Forum.Over.Net

Starševski čvek

Jasnovidni napovejmte prihodnost, ostali ugibajmo: bo več ločitev ali več otrok decembra?

Default avatar

nič ne bo

Pa saj noben več ne seksa, vsi bulijo v svoje telefone. Večina je aseksualna.
Default avatar

Desanka my love

Stepni_Volk je napisal/a:
Jaz mislim, da je za našo percepcijo in način življenja veliko bolj relevantnih zadnjih sedemdeset let hitrih sprememb kot tistih 10 000 počasnih let. Takrat je imelo smisel delati potomce na zalogo, danes pa zagotovo ne. Razen če bomo ukinili tehnologijo in šli vsi nazaj med arhaične poljedelce. Samo ne vem, kdo nam bo zemljo šenkaval.
Default avatar

kondom ali umik

Zartrose je napisal/a:
Ti se svojim odgovorom nisi sposobna slediti, ne kronolosko ne logicno. Toliko o pameti. Desanka je vprasal, zakaj bi se moralo rojevati vec otrok in ti mu odgovarjas o nezanesljivosti metode umika (1.odgovor) ?? in nadaljujes v tem stilu. To pac kaze na tvoj omejeni horizont. Domnevas, da bo to privilegirana metoda kontracepcije drugih, vecine? Ves pa itak lahko samo zase... To je bila tvoja prva misel (izbira kontracepcije). Le zakaj?

(Btw, vprasanje je bolj zate, odgovor me osebno ne zanima)

Moja domneva zgoraj pa je bila zgolj za ponazoritev, da bos sposobna razumeti, razliko med domnevo in dedukcijo. Ali pac ne...
Default avatar

Zartrose

kondom ali umik je napisal/a:
ja ni moj problem če ne kapiš odgovora..... uživačkaj v svojih domnevah dalje....
Default avatar

Lule Cuzlar

nič ne bo je napisal/a:
Tako je. Analogne generacije so že prestare za nove potomce, za mlajše pa že tričetrt mona govori, da so sami sinčki iz mama hotelov, ki pri petintridesetih špilajo igrice, pa vedno več je menda pedrov, nesposobnežev, princesk, ki jim nihče ni dovolj dober, feminističnih lezbač, karieristk, polno naj bi bilo zagrizenih samk in samcev ...In vse te odtujence naj bi kar naenkrat nek virus zbližal, da se bodo začeli med sabo žgat na žive in mrtve. Lepo vas prosim!
Default avatar

Stepni_Volk

Desanka my love je napisal/a:
Med 2 Svetovno Vojno, ko ljudje niso vedeli ali bodo naslednji dan še živi ali mrtvi.. v določenih krajih sveta (recimo London).. je šla vsa dotedanja Viktorijanska morala lepo po zlu.
Tudi na področju spolnosti in ljudje so jo veliko, veliko več konzumirali. Tudi izven uradno dovoljenih dogem "zakonskega stanu".
Situacija sicer ni neposredno primerljiva, vendar je občutek strahu prisoten. In ko se človeška žival prestraši veljajo stari nagoni.. 100 000 let stari, ne nekaj umetno zastavljenega na izoliranem Zahodu.

To ne pomeni, da ljudje ne bi znali ohraniti mirno kri in civiliziranost. Ampak pogled, kako so navalili na trgovine pove svoje, kako "racionalna je človeška žival".
De omnibus disputandum..
Default avatar

Baba štanga

Zaenkrat napovedujejo recesijo, ovce prvo prestrašiš ko se navadijo na slabše razmere potem jim lahko odteguješ hrano in zahtevaš od njih večjo učinkovitost za manj plačila. Aja pa izolacija je super trening za nadaljnji recesijski life stile, če nas ne pobere že prej. Za seks pa bo treba kakšni kurbi plačat fantje.
Default avatar

Desanka my love

Stepni_Volk je napisal/a:

Kako je zdaj? Si se že strgal z lažne zahodne civilizacijske verige, se prepustil primitivnim nagonom in zaplodil kakega volčiča?
Default avatar

Stepni_Volk

Desanka my love je napisal/a:
Ne, samo lisice so okrog mene.. ;(
De omnibus disputandum..
Default avatar

Prej bi rekel

Več ločitev, kot otrok. Ne rabiš bit genij, da ti je jasno, da največja štala nas šele čaka po koncu virusa in v takih časih imeti otroka? Vsaj, ki mu IQ presega cifro čevljev ne bo štepal pamže v teh časih
Default avatar

hfghfgh

Več bo nosečih, ko nas bo udarila recesija in bodo ženske spet množično drapnile v porodniško preden se jim znižajo plače/osnove za porodniške oz pristanejo na cesti.
Ko bo porodniške konec pa ....
Default avatar

Feminisme

hfghfgh je napisal/a:
Sanjaj. Nič ne bomo rojevale kanonfuter za vaše krize, epidemije, histerije in blesarije.
Default avatar

Naj zmanjka elektrike za nekaj ur

Potem bi bilo zagotovo več otrok v samoizolaciji.
Default avatar

o astrologiji

Sem šla gledat, kaj je takega, ko se je zgodil potres v Zagrebu. U pišuka pa vidim, da se sonce približuje Kironu, čez 3 dni, približno bo eksakten, točno na Kironu. Karkoli bo že, bodo vsi videli, ker je to tudi točka mrka. Bo pa zaradi karme, ker bo vse istočasno še v kvadratu s karmičnima vozloma. Kakšna pomembna oseba, pa tale virus, ampak ne bom nič napovedovala, čeprav se mi je sanjalo o zvezdah in si malo kar mislim, kaj bo..... Pa sej bodo vsi videli. Po moje v 1 tednu.

Potres se je zgodil takoj, ko je Saturn vstopil v znamenje vodanarja, ki mu vlada Uran. Uran se nanaša ne vse pretrese, od živčnih do potresa, šoke, prebliske, prihodnost, genije, izvirne ideje. In Uran je v kvadartu s Saturnom. Saturn se pa nanaša na materialno, nepremične.

Poleg tega pa je še Mars eksakten na Plutona in Jupitra v Kozorogu.
Default avatar

Tisa_R

po-polna luna je napisal/a:
Visoke temperature na tale virus nimajo efekta. V Avstraliji je poletje z visokimi temperaturami, pa se tudi pri njih epidemija širi popolnoma nemoteno.
Default avatar

o astrologiji

Aprila zna biti še hudo, v bistvu hujše, ker bo Sonce delal kvadrat na Jupiter, Pluton, Saturn od 10 do 23 aprila, potem nas pa čaka neko presenečenje (Sonce v konjunkciji s Uranom), lahko v zvezi z znanostjo, kakšno odkritje ipd. Potem zna biti bolje za nekaj časa. Ampak to še ni konec težav.
Default avatar

ti moram povedat

o astrologiji je napisal/a:
da te številni astrologi demantirajo... tako naši domači, kot tuji celo indijski...
bomo videli kdo ima prav... vsaj ti zgornji ki jih omenjam so imeli prav glede poboljšanja na kitajskem...
se mi pa zdiš ti izjemno negativno nastrojena v branju astrologije - te berem večkrat, in samo negativo zaznam, še če kaj dobrega pove, potem to z negativo na koncu zatolčeš.