Forum.Over.Net

Starševski čvek

Bivše partnerice

Default avatar

Štrumfeta

Na kozlanje mi gredo bivše babe, k ožemajo svoje bivše partnerje pod pretvezo otrok. Fuj.
Delat se spravite!
Default avatar

ne bit naivćina

Kaj je ,si še vedno samo priležnica, ne njegova žena, pa te to moti ? :) Pa si prepričana, da je že bivša - ima uradno na papirju, ali bo še trajalo nekaj časa? A ti mu vse verjameš, da je res, kar ti naploza? Počaki, da tudi tebi pokaže svoj pravi obraz . Fuj, ne. :)
Default avatar

Ellie

Dedca v red spravi, naj pipico zapre ali pa vloži predlog za znižanje preživnine pa bo zate za nohtke pa oplesk. Znajdi se no malo, ne sam jamrat.
Default avatar

scenariji so v modi

Ellie je napisal/a:
Saj tale, ki se pritožuje ima svoj denar, to ni problema. Je pa samska samohranilka že nekaj časa, prej radodajka, zdaj pa zavohala izdelan kos mednožnega mesa s statusom. Moti jo verjetno to, ker še on nima podpisa na papirju, ni še razvezan po svoji krivdi, ker postavlja nizkotne in ponižujoče pogoje svoji bivši ženi. In tako je on prešuštnik, ona pa priležnca, pa se morata v javnosti skrivat -noč ima svojo moč . V službi se pa že zgražajo, ker vedo za njiju, njegovo dejanje in njeno preračunljivo taktiko. V bistvu je pa revca, ker je/bo dobila samo ostanke - nje nikoli ne bo imel rad, deluje samo nagon, njena barva oči so pa kopija oči njegove žene in vsakič, ko gleda v njene, vidi v njih: ženine :) Tudi tega, kaj ćenskipaše, ga je ena naučila ni znal nič; vse kar ji dela, je tako, kot da bi jo njegova žena obdelovala :)

Zaveda se, da je izkoristila njegovo pijanost na določenem službenem dogodku, mu dala noge narazen v avtu z namenom, da bi ga dobila, ker ji je zadišal tudi njegov položaj in želja po njenem napredovanju v službi. Ne direkt denarju.
On ne more zapret pipce za otroke in je ne bo, kar tisto, kad daje od svoje plače, je pljunek v morje glede na njegov prihodek, predpostavljajmo pa, da ima še mladoletne otroke in tudi govori, da bo vse dal za svoje otroke, ker je to glajenje moškega ega - in prav je tako, ker si to otroci zaslužijo, glede na to, da so uvideli, kako je on razdrl njihovo družino in da je prej delal kariero XX let tudi z njihovo podporo in bil takrat zelo malo z njima, lahko sedaj malo nadomesti tudi tako.
Ampak ona rabi verjetno nadomestnega očeta tudi za svojega potomca še iz prejšnje veze, da bodo skupaj za javnost popolna familija. Najhuje pa je, da ga še ne pozna, kakšen psiho je v resničnem življenju ko se neha pretvarjati, ko se mu kdo ali kaj upre ali ne gre tako, kot si on zastavi. Znori, ven udari prikrita agreija in tudi zboli. Do partnerja v zasebnem življenju je z leti čedaljebolj psihično izkoriščevalski. Sedaj je še vse medeno in metuljčkasto, čas pa prinese svoje. Srečna žena, ker se ga je/bo rešila predvsem po zadnjih letih njegovega poniževanja in zaničevanja za štirimi stenami. Za otroke pa :dokler se redno šolajo ( do 26.leta so po zakonu upravičeni), je dolžan plačevati preživnino - njemu to ne bo problem, ker dobro zasluži in mu je to sedaj tudi edini izziv v življenju. Razen, če prej ne bo ob določene bonitete iz naslova zaposlitve zaradi lastnih napak in pohlepa iz preteklosti.