Style.Over.Net

Opravljivka

Monika in Zmago Jelinčič

Default avatar

polni cajtngi tračev

Zakaj to berem? Zakaj to sploh piše?? Pa saj ne morem drugače, če jih je pa povsod polno. Kaj me briga, če se ločujeta, nista me povabila na poroko, ni me treba vabit na ločitev. Ne rabim brat vsak dan, kako se bosta zmenila za parcelo in kaj kdo ima in nima in kdo je šel z ljubimcem in ljubimko. Boli me k....!!!
Pred 16 leti, ko sta se poročila sem reku, tadva ne bosta deset let skupaj. Evo, bila sta. In? Pa ja ni res kdo verjel?
Na sodišču sta rekla, da sta denar kar iz domačega sefa vzela... Japajade, doma maš verjetno kar milijon evrov... Dej ne farbat no. Eden bolj pošten kot tadrugi, zdaj bo pa na njega krivdo vrgla. Vesela naj bo, da jo je preživljal na veliki nogi do zdaj, pa vzame naj 100 jurjev in naj si kupi garsonjero. Ne, spet - še k bogatejšemu.
On pa nič boljši, zdaj se grebe za ubogi punčki kao, da bosta pri njemu živeli. Kje ma pa sina? Zakaj se pa za njega ni grebel, da bo pri njem živel? Aja, je homoseksualen in ni po njegovih standardih?!
Ma dej... Nehjta se driblat, pa začnita normalno živet in med seboj komunicirat, sej nista stara pet let!
Default avatar

ehhhhh kaj češ

To je pač edini način da Plemeniti še pride v cajtnge, kot od politika itak nikoli ni bilo nobene koristi od njega. Sem ziher da glih on rine štorijo v medije, kdovezakaj, morda voha volitve?
Default avatar

odrasli otroci

Njegov sin ima nekje 50 let , a bi se še moral borit iza starševske pravice zanj, ko že sprašuješ, kje je? :D
Ma kaj ste tle res sami kavč otroci, ki po 30-em še zajedate starše, da tako razmišljaste?
Default avatar

skoraj preverjeno

odrasli otroci je napisal/a:
baje je gunnar
Default avatar

ugotavljam

Sin "plemenitega" je Klemen Jelinčič Boeta, mama je bila pesnica. Klemen je prevedel koran...Ja, očetu ni po volji, ker...
Default avatar

Jajca v hladilniku

polni cajtngi tračev je napisal/a:


Potem si verjetno tudi ugotovil, da ona po vsem tem razvajanju nima niti najmanjše želje živeti skromno s svojo plačo v garsonjeri za 100k EUR in bo poskusila plemenitemu pobrati vse kar bo možno. Če je imel hišo v LJ že od prej ne bo nič od tega, veliko darilo se pa itak mora vrniti...Kolikor poznamo plemenitega je sigurno poskrbel, da bo dobila samo okus od njegovega premoženja, ki bo počasi izginil. Zakaj k bogatejšemu? Ja kdo jo pa živel, če je njen življenjski stil celo plačo porabiti za svoje krpice, čevlje ipd.?
16 let je živela na tuj račun in verjetno bo tako še naprej hotela. Ni druge opcije kot da najde novega provajderja. Ta novi jo bo dal na čevelj v roku petih let, če ne že prej. Iz trenutnega primera se bo pa verjetno naučil, da mora svoje premoženje zavarovat pred njenimi plenilskimi nagoni. Plemeniti je nagrebel denar...lahko samo ugibamo od kod vse...in na kakšne načine. Tako, da sta se ravno prava našla in uparila za 16 let. Lahko ona zgleda nedolžna, ampak naj vas videz ne zavede.
Default avatar

a se vam res

A se vam res ljubi pisarit o teh dveh že tretji dan ?!?! :))
Default avatar

zala01

Res ne vem zakaj vlačijo novinarje po teh razpravah. Sicer pa že to, da je Monika s seboj pripeljala novega tipa marsikaj pove o njej. Le kaj ima on z njunim premoženjem. In Jelinčič ima prav, k njemu je prišla brez vsega. Ni mi pa jasno zakaj se sploh borita za skrbništvo, kakor vem lahko otrok, ki dopolni 12 let sam odloča pri komu bo živel.
Default avatar

Jajca v hladilniku

zala01 je napisal/a:

Saj je jasno kakšni so njeni plenilski nagoni. Morda ta novi želi iz prve roke zvedeti koliko premoženja bo dobila LOL
Default avatar

NYCI

Televizijskih resničnostnih šovov sploh ne gledam. Nobenega. Mene Zmago in Monika ta moment popolnoma zadovoljita. Za njima pa pride kaj drugega. Reality show futra je zmeraj dovolj, ne rabiš še TV-jevskih gledati.
Default avatar

