Style.Over.Net

Opravljivka

Monika in Zmago Jelinčič

Default avatar

Če daš darilo

Če daš nekomu darilo se to naredi takoj in ne po treh letih. In kako ona tega ni vedela oz ne ve...
Default avatar

FullMoon

ugotavljam je napisal/a:
Klemen je po mami žid in ni prevedel korana ampak židovsko neko versko knjigo, v bistvu en mali zveščič, vse skup nič . Pa živel je v kibucu.
Zgleda pa....nič od dedca... verjetno je res puffter.
Default avatar

precej verjetno

megaboy je napisal/a:
Megaboy, kot vedno, precej verjeten scenarij.
Default avatar

take obravnave niso za javnost

Popay je napisal/a:
Malo logike pa le vklopi -ne more bit oče njenih dveh hčera, no, saj sta tamali tudi Jelinčiču podobni - saj bi jih potem naredil Moniki kot še mladoletnik po tvoji tezi....

Lahko pa bo oče bodočih otrok, če jih bosta imela, ja.

Dejstvo je, da ona veliko ve o njegovih tudi takšnih in drugačnih poslih - v 16ih letih je s tem sobivala, doživljala , morala požirat marsikaj - molčat ko grob. Zato ji je dal tudi prepisat tisto vilo nanjo ( verjetno še iz kakšnega dodatnega razloga, zaradi izvora financ za to vilo -ampak to bo on moral pač pojasnit, od kod mu denar, saj ga Monika ni zaslužila s svojo plačo) In če Jelinčič ne bo hotel, da karkoli pride v javnost, bo pač moral plačati za molk. Jebatga, da živiš takole s takim in doživljaš marsikaj za 4imi stenami iz naslova, pa če je samo že iz naslova "prodajanja starin", je to psihično zelo obremenjujoče. Psihično nasilje za 4imi stenami, te obremeni, zagotovo. Ker ko se s človekom spoznaš, predno se poročiš, ne poznaš njegovih namer in takega načina delovanja. Verjetno če bi to vedela, se ne bi poročila z njim. Ali pa tudi meniš da ja, da je bila pripravljena tudi na to - vse za keš po tvoje? Dejnodej.

Edna stvar: zapret obravnave za javnost. Samo to. Zavoljo njunih skupnih otrok. Da to slišita, gledata, bereta lahko.... To je ponižujoče za njiju, ko bosta iz javnosti dobili realno sliko, ne tisto, ki jima je bila prikazovana vsa leta in sta mislili, kako lepa in srečna je njuna družina. Si ne zaslužita tega. Sta v takih letih, ko to močno vpliva na samopodobo in samozavest, ker se v teh najstniških letih tudi dokončno izoblikuje.
Default avatar

Hmmm zanimivo

antikvar je napisal/a:
Hmmm, ja! Tale njene izjava bi znala napovedati marsikaj. Že dolga leta je znano in tudi neznano javnosti, kako je "plemeniti" pridobival premoženje. Ona je bila "zraven" vsaj 16 let. In zagotovo ve marsikaj, kar bo uporabila proti njemu. Da je Zmago maher v javnem nastopanju, izsiljevanju in prisklednišvu je tudi znano.
Zanimivo bi se bilo poglobiti tudi v to njegovo "družinsko bogastvo", vilo na Tivolski in tako dalje ... in kdo oz kaj so predniki res imeli in je prešlo nanj ...
Vsekakor pa si (čeprav farmacevt) ga ni nagrabil s takozvanim poštenim delom.
In ja, verjamem, da je Monika ves luksuz in "nošenje po rokah", drago plačala. Ko dobro pogledaš vse fotke z javnih dogodkov oz pasjih procesij ... je njen obraz kot maska, nekje celo zelo jezen. Njegov pa s tistim režečim nasmehom ...
Default avatar

Pečeni maček

Hmmm zanimivo je napisal/a:
Točno takega, režečega, kot pečen maček, ima žepan.
Verjetno še kdo, samo ta dva sta kopija neke iste klike. Mafija, da se je niti predstavljati ne znamo.
Poznam ljudi, poštene, sposobne, delavne in izobražene, svetovljane, ki se ga bojijo, kot hudič križa.
Hinavski in morilski nagon.
Default avatar

