trgovine

Denarja se branijo očitno. Ljudje bo kupili, pa se ne da. Že tri tedne popoln kolaps sistema. Ob nobeni uri se ne da naročit, nobenih informacij. Ne rečem, da šteka par dni, ne pa tri tedne? Nesposobni do konca, mnogo strank bodo izgubili. Taka priložnost za zaslužek, pa tako zavozijo. Ne samo, da se ne da naročiti, ko parkrat probaš se enostavno izprazni košarica, ki si jo pol ure nabiral ker pač vse šteka. Naj zaprejo, če niso sposobni porihtat svojih strank kot se gre.
Default avatar

Zartrose

Podn od trgovine je napisal/a:
No, tudi v šparovi spletni trgovini se dogaja podobno.. Moraš razumet da to je pretirano velika gneča ljudi.. in da kot ne gre v fizično taka gneča ne gre tudi v spletno. Bi bilo fajn da blokirajo tistega ki je že naročil in spustijo tistega ki še ni. Dokler se krog ne sklene.
Default avatar

ej sam res

Podn od trgovine je napisal/a:
Ej to s košarico tudi mene besni, vsak dan jovo na novo jo polnit. Pa še spiske imajo omejene, da ne moreš imeti shranjen spisek in ga dati v košarico, neeee, vsakič moraš vse iskat, grrrrrr

P ri Sparu se to ne dogaja, ampak naročit pa vseeno ne moreš (((((((
Default avatar

maa jaaaaa

Zartrose je napisal/a:
Lahko bi omejili nakup na enkrat na teden, ali celo na 10 ali 14 dni. Ali pa uvedli dneve za področja, npr ponedeljek za smer proti Kranju, torek za smer proti Vrhniki itd. Pa še vedno bi bili polni..
Default avatar

mene še vedno zanima

Mene še vedno zanima kako nekaterim še vedno očitno uspe naročit, ker očitno nekaterim uspe ko pa je vse zabasano. V čem je fora, zmogljivejši računalnik, boljša povezava, kake prednosti pri nakupu? Ni mi jasno, točno ob uri se mercator in par sesujeta...
Default avatar

mene še vedno zanima

mene še vedno zanima je napisal/a:
*spar
Default avatar

uporabniško ime123

mene še vedno zanima je napisal/a:
Mhm, meni so tudi veze prišle na pamet. Ob polnoči se vse sesuje, ko pa probaš spet, ko se postavi nazaj, ti izprazni vozek, če pogledaš termine, vsi polni.
Default avatar

vip

Tocno, samo veze vlecejo očitno ... ob 21.59 tudi na sparu zablokira vse. In se obmovi čez 2 uri, ko je vse zasedeno. Ne rabijo denarja očitno.
Default avatar

nenenene

vip je napisal/a:
Na-a, potem še dve uri obnavljajo cene, se pravi navaden smrtnik 4 ure ne more nič.
Default avatar

mogoče pa

nenenene je napisal/a:
Mogoče pa bi bilo tole treba prijavit inšpekciji da malo razišče? Trgovine so po zakonu dolžne prodajat vsem pod enakimi pogoji.
Default avatar

merkatone Zvone

Res se tezko pride do njih, vendar moramo razumeti tudi to, da njihova spletna stran ni bila namenjena takemu navalu, kot je sedaj v teh razmerah. Verjetno tudi nimajo toliko vozil in dostavljalcev tako na hitro. Ni lahko kar od danes na jutri dobiti nova vozila, zaupanja vredne in usposobljene dostavljalce in seveda zmogljivejšo spletno stran in dobavljati vse v enormnih kolicinah in primerno skladisciti. Ko bo to mimo bo pa prodja prek spleta znova drasticno padla. Ne branim Mercator ali Spar...., ampak ni niti njim lahko, tako kot tudi nam ni.
Default avatar

mmehhhhhhhhhh

merkatone Zvone je napisal/a:
Prodaja jim bo drastično padla če ga ne bodo nehali takole srat. Jaz sem na začetku bilo navdušeno kako to funkcionira in bi se tega tudi v bodoče posluževalo še naprej, ker mi prihrani veliko časa in energije. Ampak tudi oni bi morali nekako odreagirat, morda res omejit prodajo kot je bilo zgoraj omenjeno, da bi nekako le vsi prišli na vrsto, ne pa tako kr neki. Ali pa res da odprejo več prevzemnih mest, vsaj začasnih, kamor prideš samo dvignit robo, vse ostalo urediš na spletu, tudi plačilo. Noben mi ne bo dopovedal da se to ne da naredit.