Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zakaj ženske zavračajo samske ateke?

Default avatar

enaporočena

Ne razumem tega. Samske ženske tam 35+, ko jim voda že pošteno teče v grlo pa še kar izbirčne glede moških.
Imam par takih znank, sodelavk. Samske, brez otrok, izbirične pa sto na uro. Pa jim poveš, da poznaš fajn moškega, samski, z otrokom pa takoj nos zaviha, da takega z otrokom pa že ne. NIti jim ne dajo možnost, da bi se spoznali, da bi videle za kako ok moškega gre.
Ja, normalno, da ima moški tam okrog 40 že otroke. Kaj pa mislijo, da bodo pri taki starosti dobile neizkušenega, nepreskušenega mladeniča?
Pri taki starosti pa res nima ženska več kaj biti izbirčna. A ni dovolj, da je moški prijazen, hodi v službo, urejen, olikan, priden za delo pa vse to? Če pri taki starosti nima otrok, je vprašanje, če je on ok. Te izbirčnice pa adijo pamet. POtem pa vse nesrečne, ker so samske.
Default avatar

Jajca v hladilniku

Takih prtegnjenih in blesavih, ki se precenjujejo za faktor 10 in mislijo, da so "jackpot" za kvalitetne moške poznam na desetine LOL nobena ni nič posebnega in nič posebnega ne nudi. Ampak tako pač je.
Default avatar

Tara_S

Hvala vsem ženskam, ki so oziroma ste zavrnile enega določenega bivšega samskega ateka. Kolikor bo v moji moči se bom potrudila, da ne bo nikoli več samski. ;-)
Default avatar

enaporočena

Res je tako. Stare proti 40, ko imajo res še zadnje šanse, da rodijo otroke pa nadute,da te kap.
Dame bi denar zapravljale za svoje hobije, potovanja, čas pa teče in teče.
Sem enkrat eno izprašala zakaj ne samskega z otrokom pa je rekla,da pač ne bo skrbela za otroka in da ga ne bo financirala. Pa, da ji na kraj pameti ne pade, da bi šla na dopust na morje z dedcem in otrokom, da ona dopust porabi za potovanja, športanja.
Le kdaj se bodo take babe zresnile?
Potem pa bo jok, ko bodo 45 pa brez otrok.
Default avatar

vatikanske ječe

To je napisal moški, ne ženska.
Default avatar

Popay

to je tako..., če je ženska v teh letih ok. za pogledat, pa niti ni nujno, da je neka huda bejba za pogledat in, če ji je sploh do tipa, lahko še vedno zbirajo..., je pa res, da so dost nerealne v tej izbiri in ne spuščajo kriterijev, kao jst hočem imet d best tipa... Komot bo našla enga deset let mlajšega od sebe brez otroka, saj so malinovci čist v nebesih, ko jih takšna ženska spusti na sebe in se jim prosto jebe, ker je starejša.
Tega se te ženske zelo dobro zavedajo in vejo, da bo takrat, ko bo ona hotela vedno kakšen ali več njih uletel v njihov radar.., je pa res nekaj, zakaj se bi zajebavala z otrokom tipa, ki ga ima od prej, če ji ni do tega.. to lahko naredi samo ženska, ki je noro zaljubljena v tega tipa..., tega pa pri kareiristkah v teh letih ni. To je sprejemljivo bolj pri romantičnih dušah, one se pa itak bolj doma držijo in ne hodijo po zabavah, saj ponavad tud družbe nimajo...
Default avatar

Marko

enaporočena je napisal/a:
Starost nima velike veze z zrelostjo. Lahko si star in nezrel, se pravi s polno nerazščiščeni traum, dilem in prepričanj. Torej raje vidim, da je nekdo tak sam, kot pa da se ga sili nekam, še posebej v imeti otroke. Halo?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

čudo neviđeno

Popay je napisal/a:
Povzeto po Popayu:
"........Komot bo našla enga deset let mlajšega od sebe brez otroka, saj so malinovci čist v nebesih, ko jih takšna ženska spusti na sebe in se jim prosto jebe, ker je starejša......"
Popay, a ti to mogoče zraven komentiraš Moniko od Plemenitega?
Default avatar

vedno je razlog

s samskimmi očeti je vedno kaj narobe. sigurno je njegova krivda da je zakon razpadel. tudi če se zdi da je imel nemogočo ženo, je to najbrž zato ker ni imel do nje in družine pravega odnosa, ni hotel sodelovati v gospodinjstvu, je ni znal pripraviti do seksa ali pa je varal. tudi če gre za vdovca je vprašanje koliko je on prispeval da se ji je skrajšalo življenje. tako da od samskih moških z otroki raje stran.

če gre za ločene mamice, je to čisto druga zgodba. one so vedno žrtve.
Default avatar

Šnelca_

Ker imajo predsodke ali pa razloge za to. Velja za oba spola.