Hmmm zanimivo

Pečeni maček je napisal/a:
Zelo zanimivo je branje spletne strani Gibanje OPS, Dosje Jelinčič z dne: Petek 09. julija 2010 ob 21:50.
Kaj že pravi slovenski pregovor: Jabolko ne pade daleč od drevesa ali Kar mačka rodi, vse miši lovi ... toliko o plemenitosti dotičnega.
Default avatar

Asociacija na morilske horde

Z Jelunčičem ni nič za imet. To ve celo Andrej Šiško, veteran v boju za osamosvojitev Slovenije, ki mu je Zmago podtaknil bombni napad, v bistvu atentat s podstavljeno bombo pod avtomobilom.
Za kar je bil zaprt. V politiko v bistvu ne more, ker je politikom škodljiv, kot nekdo, ki jim diha za ovratnik.

Poleg plenjenja cerkva, ima Zmago še iz preteklosti streljanje v Tržiču, pri belem dnevu.
Poleg tega ustrahovanje ljudi po Ljubljani, med osamosvojitveno vojno, dokler ga niso "pospravili" na hladno.
Njegova banda je že pred tem, pred vojno, harala vse naokrog. Ve se, da so mlade ženske zlorabljali. Gnezdo je bilo v Tivolskem gradu.
Danes vemo, od kod mu protežiranje. Njegov bio oče klavec Slovencev. Maček.
Default avatar

megaboy

""""Sta v takih letih, ko to močno vpliva na samopodobo in samozavest, ker se v teh najstniških letih tudi dokončno izoblikuje."""""

A ko je varala moža ji pa ni bilo mar, kako to vpliva na samopodobo in samozavest hčerk v občutljivem obdobju?

Haha, koliko so srečna družina sta pa sami najbolje vedeli, čutili in izkusili na svoji koži.
To kar beremo o družini ni zanju nič novega.
Default avatar

Popay

take obravnave niso za javnost je napisal/a:
to je odlično realno napisano in tukej nimam kaj dodat, ker jst se po domače zajebavam..., jelinčiču pa nekako nič ne verjamem, saj je ogromno afer okoli njega od kar se je pojavil v javnosti od osamosvojitev Slovenije. Od kje enim tako bogastvo (Jankovič, Janša, pa tud navsezadnje Jelinčič, da skešira kar tako 650 jurjev za parcelo...., ej, pa mi smo še 30 let nazaj živeli v socializmu, v katerem je pošten človek sanjal kvečjemu o avtu golf 2, ki bi bil dons ene 13 jurjev nov, pa še za to bi moral pošten človek kredit vzet..., par let po osamosvojitvi so pa bogataši rasli kot gobe po dežju, adijo pamet...., kar naenkrat si prebral, da ima direktor lekarne v eni mali Sloveniji 17.000€ mesečne plače.... noro..., vprašanje, če jo je imel takrat toliko direktor lekarne v nemčiji..) sem se že zdavnej nehal spreševati, ker mutibariči znajo odgovore tako v meglo zaviti, da te jih mine poslušat, ko govorijo...Jelinčič je rad v soju žarometov, zato mu niti ni v interesu, da je razprava skrita pred novinarji..
Default avatar

mhzu ht

Moja kritika leti na Moniko. Kako mora biti tako pogoltna, da hoče hišo na morju?!?! A res ne more biti zadovoljna, če jo dobijo njuni hčerki?
Default avatar

Ohjej

megaboy je napisal/a:
Hja, povsem ista scena, ki se sedaj dogaja: ce jo je nanjo prenesel, je ze vedel, zakaj - gotovo posredi manjše dajatve, hkrati pa tudi vemo, da je jelincicevo premozenje kar v veliki meri sumljivega izvora ... Tako da je povsem logicno, da je 'darilo', ki je uradno njeno, bilo in je pricakovati, da se mu ne bo -povsem - odpovedala.
Bolj me cudijo tako nastrojeni komentarji proti njej, saj vendar vsi vemo, da je 'zmago vreden svojga dnarja'. Pa tudi ajcer: kdo med nami bi se kar tako odpovedal nečemu, kar je njegovo? Zakaj že?
Default avatar

to se sprašujem

a se vam res je napisal/a:
Tudi jaz se sprašujemo, kako se komu da sploh brat o teh dveh ločencih. Kaj šele pisat.
Default avatar

Takole bom rekla

polni cajtngi tračev je napisal/a:

Ja, to sem tudi jaz opazila. Namreč, da Zmago svojega sina nikoli ne omenja, kot da ga nima in kot da ga ne bi imel rad. Ker je gej, mu je najbrž v sramoto. Ampak bi rekla, da je tak foter Klemnu dosto bolj v sramoto!
Default avatar

DXB

Vam pavem, da je za zenske neskoncno bolj pomembno, da tip ima karkoli si od njega ze zeliko, ko gredo skupak, kot pa kako je do tega prisel. In to niso nobene izjeme. To je pravilo.

