Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kaj si mislite o Bandi di Lupi?

Default avatar

Moničan

Danes se bomo pogovarjali o Bandi di Lupi.

Torej kaj si mislite o njem.

Men se zdi v redu in s srcem na pravem mestu.
Default avatar

Replika

V redu.
Zna biti celo pronicljiv in duhovit, kar je itak igla v senu na tem forumu.
Default avatar

Moničan

Replika je napisal/a:
Bi bila morda natančnejša glede igle.
Lesena igla, kovinska igla ali iz kakšnega drugega materiala?
Default avatar

Tara_S

Moje srce se napolni z materinsko ljubeznijo, ko zagledam njegov nick. :-))
Default avatar

Jazzzy

brez dvoma socialno spreten v virtualnem svetu, včasih se preveč zaganja
Default avatar

razprava

Jaz si pa mislim, pa kdo zaboga je ta Moničan, ali karkoli že je ... da si izbere nekoga in ga da na “steber”, da bomo o “izbrancu” razpravljali?
Pa koliko si ti staro dete?
12 let?
PP, NOM, MOM?
Default avatar

Tara_S

razprava je napisal/a:
Glede na to, da je temo odprl Moničan in dal celo dober uvodni post, mislim, da tema ni tako zelo problematična. Če bi temo odprl multinik ali kakšen registriranec z znanimi destruktivnimi nagnjenji, bi bilo pa krepko za razmisliti oziroma bi bilo pametno v temi ne sodelovati.
Default avatar

Replika

Moničan je napisal/a:
Jeklena. Kot mora igla bit.
Default avatar

Grda resnica

Fantic 1a :)) simpaticen mlad fant,napram starim zagovedanim drkadzijam je pravi soncek kot bi rekle mamice majhnih otrok
Default avatar

superr_nova

meni je tudi všeč kot forumaš.
ne odstopa, zagovarja svoje stališče, žaljivosti še nisem zasledila...
evo, dva smo že potrdili ☻
Default avatar

hov hov mijau mijau

Jaz pa mislim, da ima rad živali, sploh kužke.
Default avatar

Sushi

Imena ne razumem in bi ga ob tej priliki lahko razložil, sicer pa v redu poba, desc, ali ata, whatever. Nekonflikten, z lastnim mnenjem, pa všeč mi je, ker ponavadi argumentira svoja stališča. Na nivoju v glavnem, brez žalitev in nerganja. Vsaj kar sem sam zasledil. Respect!
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

Popay

Sushi je napisal/a:
Po moje se je zatipkal pri registraciji in je mislil na nik Banda TE lupi..., hehe, drugač pa.., odličen zajebant, istočasno je pa tud realen, ta bi pasal na radio gaga, ko ata na mamo... odlična energija za leta katera pravi, da ima...
Default avatar

matjazko

Se mi zdi, da je dečko preveč tehnično orientiran, potem pa bi vse na nivoju glave in razuma razglabljal, racionalno, nič pa na "ženskem nivoju" čustev, kjer se ne znajde najbolje, pa še nižji sferi od čustev, kraj, ki bi ga verjetno po svojem antiseptičnem strojniškem izrazoslovju opisal kot "moški hidravlični organ za strast" :) , bi tudi nujno moral zamenjati za mehkejše, milejše, pesniške izrazne oblike, s pisanjem ljubezenskih pisem mladim dekletom, ne pa vse z nekimi integrali, odvodi, konstantami ... :)

Podžigajo ga pa ravno bolj falusne ženske, bolj dominantne, starejše, kot je Goldfish, Replika, Resnica... Čisto zgrešeno, moral bi gledati za mladimi bejbami, ker ženske se tako postarate, kaj si naj začne s tapkanjem po ramenu in pohvalami od vas "starih bab"? :))) Ne zavajajte mladih fantov! ;)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar

1raglja

Dober pob, ogromen ve, brihten, na ful enih stvari se zastop, edin da vcas v kakem pingpongu mal predolg vztraja. Drgac pa pozitivc.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Če znaš življenje izkoristiti, je dovolj dolgo. (Seneka)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Default avatar

Sushi

Popay je napisal/a:
Čak mau, a on je množina? Banda!😁

Ata na mamo paše dokler si en/a mlajše/ga ne omisli hehe, pol ni več zanimivo...zdej edin če gre za redkost, ki ji pravimo srečna do konca svojih dni.
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar

Oskar 1

matjazko je napisal/a:
Ej Matjažko, ti si pa večni "filozofer". Je, je, je, bodi malo bolj realen in manj "nakladaj". Veš na MON-u smo tudi osebe, ki nismo končali FDV. Boš moral razumet in svoj pogled prikazati v malo bolj "ljudskem" jeziku. Pa dobro saj znaš, samo za eden do dva nivoja debate se spusti. Bo šlo ???
Default avatar

matjazko

Oskar 1 je napisal/a:
Glej, že spet ena "mamica"! :-\ Kaj bo on z mamicami, on rabi čustvene in strastne študentke, še posebej iz FDV-ja, ker gre za družboslovke (književnost - leposlovje, psihologinje...), ki lahko omehčajo in uravnovesijo njegov enostranski razumarski protipol "čistega" naravoslovca, izgubljenega v suhoparnem matematičnem svetu številk in enačb.

Saj imate hčerke teh let, tudi gimnazijke so v redu, naj ga ena vaša malo prime v roke, pa mu pokaže čustveno nabit svet strasti, erotike... :)
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.