Starševski čvek

Sram me je mojega precednika

Default avatar
Sicer vemo, da od njega ni kake posebne koristi, vendar pa, vsi predsedniki nagovarjajo svoje narode, jim dajejo pogum in občutek, da so z njimi v teh težkih časih, naš pa - objavlja slikce na instagramu, bere knjigice, "čila" na sončku, v rdečih pajkicah trimčka ob Gradaščici.
Za koji k. ga sploh imamo? Dobesedno me je sram zanj. Že kot človek bi lahko naredil kaj več, kamoli kot predsednik. Odpadni material!
Default avatar
Se pojavi, ko je treba javno podpreti jansa glede vojske, da je potrebana, kao na meji samo, vendar vemo, kajmsledi.
Default avatar
Pred leti se je obnašal kot barbika, zadnja leta pa samo še kot Janševa barbika, samo kima mu..., cvika da ga S(D)S ne bi sesula kot so Turka zarad drugorazredne teme, njega pa, ker se je en dan za rekreacijo vozil s smetarji, oni so pa južni in ziher je bil med njimi kakšnen stric iz ozadja.. .. .
Default avatar
Nobenga haska ni od njega! Turk je vsaj vsake tolk casa malo nagajal.
Default avatar
Vsi predsedniki bi morali biti taki. Neškodljivi in večino časa saditi rožice levo desno. Oblast in vladanje pa prepustiti parlamentu in vladi.

Kaj pa naj naredi? Postavi ultimat Rusiji naj se umakne s Krima? Postavi ultimat Izraelu naj preneha z apartheidom?

Pač Gradaščica in Instagram sta njegova dnevna dometa. Mi je pa vseeno bolj všeč kot napihnjeni, domišljavi in arogantni Turk, ali Drnovšek, ki so se mu proti koncu predsedovanja žal rahlo skisali možgani.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Kako "uboga" jj-ja ! Čudno? Zakaj? A nima svojega mišljenja, ali ga ne upa povedat?
Da se razumemo, daleč od tega, da sem simpatizer SDS. No,zato mi je to vse še bolj čudno.
Default avatar
Mene pa je sram, da ne znaš napisati "predsednik"
Default avatar
čudno kako je napisal/a:
Enko mislim, pa navsezadnje je on bil predsednik stranke s katero si tud v teoriji nimata nič skupnega... Zgleda, da ga jaja drži v šah pat poziciji..
Default avatar
na odpad zgodovine je napisal/a:
Zrihtal je respiratorje s Kitajske nazadnje.
Default avatar
na odpad zgodovine je napisal/a:
Oprosti, ne strinjam se s teboj.
Če nisi slišal je urad predsednika včeraj urejal evakuacijo revežev iz Amerike,ki so ostali v bolj ali manj luksuznem apartmaju in niso vedeli kako s privat jetom nazaj v Slovenijo.
Default avatar
Sram vas bodi, predsednik je vaš (politično nazorsko, šef SD je bil), ne naš, z našimi nazori se pač na sklada, je pa res da smo ga podprli ker je manjša škoda za nacijo kot neki turek,torej smo sodelovali, levi in desni, tokrat je enako v vladi delajo levi in desni, morda se nekateri osebki težko gledajo, ampak sodelujejo, torej smo na poti normalizacije družbe, kar pozdravljam, izključevanja je konec, sedaj sodelujemo.
Kar se pa barbike tiče, predsednik ima predvsem simbolno vlogo, kot voznik formule 1 pred leti ko je veljalo da bi lahko vozila tudi opica in če ta predsednik ne dela škode in novih delitev na naše in vaše , zato je lahko moj, tvoj , naš predsednik.
Default avatar
na odpad zgodovine je napisal/a:
Imamo ga zato, ker so avtorji Ustave bili v strahu, da bi se kdaj tega položaja dokopal kakšen "ne bodi ga treba". Zato so mu podelili ustrezno mero pooblastil.
Malo dela in veliko sviranja k***u. :-)))
Default avatar
AH LEVAKI preberite se še enkrat je napisal/a:
Predsednik naj ne bi delal delitev?
Mar res?
Poglej si primer Krisove familje danes.
Zate to ni delitev,na priviligirance in tiste,ki to niso.
Pa res misliš,da so merila enaka za vse?
Default avatar
Popay je napisal/a:
No tupson...zakaj bi ga jansa drzal...smo mogoce vmes ustavo spremenili pa bo kandidiral za tretji mandat? Tebe v crevih drzi pa ti malo sloz usta ven seka
Default avatar
Jaz svojega precednika sicer nimam, da povem kaj o njemu... tale slovenski pa je itak le okras..
Default avatar
Glej tebe moti delitev po horizontali na one zgoraj in tebe spodaj, ne moti te pa delitev po vertikali desno-levo ker si pač tega vajen in vedno si mislilo da vas je levo več in ste pomembnejši, dejansko si pa danes soznalo da pašeš v spodnji levi sloj to ti pa ni všeč...
Default avatar
Julij Cezar je napisal/a:
Dzule zezar, pejt v juke box, pa si zbobnaj glavo..., po možnosti naj ti legenda ringocstar bobna po njej,

Jaja drži barbiko za jajca, zakaj pa, nimam pojma, mogoče sta pač samo zaljubljena en v drugega, jst jim ne morem pomagat, jih pa čitam ko sportski novosti...,, pač sminkerski partizan je šel med domobrance...
Default avatar
Pozabi nanj. Bodi ponosna na gospoda Janeza Janšo, ki zdaj vodi našo državo in je po vsem svetu spoštovan politik.
Default avatar
Popay je napisal/a:
Palamudis v tri krasne...ti si proti pa ne ves zakaj...samo da si proti...pahor nima nobenega razloga da bi se janse suniral.
.novega mandata ne bo...ima pa pahor nekaj kar obicni levicar ne premore...pa ne mislim pameti...clovek se zaveda da je predsenik vseh slovencev in nikogar ne izkljucuje in je vedno pripravljen na dialog..na pa vi kenjari...nic ne stekate...sam da ste proti...in se to ti bom povedal ker ne stekas...vsaka vlada mora ravnati tako kot da ima mandat od vseh ljudi...to pa je nekaj kar levaki ne boste nikoli osvojili...za vas je zmaga....pa ceprav ste v resnuci fafnali ze na dveh zsporednih volitvah vojni plen in se ko ljudozerci grizete za oblast....primitivci ki niste sposobni preseci omejenega ega
Default avatar
Popay je napisal/a:
ne segajte tako visoko!
pustite precednika priiru, sram vas je lahko zaradi vas samih...