Ze po tem, kako se posameznice kitijo s podedovanim, lahko veste, da zensko bore malo zanima, kako je moski prisel na polozaj ali do premozenja. Surova realnost je, da ni v oceh velike vecine zensk nic vec vreden moski, ki nekaj samostojno doseze kot tisti, ki podeduje. V bistvu je pogosto ravno obratno. Pozabite na virtue signaling flance, ki jih zenske rade prodajajo. Realnoj je, da ste kaj si, kaj imas, ne kako si do vsega kar si in kar imas prisel. Znajo zenske se kako zamizati na obe ocesi.

Kar vam zelim povedati je, da mi gre na kura.c, ko se zensko, ki se je vec kot prostovoljno specala z lopovskim koritnikom, gre prikazovati kot zrtev. Ne porocis se od vceraj na dones. Tudi zaprt je bil predno sta se poznala.
Stos je, da se pac zavedam, da gre za tipicno zensko obnasanje. Tako te Monike, kot velike vecine zensk, ki komentirajo. S tem, da v pozenscenem svetu to pocne tudi morje tipov. Pac, tipicno zensko izigravenje zrtve. Nic vedela, nic kriva, oh in sploh, on pa ******, vse najslapse. Aja? V zadnjih 15 letih, po svojem 55 letu, je kar naenkrat vse to postal? Prej je bil pa angelcek? In, ce se ni bistveno osebnostno spremenil, zakaj se je s taksnim prascem od cloveka sla porociti? Brez veze. Tipicno zensko obnasanje....
Default avatar

take obravnave niso za javnost

megaboy je napisal/a:
žal nisi dobro in pravilno razumel mojega pisanja. Ne zagovarjam Monikinih, niti Jelinčičevih dejanj. Je zelo neumna, da se je šla spečat še poročena, ne moreš sedet na dveh stolih in imet vsega, kar si želiš - ne gre to tako - če so bile zanjo nevzdržne razmere v zakonu, bi morala pač prej zaključit zakon, predno se je skourbala, ker je točno vedela, kakšen je njen zakonec med štirimi stenami, kaj jo tako moti oziroma samo ona in on vesta, zakaj je to naredila, da je šla z drugim.

Za dobro otrok gre, zato javnost nima prvico do naslajanja nad situacijo, pa če kosta ker bosta še taka prala umazane cunje pred sodnki, odvetniki, pričami in sodno zapisnikarico.... Ker oni v takem primeru najkrajšo potegnejo.
Default avatar

Da te nekaj vprašam

FullMoon je napisal/a:

Ugani, kdo je nerazgledan idi.ot?

TI.

Klemen je l. 2003 prevedel Koran v celoti!
Za nekatere idio.te bi bilo dosti bolje, ko bi bili tiho, ker ko kaj povejo ali napišejo, je to samo kup dreka.
Default avatar

ja pa saj

take obravnave niso za javnost je napisal/a:
Ja pa saj zmagec sam to rine v javnost no, a ne vidiš tega.
Default avatar

take obravnave niso za javnost

ja pa saj je napisal/a:
četudi to dela načrtno- upam, da dojema in preneha s tem - zavoljo hčera in občutka, kako je vsemogočen, da se lahko sedaj tolče nekje, ker da on je ZJP. Pa ne poznam Monike ne njega, da ne bo pomote. Naj se zmenita za zartimi vrati za javnost, medije in čutila njunih hčera.
Default avatar

Berta Bojetu

Takole bom rekla je napisal/a:
Javno je izjavil, ko so ga vprašali, dve leti nazaj je praznoval v Srbiji obstoj svoje stranke, kako, da omenja le dekleti, sina pa ne, da je ponosen nanj, ter, da se ne vtika v to, kakšna nagnjenja ima, da je to njegova stvar.
Klemen je doktoriral, pisal o Judih, prevedel Koran in še prevaja. Govori o svoji materi, Berti Bojetu.