Forum.Over.Net

Starševski čvek

A veste zakaj je v tušu cel teden bum akcija, delam na statističnem uradu, vekja za vse slovence

Default avatar

slovenija je že

Enako velja za vse trgovine, sprehodite se po trgovskih centrih. Ljudi je malo še tisti, ki so, bolj opazujejo in se šetajo kot kupujejo Denarja ni, tuš in spar in merkator so januarja prodali za 18 odstotkov manj kot januarja lani in kar za 50 do 60 odstotkov manj kot meseca decembra, ko se je komedijant hvalil kakšna potrošnja in standard imajo slovenci. Tuš ima akcijo zato,ker so za povprečnega slovenca cene previsoke, 70 procent jih je v prvem dohodninskem razredu, potem ostalo so pa shirani upokojenci in tisti na socialnah. Laž o povprečni pači 1600 bruto je popolna laž, saj so notri všteti tudi tisti ki dobijo 40 000 evrov na mesec in več, povprečna bruto plača navadne raje je 980 bruto .Slovenija je tudi že v recesiji , podatki pridejo kmalu, svoje je dodal še kreditni krč. Delam na statističnem, sem pred penzijo in in mi dol visi za vse te cigane, pripravite se na še večjo bedo, kot jo že imate
Default avatar

krčč

Ne rabimo bit na statističnem uradu, da to vidimo in vemo. Hrana se je kar podražila in prenekatere storitve tudi. Krča kreditnega ni kot takega. Dajmo povedat bobu bob- BS je ustavila kredite - to ni posledica gospodarskih razmer, ampak butasto ravnanje samovoljne institucije, kjer si pa elita BS tala svoje kredite ugodno. Hrano imamo pri nas dražje kot v državah z boljšo plačo.
Default avatar

ojojojoooj

Januar je vsa leta mesec, ki ima najnižjo potrošnjo razlog temu je, December s svojimi prazniki in množico daritvenih možicljev, letošnji December je bil rekorden saj smo Slovenci samo v tem mesecu zapravili 1,1 milijarde evrov, nima vlada pri temu nič saj ne odreja kdaj naj se zapravlja in kdaj ne, potrošna mrzlica je to in brezglavo nakupovanje v Decembru, Januarja pa lizanje ran in krpanje finančnih lukenj.
Default avatar

Lovilecsvetlobe

Denarja ni, ker so ljudje decembra stran metal denar za brezvezna darila.
Default avatar

je dejala zabita slovenka

ojojojoooj je napisal/a:
ti pa si tipična zabita slovemka, tudi predlani je bil december in ptem januar in januarja letos je potrošnja manjša za 12 procet glede najanuar lani. a ti tisti drek v glavi ki ga imaš, uspe to razvozlati
Default avatar

Tujina

Zivim v tujini, zahodna drzava, in ne rabim delat na statisticnem uradu, odprem samo casopis in dobim iste podatke kot jih vi v Sloveniji - tako je pac na svetu, samo da vi doma mislite, da se dogaja samo vam. Pa se ne.
Default avatar

kriteriji

slovenija je že je napisal/a:
Aha, in ti, ki omenjaš komedijanta, zdaj misliš, da bomo na volitvah/ če bodo, volili jajca?
No, jaz ga zagotovo ne bom.
To je namen tvojega pisanja, spin z desne.
Default avatar

ena kar tako tu

kriteriji je napisal/a:
Točno tako en desni spin.
Tudi pred penzijo nisem izdajala zadeve, ki so mi bile v službi zaupane, to kaže kakšna jajca ima ta oseba ......
Default avatar

klimatik

U, propaganda mašina že dela. Je treba ustvarjati negativno klimo, da se bo lahko ponudil kot rešitelj eden in edini, večni, veliki vodja.
Default avatar

krčč

kriteriji je napisal/a:
tako razmišljanje in vžiganje na politiko takoj - to je problem slovenskih volilcev, ker niste sposobni gledati vsebinsko zadev, ampak se takoj vžgete na politiko in boj levi desni, ali še anti janša. Jaz nisem podpornica janše, ampak imam za šarca kup kritik za povedati za časa njegove vladavine in sedaj po odstopu pa še vse bolj postaja tudi jasno.
Če pa že na politiko - ti pa tako povem - Šarec je janša na levi - po karakterju in osebnosti zagotovo - ego do neba, samo za prestop mu gre, da je on glavni tam na stolčku, aroganten, nesramen ravno tako. samo da je zraven še bolj igralski in hinavski, janša ko mu jeza in zamera udari, se ne pretvarja, da bi to nekaj zapakiral v leporečje, ampak blekne, šarec pa hinavsko v svoje šarcizme zavija.

