Forum.Over.Net

Starševski čvek

zakaj te ženske ne dajo v zapor

Default avatar

patološka lažnivka in nadlegovalka

Bolano žensko takoj v zapor!
Zdaj je Živa Bobovnik, prej je bila Maja Čegovnik...Se je preimenovala...
Zakaj ji CSD ne vzame otroka in ga da očetu?

Pri tako bolni, oziroma BOLANI ženski bo tudi otrok postal psihopat!
Kajti ona ga še vedno zalezuje!

Naše sodsvo je res totalen PODN.

Danes v Slovenskih novicah...
Default avatar

Patološki bolniki

patološka lažnivka in nadlegovalka je napisal/a:
Ja res je podn.Nič novega za slovensko sodstvo.Od mojega frenda,njegova bivša je medicinska sestra z diagnozo šizofrenija.Zapustil jo je,ker je ves čas imela prisluhe,da se jo zasleduje,snema,ogovarja,...

S tem da ima ona šizofrenijo že iz osnovne šole,srrednje šole,v Polju ko je delala pripravništvo so ji želeli pomagat,ker je začela sodelavce prijavljat,da jo zasledujejo,snemajo,pogodbe ji niso podaljšali,pa je raje bila nekaj let brezposlena.Zaposlila se je v UKC,noben ni opazil njeno šizofrenijo in nekaj sodelavcev spravila ob šiht.

No na sodišču je zmagala nad rejništvom,ker njena glavna sestra ima zveze na sodišču in ji je pomagala v slabih namerah,laganju,podtikanju,...Tudi neko društvo je ponaredilo neke prijave,da je ona njega nevem koliko krat prijavila,pa nič od tega ni bilo res.

Sošolci,zapsoleni iz polja,nekdanji sodelavci so na sodišču bili spoznani za zavlačevalce postopka in jih sodišče ni vabilo na pričanje.

No v glavnem ponarejena dokumentacija pa je trden dokaz.
Default avatar

Linksis

Link?
Za kateri članek gre?
Default avatar

misst

patološka lažnivka in nadlegovalka je napisal/a:
Tale stari članek sem enkrat zasledila, en cajt nazaj in mi je ostal v spominu ta njen opis same sebe. Direkt za na kak spletni portal, sanjska ženska. Samo, da sanje postanejo nočna mora :)