Starševski čvek

Iskanje partnerja po 40

Default avatar
Ne vem. Jaz sem 45.... dve leti že narazen... sin je že 12... deljeno skrbništvo... sem probal na Tinder, Twoo,.... same ponudbe za ONS sem dobival... sem po enem mesecu izbrisal profil, ker mi ni bil to cilj.... tja več ne grem... pa zgledam normalno... fitnes, v hribe, kolo, smučanje,... imam dobro službo in nadpovprečno plačo, delam samo delovno obvezo in dela ne nosim domov, imam svoje stanovanje, avto, motor... materialno imam vse kar rabim v glavnem... sem fakultetno izobražen, ne kadim, spijem kdaj kaj na kakšni zabavi (v življenju pa nisem nikoli spil toliko, da se ne bi imel pod nadzorom)... zatežen pa mislim da tudi nisem... v svoji okolici me obletavajo precej starejše od mene, takšne ki iščejo sponzorja, ali pa takšne, ki iz avta do doma komaj pridejo... zasedene me pa ne zanimajo... mlajše (tam do 35) bi pa samo hihi, pa haha... pa me ni nikoli motilo dejstvo dobiti žensko z otroki...! Saj otroci niso nič krivi za razpad primarne zveze... sprejmeš pač celi paket ali pa nič... jaz jih ne bom več delal... ne bi bilo fer do otroka da ima toliko (pre)starega očeta... ne vem... tista osama mi je mučna... rad bi koga vsaj za pogovor, kakšen izletek kam, nekaj it pojest, v kino ali gledališče... delit načrte in sanje z odraslim (otrok ne razume še teh pogovorov)... nimam kaj... skuham si, pospravim stanovanje, poštimam kaj odzunaj, birokratske obveznosti z društvom, pol pa če sina ni pri meni, pa v strop gledam... spat grem sam, zbudim se sam... telefon je več ali manj tiho (kar načeloma ni slabo)... zato pa pol raje grem v hrib... da vsaj viška čas zapravim... sebe poznam dovolj dobro, da poznam in nadzorujem tudi svoje slabosti... pa ne se bat - ni nič ekstremnega... samo... ženskam (razen prej opisanim) očitno nisem aktualen... čeprav se strinjam z pesmijo, da je v dvoje vse lepše, se počasi tudi silim navadit na dejstvo, da je to pač to in bom pač sam ostal...! Avtorici pa želim veliko sreče pri iskanju...
Default avatar
ne verjamem v nove metuljčke je napisal/a:
Zal morm rect, da tvoja trditev ne drzi...samohranilka si bo vsaka nasla partnerja prej, kot kaksna samostojna financno neodvisna izobrazena zenska, dobrega izgleda, ki da nekaj nase pri 40-tih, povem iz prve roke.

Zakaj je tako? Zato, ker se vsak novodobni kekec samostojne ustrasi, pri samohranilki mu pa dela ego 100 na uro, ker ga bolj rabi, ve da mu ne bo usla, ker ima zadaj otroke je zanjo tezje itd...pri samostojni pa ve, da se bo moral bolj potrudit. Povrh vsega pa bo zenska z otroci vzela tudi locenca, ki jih tudi ima, medtem, ko jaz recimo se s tipom z otroki in bivso ne bom ukvarjala, ker se mi to ne da...ja tako je to.
Default avatar
Slabo se nam piše...

Zelo lepo napisano !
Default avatar
Kako neumen komentar. Po sebi sodite vse ljudi.. ce res ne bi nihce zelel locenke z otroki,se ne bi niti ena locenka znova porocila,kar pa je daaaaalec od resnice. Sama poznam veliko taksnih zensk, skoraj ne poznam katere,ki bi bila po locitvi pa kar celo zivljenje sama.
Za avtorico teme, ne poslusat bedakov. Seveda bos nasla, mudit se ti pa ne sme z iskanjem, se bo naslo samo od sebe. Do takrat pa uzivat in cimvec se druzit z ljudmi,pa se bo ze naslo :)
Default avatar
Anfru, jest bi pa rad spoznal tvojo kolegico.
Default avatar
Slabo se nam piše je napisal/a:
Zelo lepo napisano...Ampak sem prepricana , da bos tudi ti nasel sebi primerno zensko. Vcasih pridejo stvari, ki si jih zelimo malo z zamikom.

Srecno
Default avatar
Anfru je napisal/a:
Pa naj si 10 let od sebe mlajšega najde - problem solved :) se bo imela noro, nepozabno, pa še naseksala brez obveznosti,takrat ko bo njej pasalo indokler ji bo pasalo. Pa naj ne išče samo pri Slovencih..... Na "šjora" primorsko goriških koncih to sploh ni problem - Italija je blizu...... Italijani so dosti boljši ljubimci, bolj cenijo žensko, tudi nimajo zaničevalnih predsodkov do ločenih žensk, znajo lepo ravanti z žensko, so spoštljivi, ( ker so jih mame to naučile), če se jim v postelji prikažejo kot " svetnice s kančkom razvrata", pa sploh ne. :)
Default avatar
E vita e bella je napisal/a:
Itak.😂 Tista, ki do najpozneje do 25. ni našla nikogar, je osatnek in baba za nikamor, neprebavljiva, trčena, travmirana čudaknja.