Najbolj neumno je oceniti in dati zaključke o nekomu na daleč. Najprej narediš veliko škodo tisti osebi in sebi, ker nisi zmožen stopiti v stik in videti realno stanje, pol pa odločitev ali ostaneš ali greš. Preveč potrošniška naravnanost, kot da kdo kupuje avto. Tako moški za ženske počnejo, čim manj km, manjša obraba, spoliranost,...😅Tak nima pojma o ženskah, še manj o razmerjih. Naj avtek šraufa v garaži, napredoval ni od otroških let igre z avtki....za takega odnosi z ljudmi oz ženskami niso!
Default avatar

vatikanske ječe

To temo je odprl potreben samski moški.
Default avatar

Ena taka

Jaz se najdem tu. Starost je tu nekje in sem samska. Imam službo, imam delovne navade... Nisem izbirčna, samo dejstvo, da ima moški od prej otroke, me ne moti. Čeprav marsikdo ravno to misli in tudi komentira, da sem izbirčna, da bi si lahko nekoga našla oz. da se mi tudi "ponujajo". Stvari ne razlagam, čeprav včasih bi najraje enih par primerov naštela na kake "sorte" sem naletela. Če smo ze pri primeru samski z otroci od prej...sem se zapletla z enim takim. Navzven res vse urejeno, urejen moški, olikan, služba...Drugače pa bi pa ne bi pa spet bi pa ne more, pa želi si nekoga pa bolje, da ne, pa ja bo...pa si premisli 100x...-kratka verzija.
O razlogih zakaj, ne bom razlagala, ampak to niso sploh razlogi. Ne ve kaj hoče.
Skratka, to hočem povedati, da ni vse črno belo in ni vse zmeraj tako kot izgleda. In raje sama kot s takim.
Default avatar

moj samski

Če bi moj bil kdaj samski, pa ne bo, ker se zelo trudi, da se to ne bi zgodilo, če bi se pa že, bi to bilo zato, ker bi imel prav, če bi me že deset let nazaj brcnil v tazadnjo, bi neka ženska lahko dobila terno, z dvema otrokoma sicer, ampak terno. Vendar je malo verjetno, da bi moj soprog kdaj pogledoval te ženske tipa seks v mestu. Za takšne avše je pa izbira res mala. Ulovil bi se kak bivši žigolo, ki računa na to, da se bo pri svojih letih malo pod petdeset ustalil, ki mu njemu samemu pomenijo cunje, dopusti na jahtah ipd, več od družine. Take ženske tudi večinoma nimajo otrok v uvidu svoje prihodnosti, tako da ne čutijo pritiska biološke ure. In za take je tudi prav, da vihajo nos nad otroci, ki bi jih dobile v paketu, že zavoljo teh otrok. Si jih ne zaslužijo.
Default avatar

Šnelca_

moj samski je napisal/a:
Deluješ vzvišeno in komandantno...ti bi še iz npr." preranega groba ven komandirala"...😂
Default avatar

Grda resnica

enaporočena je napisal/a:
Vsem nam z vsakim dodanim letom tece voda v grlo,ne samo samskim zenskam. Torej po tvoje bi morala samska 35 plus sesti na prvi avtobus ,ki pripelje mimo.?
Izbircni smo do smrti vsi po vrsti,tako samski kot poroceni (pri vseh mogocih stvareh), moznost izbire ne preneha po 35 letu in prav je tako. Ti si določila neke kriterije kaj in kako naj bi samske po 35tem,odvzela pa bi jim moznost izbire ali odlocanja zase in za svoje zivljenje. Zakaj pa locenec z otrokom ne bi vzel locenke z otrokom,zakaj mora biti samska.?
Otrok je skrb starsev in ne samskih + 35 letnic.
Kaj je za koga dovolj pa ve vsak zase ,kar je dovolj zate ,se ne pomeni da je tudi za drugega. Ta gnoj ki ga zlivate po samskih zenskah je ze prav pateticen.
Default avatar

Tralalal54

Pa saj je isto pri tipih. Kdo zaboga hoče met babo s prtlago razn največjih obupancev?
Default avatar

Tralalal54

Sicer pa dobr tip in dobra baba lahk dobita razmeroma hitr partnerja ne glede na nemogoč karakter. Večno samske babure pri 35+ pač niso terna in nikoli ne bodo pa si lahko to domišljajo kolikor hočejo. Njihov domet so očitno lokalni pijančki ki jim malo pihajo na dušico resnega deca pa ne zanimajo. Tko je. Pač nekatere trape baburaste mislijo, da če jim velik (pod)povprečnežev reče ta so lušne, lepe, hočejo od njih kaj več, da so so nem kak dobre, iskana roba bla bla. Se zastopjo pa, da to deci govorimo skor vsem, ker nam je namen edin, da vas parkrat položmo in adijo. Če se za vas ne zanimajo tisti res dobri tipi, pol pač same niste dovolj dobre ne glede na to koliko podpovprečnežev vam piha na dušico in vas kuje v zvede (sex)
Default avatar

Popay

čudo neviđeno je napisal/a:
Ne, mi ni na mislel prišlo..., ta dva itak sploh resno ne moreš jemat.
To sm jst videl in doživel tam v 90 tih letih prejšnega stoletja, hehe... Ponavad je bilo tako, da so bile tiste, ki so na prvo oko bile špica, praktično nedostopne, pa ajde, pri njih je še nekako logično ampak vesoljska prevzetnost povprečnih bejb, s filingom, da so od boga poslane na zemljo, totalno noro, normalna debata praktično nemogoča.., spet pa..., jst vedno pravim tako, dokler ima ženska dost izbire, kar se moških tiče je to tako kot je, ker je ona objekt poželjenja, ne tist, ki jo osvaja. Glava boli, kako malinovci padajo dons na te starejše ženske, pa čeprav ima recimo tri otroke..
Verjetno je isto, če bi imel tip na izbiro dost žensk, treba se pač samo distancirat od takih, zarad lasnega dobrega počutja....
Default avatar

Mushroom

Zato, ker prelagajo otroke na novo partnerico. Vsaj to dela moj bivši. Jaz ne pričakujem tega od mojega partnerja.
Default avatar

kr neki no

In zakaj se tebi, enaporočena, zdi, da moraš tem samkam rihtat moške? Mislim, a so te prosile za pomoč?