Forum.Over.Net

Starševski čvek

obnova hiše za malo denarja

Default avatar

kirstinca

Iščem po netu kakšno fajno stran o obnovi stare hiše, ampak ne teh razkošnih projektov bogatašev, ki imajo denarja na pretek in najamejo arhitekta ter ekipo, ampak take, ko morajo šparat in naredijo čim več sami.
Sploh kak dokumentarec po fazah, vlog ali kaj podobnega. Pozna kdo kakšno tako stran? Gre pa za temeljito obnovo, ne samo prepleskat kako steno in pobrusit parket. Nova tla z estrihi vred, podiranje stropov, popravljanje strehe in dimnika, izgradnja mansarde, nove stopnice v mansardo itd.
Default avatar

Banda di Lupi

kirstinca je napisal/a:
Ne rabiš šparat.

Saj tisto kar v sloveniji nas kažejo za "luksuzno" so sama tišlerska jajca -> iver oplaščena s plastiko.

Da o poraznih modernističnih dizajnih ne izgubljam besed. Očitno res nihče ne zna več nič drugega delat kot 40mm plošče z mozniki vezat na AxB pravi kot, šparat z ročaji in vgrajevat cheapo kitajska vodila z vzmetjo in dušilcem. Uuu pritisneš not pa vn skoč...

Zagrabiš pa za oster rob...


To kar se je zgodilo z novim pohištvom ki ga tišleraj še drago zaračuna je degeneriranost do nivoja recikliranega odpada.
Bayerische Meisterwerk
Default avatar

akcija praznikove

pokličes tv.poskriješ avte.motorje itd in ti pod akcijo obnovijo hišo.moraš pa znat jamrat,naštet bolezni,skratka srce parajoča zgodba,kot je zadnja z eno familjo ki niso čivili
Default avatar

LeoVinci

temeljita obnova bo vedno draga.....če boste delali skoraj vse sami, pa vsaj dolgotrajna...
Default avatar

Evgenij

Zgledujte se po nas, družini Ržen!
Default avatar

Lola21

obnova hiše za malo denarja? ne obstaja.