Jajca v hladilniku

Mislim, da jo bo plemeniti zmlel kot jesensko listje..
Default avatar

bobu bob

polni cajtngi tračev je napisal/a:
Kaj naj recem: amen!
Default avatar

bolj za Zmageca

Zmago se mi zdi zanimiv tip, z njim bi z veseljem udarila kakšno debato ob pijači, poslušala o stvareh, ki zanimajo tudi mene, mi pa tudi pri 15., kaj šele pri 25. ne bi padlo na pamet, da bi imela kaj z njim. Ni nek anonimnež, o katerem se ne bi nič vedelo, in če greš v španovijo z njim, veš kaj lahko pričakuješ. Tudi let ni skrival. Čisto verjamem, da ji ni bilo lahko in da je vse bonitete, ki jih je tekom let užila, kar drago plačala. A vedela je, v kaj se spušča.
Enako tudi on ni mogel računati, da ji ne bo zadišal mlad žrebec.
To, da je na sodišče privlekla svojega pusija, pa tudi veliko pove o njej.
Default avatar

Če je sin

res homoseksualec ni nič čudnega, da se ga je odrekel. Kdo se ga ne bi?
Default avatar

megaboy

zala01 je napisal/a:
Njem novi tip ima veliko s njunim premoženjem.
Recimo tista vila na obali, ki je pisana na Moniko. Lahko da jo bo Monia morala vrniti, še bolj verjetno pa, da jo bo obdržala in Zmagotu plačala kako odškodnino (precej manjšo od dejanske vrednosti) . In od kje ji bo denar? Bo posodil tanovi tip, in ko je bo čez par let brcnil v rit, bo tista vila poceni postala njegova.

Še v primeru da ima Monika sama kak črni fond, za katerega Zmago ne ve, bosta v primeru poplačila Zmagotu s tanovim prikazala, da je to posojilo od njega, (sicer bi bilo polovica tega od Zmagota), pa bo novi tip spet profitiral, ko jo bo sunil v rit. Bi morala svoj denar vrnit njemu.
Default avatar

sin od očeta

Če je sin je napisal/a:
Naka, verjetno se je kar sin "odrekel" očeta, saj je šel pri 18ih , takoj ko je bil polnoleten od doma- v Izrael...
Default avatar

antikvar

V tem primeru javnosti sploh ni prikazana celotna slika.
Ve se, da tisti, ki preprodaja starine in umetniške slike, ves čas hodi po robu, saj so v igri izjemno visoke vsote denarja, sploh če gre za dobre ponaredke.
Običajno partnerji hote ali nehote ugotovijo kakšno dejstvo, ki zna biti zelo obremenjujoče. Nekateri s tem živijo, drugi odidejo, tretji pa na sodišču rečejo: Ali se česa bojiš?
Default avatar

Popay

to je en resničnostni šov na sončni strani alp in zdej, če malo logično človek sklepa, se bo to odvijalo tako...
Ta Padalec, katerega je Monika spoznala kao v padalski šoli, zna bit, da je oče njenih otrok... zato ga je pripeljala na sodišče.
Ta ženska je kot tista Alexis iz Dinastije, kakor se je spomnim, prebrisana ko sto mater, ki meša štrene enmu poštenemu hudokurčnemu slovenskemu poslancu, vse je preračunala v naprej..., pa še črnolaska je, men zgleda sumljiva, ker ji tako diši keš, to bo še zanimivo, hmmm.......
Default avatar

čudo nevđeno

The reality show is getting better and better.

".......Zmago je sodnici povedal, da se je pripravljen pogoditi in parcelo ter hišo, ki je v teh letih zrasla na parceli, pripisati na hčerki, s tem, da ima na nepremičnini možnost užitka le on, soproga pa ne. "Ona ima užitke na Mlinski," je hudomušno pripomnil Jelinčič, tekom postopka so namreč povedali, da Monika Jelinčič danes živi na Mlinski poti,...."

Še, še narezat, Zmago! Boljše od vsake "Kmetije" in vsake "Ljubezni na vasi".....
LOL LOL
Default avatar

Darilo ni blo darilo

Vilo s parcelo v Kopru je prepisal na njo iz drugih razlogov in ne kot darilo. Darilo je vila postala pred ločitvijo, če se gibljes v pravih krogih se vse da.... Ne verjamem, da ji je bilo dal kot darilo, ne vem zakaj se bolj ne postavi zase. Gospod se ugovarja na njeno mamo, češ da ga je sama opozorila.. Itd. in darilo je nastalo po treh letih bla bla kakšna mati pa je to, je pa iz tistih koncev kjer so matere res take. V daljšem intervjuju, ki ga je dal za medije prek ekrana, J izgleda, kot njegovih pet minut slave. In če jo spravlja v jok v sodni dvorani je to sigurno zato, ker J povozi vse sodnike, kaj šele njo. Predvsem bi pa morala imeti boljšega odvetnika, najmanj Čeferina..