Brez veze kvasite vedno isto, ker ne boste nikogar prepričale, saj ne morete ničeasr skrit med ljudmi.
Default avatar
Slabo se nam piše je napisal/a:
Ah, take s podobnimi izkušnjami tvojim v nekje tvojih letih vemo, da skupaj pod isto streho ne gremo več sobivat, nikoli; nikakor - ker je potem prevelika "jeba", ko greš ( morda spet9 narazen. Sploh če je bila ločitev dolgotrajna, da se ni dalo vse uredt v parih mesecih, je trajalo leta.... Za druženje, izlete ( jasno participacija, nobenega sponzoriranja, lepo enakovredno, ker je denar in preskrbljenost), dober nepozaben seks, potovanja, pa ples ( ta je meni top), zagotovo, spat pa domov v svojo pojstlco, pa doma tudi paše v miru, brez trušča, hrušča, letanja otrok po glavi:). Ampak: za to imam pa tudi raje enega 10 let mlajšega od sebe, brez bveznosti.
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Zabačenjak, ne trudi se z menoj , sploh pa ne s tvojim etiketiranjem v prazno- ker ne vidiš dlje niti od lat svojega plota, niti ti dupe ni videlo sveta dlje, kot do konca meje tvoje občine.
Default avatar
Nikita s kito je napisal/a:
Imaš raje motenka, samo bo ostalo v sanjarijah. Pa kaj mislite zmešanke, da če ve ne živite v reali, da drugi tudi ne? iN da nihče ne ve, akko zabnimanje je za kaj in se ne ve koliko ste vredne? Za 40 + poakažejo zanimanje 60 + moški v realnem svetu, pa še ti so zbirčni.
Default avatar
Nikita s kito je napisal/a:
.....sem s svojo hišno streho, da ne bo pomote :)
Default avatar
počasi v lov je napisal/a:
Po tem odgovoru sodeč si čisti materialist in ni čudno da si ostala sama. Koga briga da imaš nov avto, svoje stanovanje ipd... tistega ki ni samostojen al pa tistega ki mu je materializem glavni...
Jaz sem s strani staršev marsikaj zelo negativnega doživel pa ne bi nikoli napisal: "pa še staršev nimam več[/u], torej se nikomur ne bo treba ukvarjat s tečno taščo/tastom :-)

Žalostno kam gre ta svet...
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Nne trudi s pisanjem meni , nisi ti moja krvna skupina, zato se prosim odlepi dol z mojih sporočil, prosim.
Default avatar
Wtf je napisal/a:
Ločenci že jemljejo ločenke, samski brez otrok pa malo težje- razen če so res obupani ali nesposobni.
Default avatar
resnica boli je napisal/a:
Saj nekatere ločenke z otroki si želijo ravno to, kar nudijo samski brez otrok - za občasnost, več pa ne - še najmanj pa , da se jim tak "vseli" pod skupni krov in računa na...... Niso vse take nesposobne, nepreskrbljene, telesno zapuščene in čustveno uničene obupanke, brez skrbi da ne :) Vse je pa stvar vnarejnjega dogovora - ali podpisa določenih pogodb o sobivanju :) Pametne ženske že vedo, kako in kaj je treba, brez skrbi.
Default avatar
resnica boli je napisal/a:
Kaj pa je narobe s tem, da moški, ki ne želi svojih otrok sobiva v zvezi z žensko, ki ima otroke, že odrasle, odseljene? Takadva uživata življenje na polno ! Pa ni med njima 20 let razlike, da ne bo pomote.
Default avatar
Nikita s kito je napisal/a:
Saj bo, frfotulja bleasva nikoli odrasla......jaooo😁

Za takim babjim zmenetom, ki ni sposobno niti zavedanja, kake plitve blesarije piše na monu, zagotovo kar v vrsti stojijo.😂😂😂 In to je tipičen babji šus, 40+, kjer je betica dokončno rekla adijo, sploh ni malo takih.
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
Ne skrbi ti zame, mnogo več se naseksam, kot ti - zato pa si tako zafrustriran, kopunček, ker se moraš ročno na suho zadovoljevat :) Ajde, odlepi se z mene dol.....
Default avatar
Meni se zdiš avtorica poden.Skkrbi za otroke, ne pa, da si iščeš...vezo.Sram te je lahko,ubogi otroci, upam, da imajo resnega očeta.