Forum.Over.Net

Starševski čvek

Jaz sem delavec, ne suženj, zato se ne bom pustil izkoriščati

Default avatar

Teh časov ni več

Teh časov, ko je veljalo: "Delaj in tiho bodi." ni več. Jaz se pač ne bom pustil izkoriščati. Se dovolj spoštujem, da za svoje delo zahtevam ustrezno plačilo. Kdor me ne namerava plačati, tako kot je treba, samo adijo. Če sem pa zato lenuh, pa tudi prav. Vi kar bodite še naprej ovčice, ki ne služite plačo, ampak miloščino, jaz pa ne bom.
Default avatar

Julij Cezar

Teh časov ni več je napisal/a:
Vceraj sem enega takega nagnal iz sluzbe,pameten ko sto mater,delal ne bi,zamuja v sluzbo...mrs lenuhi
Default avatar

Teh časov ni več

Julij Cezar je napisal/a:
No, ne vem, od kod si razbral, da sem isti kot ta, ki naj bi ga nagnal. Odgovor?
Default avatar

Hjaaahjahja

Teh časov ni več je napisal/a:
To je sicer super miselnost, a na koncu meseca je vseeno dobro imeti plačo, ker le z denarjem si lahko kupiš dobrine in preživiš.
Default avatar

Teh časov ni več

Hjaaahjahja je napisal/a:
To drži kot pribito. Ampak tvoja miselnost da sužnjelastnikom povod za to, da smo delavci zgolj številka, predmet in da z nami ravnajo, kot da smo njihova last. Ko že izpostavljaš plačo za preživetje, bom dodal še to, da minimalna plača marsikomu ne zadošča, da pride normalno skozi mesec. Zato jaz temu pravim miloščina. Sorry, ampak da nekdo skoraj pusti dušo na delovnem mestu za minimalca, je zame bedak, človek brez hrbtenice. Izjema so tisti, ki žal nimajo izbire.
Default avatar

resnica ni plenica

Ti si še en v vrsti slovenskih lenuhov, ki lapajo, kolk so vredni, dejansko pa nisi vreden nič, ker če bi bil, ne bi žugal, ampak bi odprl svojo firmo in dokazal, koliko si vreden. Vi, ki lajate, da pod 2 jurja ne boste delali, v resnici še za kruh in vodo niste sposobni zaslužiti.
Default avatar

V svici

Ne zivis ti v Svici?
Default avatar

aleks 66

Teh časov ni več je napisal/a:
Ati a si mi nakazal 1000 ojrčkou za mojo lenobo, za ta teden. Tisti pr teb nej kar pa kar garajo. Ko jih "šjlivi". Saj veš , da sem tvoj sin. Jamrou bom pa na MON-u, de bom testiral SLO folk.
Evo tako ti razmišljaš. To je tvoj pogled. Razumel ?? Vsekako ne !!!!!!!!!!
Default avatar

Hjaaahjahja

Teh časov ni več je napisal/a:
Jaz tem pravim prilagodljivost. Na koncu meseca je dobr, da dobiš nekaj financ. Če trenutni delodajalec do tebe ni pošten, pač delaš dokler ne najdeš kaj boljšega in jasno, če lahko mu na koncu še zariješ nož v hrbet. Kaj vse je narobe mu nima smisla razlagati, ker ni vreden in niti se ne bo spremenil. Pač ko je priložnost, ga poskusiš zajebati in čao. Tko sem jaz že ene parkrat nardil. Pol pa jokcajo in jim nič ni prav. Pa še jasn jim ni, kako da zdaj jaz kar grem, če mi pa oni kao Bogovi vsak meseč plačujejo za opravljeno delo. Pri takšnih delodajalcih se jaz na koncu niti ne želim pogovarjati o povišicah (so mi jo že ponujali, ko sem jim rekel, da grem). Ko najdem kaj drugega, samo čao majmun!
Default avatar

Sem že raje na socialni podpori

Ima avtor kar prav. Zdaj je tudi Banka Slovenije povedala, kaj si misli o tistih, ki delajo (delate) za bedne plače: Dokler se ne potrudite za višje dohodke, tudi kreditov za vas več ne bo.
Default avatar

wilhem 11

Sem že raje na socialni podpori je napisal/a:
B.UMBAR. Takoj pokliči mamiko, da ti bo povedala, da vaši delavci lenarijo, ti pa "krniš" . FUUUUUUUUUJ.
Default avatar

Jo jaz odprem

resnica ni plenica je napisal/a:
Ti pa še eden tistih slovenskih delodajalcev, ki izkorisca ljudi, placuje za en drek potem pa cvili kako mu nihce noce delat. Odprem firmo v ponedeljek, ce mi tebi podobni imbecili pridete za ta isti denar delat, zraven vam bom pa se vsak dan na nos nabijal koliko me stanete. Pa se en majhen nasvet, ljudje kot je avtor niso leni ampak samo delajo skladno s plačo - minimalno. Sicer pa lahko zaprete firmo pa greste za minimalca delat
Default avatar

Ritopikulet

Kdor dela za minimalno mezdo, je mentalni lenuh in nesposobnež. Če bi bil kaj vreden, bi si našel bolje plačano delo. Delo za minimalca ne more biti nikomur v čast in ponos. Suženj pač
nima ne časti ne ponosa.
Default avatar

Pizdulet

Hjaaahjahja je napisal/a:
če bodo ljudje manj plačani potem cene ne bodo rastle. podjetniki želimo samo zato premalo plačevati zaposlene, da ne bi to imelo vpliva na porast cen. v bistvu delamo v dobro družbe čeprav nismo socialna ustanova.
Default avatar

kako pa

Julij Cezar je napisal/a:
Je bil v poskusni dobi?
Default avatar

resnica ni plenica

Jo jaz odprem je napisal/a:
Jaz nisem delodajalec, ampak delojemalec. En redkih še prisebnih, ki hodijo v službo in se ne napihujejo.
Default avatar

Ena južna

Teh časov ni več je napisal/a:
Se strinjam. Tko nekak sm sama razmišljala ko sm iskala zaposlitev in to na razgovoru tud povedala. Morš takoj v štartu vse razrešt.
Ni mi bila glih nuja dobit zaposlitev, zato sm se lahk šla tega. In ja, bi raj kot za minimalca šla tud na socialno.
Če je pa sila, pa na žalost morš garat tud za tak dnar.
Default avatar

avtor ima prav

za minimalca naj dela šarec pa tista golazen ki krade vsak dan po milijone evrov, recimo tisti dohtar ki je prejšnji mesec dobil 40 jurjev . a jaz pa da bo delal za 500 evrov, ne hvala kar dajte vi inbecili
Default avatar

Moničan

delodajalci načrtno ponujajo najbolj zanič službe
Default avatar

De luc

Pozdrav Jaz sem tusi delavec in plača ok, se pa popolnoma strinjam z avtorjem. Delivni razred je totalno ponižan, izkoriščenin ničvreden. Poznam znanko ki dela v vrtcu za 750 evrov kot pomočnica vzgojitelja. Korupcija, kraja totalno izkoriščanje, vtaknite si vašo kapitalustično plačo 750 evrov nekam. V zraku čutim kako diši po uporo in štrajku. Al pa poznam tusi primer 920 evrov za 4 izm. delo. No takem delodajalcu pa naj čimprej crkne vsa mehanizacija.