Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kakšne intelektualne interese imate( učenje tujih jezikov, kakšna literatura, kaj po TV, lepota, moda..)

Default avatar

kaj berete gledate počnete interesi

S čim se najraje ukvarjate v prostem času v intelektualnem smislu, se pravi, je to aktivno učenje kakšnega tujega jezika, kakšno literaturo prebirate, so to knjige ali revije, katere revije? Kaj vas zanima, moda, lepota, politika?
Default avatar

nefretete79

Rada berem. Najraje zgodovinske knjige, predvem iz obdobij faraonov in Džingis kana, v roke pa rada vzamem tudi kakšno dobro kriminalko.
Razmišljam o osvežitvi znanja italijanščine, ki sem jo z leti nekako dala na stranski tir.
Moda. lepota,.. me ne zanimajo.
Default avatar

bolj malo

Učim se tuji jezik, kar je postalo moj glavni hobi. Zanima me moda, včasih kaj narišem in sem in tja še vedno preberem kakšno knjigo.
Default avatar

Rok-1

Ufff, cel kup!
Zanimiva mi je astrofizika, pa tudi elektrika (nisem iz tega poklica), rad prebiram poljudno znanstvene knjige s teh področij - pa tudi s področja psihologije, in novejših dognanj medicine in biologije. Zanimiva so mi predvsem multidisciplinarna dognanja in teorije, ki povezujejo znanja z omenjenih področij v nova razumevanja.

Zelo me zanima zgodovina na splošno (pa tudi zgodovina bojevanja in orožij) in strašno rad gledam zgodovinske dokumentarce ali pa prebiram knjige, posebno področje s katerega imam pa tudi kupe kupljene literature je vzhodnjaška medicina in filozofija, zen (budizem, daoizem, ...), pa tudi zgodovinski vzhodnjaški vadbeni in utrjevalni sistemi, ipd.

Pa še kaj bi lahko naštel... nikakor mi ne zmanjka interesov in življenje bo sigurno prekratko za vse.