Po karakterju sta oba enaka. Glede koliko jima je mar za državo in ureditev razmer v državi in za državljane,jima pa tudi enako dol visi. Stolček je obema enako važen in pritikline elite.
če tega prej pri šarcu nismo vedeli, ker je bil novinec, šarec je to sedaj dvakrat že potrdil prvič - koje za vsako ceno sestavljal vlado, samo,da bo on PV, čeprav je bila piškava in zanič in čeprav ni bil zmagovalec, vse je delal samo,da pride na oblast; zdaj pa tudi ko je odstopil - je prvo bil napihnjen, ker je mislil,da bodo predčasne in da bo gotovo zmagal, zdaj ko se pa to malo drugače obrača, pa že kaže svoj pravi obraz.
kar poglej kak predlog je dal smc glede skupnega nastopa - oni bi bili glavni, samo nekaj kandidatov bi lahko smc dala. Glavna je njemu oblast, da je on glaven - on ni za kompromis pol pol v pri skupnem sodelovanju. Tukaj se vse pokaže. Samo eni ste slepi in sploh ne gledate vsebinsko in natančneje dejanj posameznikov nič.
Default avatar

ojojojoooj

je dejala zabita slovenka je napisal/a:
Vsako leto je isto, potrošnja Januarja krepko pade, razlika letos je v tem, da je vlada odstopila in ste svečkarji že na okopih, letos tudi snega ni žičničarji jamrajo, da bodo velike izgube, predvidevam, da je tudi za to kriva vlada, kaj so vam glede tega naročili na Trstenjakovi?
Default avatar

kriteriji

krčč je napisal/a:
Ti, a veš kaj? Sem kje napisala, da bom volila Šarca?
Meni ni treba nič razlagati o Janši in Šarcu, ni ti treba delati nobenih analiz o enem in drugem.
Imam svojo glavo, da razmišljam z njo.
Default avatar

krčč

ojojojoooj je napisal/a:
ti si res zabita (sorry izrazu ampak ne gre drugače). Nehaj z zablodami o Janši - eni očitno res ne morete brez njega.
Poglej raje statistične rezultate o inflaciji na letni ravni in koliko je bila letos, v primerjavi z lansko januarja na letni ravni.
Default avatar

PRESS

Bogati pa itak nakupujejo cez mejo.
Default avatar

Teta Meta

V vseh dr⁶avah po svetu sta januar in februar mrtva meseca po štacunah in storitvenih dejavnostih. Zato ne pametuj. Bum akcije so pa za to, da kakšno slabo robo pomagajo proizvajalcem za nizko ceno skoz soravt. Npr poljsko meso, pa neke piščance po 5 kil pakirane, ki smrdijo in so sumljive barve....ponavadi že vse enkrat al pa večkrat zmrznjeno, pa potem razpakirano po porcjjah. Za nas v SLO je vse dobro. Inšpekcjja se ne gane , ker imajo mesarji vse podkupljeno. Pa ne govorim o mesnicah v trgovini , ampak uvoznikih. Pa tolk so govoril , kolk bo tisti znakec sledil izvoru krave v hlevu. Same nabuloze.
Default avatar

Mojca klepetulja

Kriza do Pariza in nazaj. Z 10 € bom morala prezivet do enaindvajsetega.
Default avatar

za osvežitev spomina

Teta Meta je napisal/a:
Se pridružujem zgornjemu postu.
pa dodajam še ;

Se še spomnite afere poljsko meso. In tistega dobavitelja Oblak iz Žiri , ki zalaga vrtce in UKC

kako je bil gospod užaljen, ko so mu rekli da nekvalitetno meso naprej prodaja.

in potem ko je nekdo( se ne spomnim imena) povedal kako deluje mesna industrija
Ob petkih se kupujejo tržni viški, na debelo torej meso iz celega tedna.

Koliko je bilo nekega kokodakanja okoli tega ,da kvaliteta mesa v vrtcih in bolnicah pa že ni taka kot jo nekateri hočejo prikazat. In da poljskega mesa pa že ne kupujejo itd itd
predlagam izlet;
Poljanska dolina, Gorenja vas .... pri rondoju lušten lokalček s teraso, lepo na sonček obvezno v nedeljo. Pa kavico srebat počasi od 10 - 11 ure boste imeli priliko videt kamion " polish beef "... ali pa drug frigo šlepar ( sej so edini kamioni ki jih boste videli ker v nedeljo je itak prepoved). Kam mislite da gre ?
okoli 12 se pa vrača po isti poti nazaj.... torej je dostavil in so ga zložili.

Toliko o tem! naše inšpekcije pa agencija za varno hrano pa kvalitete itd....
pomislite kaj jejo vaši otroci v vrtcih, in ne navsezadnje ko greste v bolnico kaj dobiš na krožnik.
" psi lajajo, karavana gre dalje"
Default avatar

tupko tupasti

ojojojoooj je napisal/a:
Vsako tele ve, da je za pomanjkanje snega kriv Janša:-)
Žičničarji ga pa itak ne rabijo, je veliko lažje menjat stebre in zajle, če žičnice ne obratujejo.
Default avatar

Grrrrruuuu gru

Če vi delate na omenjem uradu sem jaz papež. I n papež vam sporoča da se vam na daleč vidi desna stran.
Default avatar

ej statistični urad

No ko si že s statističčnega urada te vprašam. Kaj spet lazite ljudem na vrata z neko glupo anketo? Država ima vse podatke ki se jo tičejo o vsakem, kaj še rabite vohljat okoli državljanov? A da upravičite svoj obstoj? Ali vas zanima kaj bi še bilo za pokrast?