Starševski čvek

Zdravilec Stanko Filipič

Default avatar
Ima kdo kakšno lastno izkušnjo z zdravilcem Stankom Filipičem, ki dela v Biotermah Mala Nedelja?
Default avatar
Jaz. Ze dvakrat v 6 letih. Samo dobre stvari lahko o njemu povem... In res je vse kar je napisano.. Tudi mene resil iz kriznega obdobja.. Črna magija, depresija, tesnoba...
Default avatar
Zdravilci imajo zdaj idealno priliko za preizkus lastnih moči in sposobnosti. Sem prepričan, da bodo najboljše tri povabili v ZDA
Default avatar
Moja izkušnja je taka, da gospod Stanko samo gleda kako ti bo izvlekel poslednji denar. Nobenih sposobnosti nisem občutil, samo larifari. Je pa to moje osebna izkušnja in mnenje, morda je kdo drugi imel drugačno izkušnjo. Zelo sem razočaran nad zgolj pohlepom prevarantov. Bojim se da je nekaj pozitivnih komentarjev kar sam napisal za reklamo.
Default avatar
Mene že izredno dolgo časa zanima recimo šamanizem in razne nevidne tehnike zdravljenja. V resnici se s temi stvarmi lahko kar tu na forumu ukvarjamo. Veste, v vsakem človeku je skrit vrhunski šaman, ali vrhunski zdravilec.
Default avatar
Forum na katerem se nahajamo je več kot fantastičen. Kdor ima neke težave, probleme in podobno lahko odpre svojo temo anonimno in oriše svoj problem. Vedeti je treba, da so vsi, ki sodelujejo na tem forumu, bom poudaril, več kot briliantno inteligentni. Šamanske sposobnosti in podobno lahko treniramo kar na tem forumu. Nikomur ni treba hodit k nekim šamanom, zdravilcem nekam v Sibirijo, Južno Ameriko, Afriko, Indijo...
Vse to imamo na forumu. Edino kar je res, samo fizičnega kontakta nimamo med sabo. Nikogar se ne moremo dotakniti. Če kdo potrebuje fizični dotik, naj gre k maserju.
Default avatar
Aleš90 je napisal/a:
Da rečeš zdravilcu prevarant je kakor da rečeš voda je mokra. Ogenj vroč. Itd.
Default avatar
V vsakem človeku se nahaja večno, nesmrtno in neuničljivo jedro. Vrhunski zdravilec (šaman, vrač) to odlično ve. Na teh osnovah se gradijo tudi religije. Šaman oziroma vrač združuje funkciji duhovnika in zdravnika.
Default avatar
Vrhunski zdravilec opravi s korono v 15 minutah.
Default avatar
Xrobe je napisal/a:
👏👏👏👏👏
Šamani, ki so sposobnejši od navadnih, ne rabijo osebnega stika. Ti, ki so slabše prevodni, pa te potrebujejo v svoji bližini. So pa inteligentnejši, a ne? Za koliko te cepijo po eni uri zdravljenja?
Default avatar
Pikajla je napisal/a:
Hvala za vaš komentar. :)
Ena ura psihoterapevtske obdelave je menda okrog petdeset evrov. Šamani znajo biti precej dražji. Ne poznam njihovih tarif. :)
Je pa tako, da nekdo, ki ve da se v njem skriva vrhunski zdravilec ne bo iskal drugih zdravilcev in jim še denar nosil.
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
Vse je možno. :)
Default avatar
Xrobe je napisal/a:
Razen tega kar sem napisal.
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
Ne vem, eden od naju ima absolutno prav. :)
Default avatar
Xrobe je napisal/a:
Sicer pa, vsaka pozitivna beseda ali pogovor, od kogarkoli, lahko le pomaga pri dvigovanju morale, pri stresih, v depresiji. Bolni ljudje, ki si sami ne morejo pomagati, morajo poiskati pomoč. In včasih jo je treba plačati. Dobro izberite.

Vedite, da je najboljši zdravnik vaš prijatelj. Dovolite mu, da vas potegne ven iz obupa. Dovolite sebi, da premagate stisko. Garati morate, da vam bo uspelo.
Default avatar
Pikajla je napisal/a:
Hvala za vaše misli.
MON forum je v svoji osnovi še vedno medicinski forum. Medicina preko neta. V osnovi je ideja tega foruma več kot genialna. Kapo dol pred tistim, ki si je to zamislil. Tudi vam povem, da bolj inteligentnih oseb, kot ste vi na forumu v realnem življenju ne poznam. To je čista resnica.
Default avatar
To temo je odprla neznana oseba 17.1. 2020. Uvodni in naslednji post sta najbrž od iste osebe. Ne vem. Tretji post je oddal Nevenič. Potem je pa Aleš danes ponovno aktiviral temo. Na področju tehnik nevidnega zdravljenja je ogromno blefiranja. Podobno kot v Andersenovi pravljici Cesarjeva nova oblačila. Avtor, oziroma oseba, ki je oddala drugi post bi se morala udeležiti debate, drugače lahko tavamo v megli.
Default avatar
Ne vem, zakaj smetite temo? Avtor je lepo vprašal po izkušnjah z določenim zdravilcem in samo to. Zdaj pa - ne zanima ga šamanizem, pa kaj lahko sami naredimo pa ... zanimajo ga izkušnje s tem zdravilcem!!!
Default avatar
zakaj smetite je napisal/a:
Hvala za vaše sporočilo. Se vam opravičujem za smetenje teme. Imate povsem prav.
Default avatar
:)