Forum.Over.Net

Starševski čvek

Soseda nonstop puši

Default avatar

vse se da

Avtor teme je napisal/a:
Številčne podatke stanovanj najdeš po GURSu, lastnike stanovanj potem po ZK. Sicer večina Slovencev tega ne zna, nekaj nas pa le zna, tako da ne biti tako prepričan, kako se te ne da najti. S puščicami si pa vse samo še olajšal.
Default avatar

Giigi

obupan stanovalec je napisal/a:
Jezus, kaka špajza od balkona 😂
Ko pržge čikuro, začni tolčit po steni, ki je med balkonoma.
Ali pa klet, pa to non stop dokler ne spuši čika do konca (npr. kakšna smrdljiva p****ca, spet smradi s temi čiki, jebem ji pm,....). Pa ko greš mimo nje tudi komentiraj, ne bit tiho.

Ko da ne more v kuhni kadit zraven nape (če npr. noče, da bi ji v kuhni smrdel).

Kolk kvadratno stanovanje pa maš?
Default avatar

Zia

Kakorkoli objava osebne lastnine drugega je sporna. Torej predlagam izbris teme. Noben ni tolk glup, da bloka in osebe ne bi mogel spoznati. Ampak na tvojo žalost ali srečo, talega bloka pr nas se noben ni vidu
Ampak blok ni iz slo.
Default avatar

Zia

Otroke v prvem razredu učijo, da če nas kaj moti, to povemo osebi, ki nas moti. Ne vem v katerem razredu oš si ti zaključil šolanje, toda zdi se mi, da v vrtcu.
Default avatar

ribnmj6

Pravi problem je: v kakšnih luknjat to živite?
Default avatar

Aimer vode

Ko začne rauchat ji zlij Aimer vode v gobec mimo stene balkona. Reci da si prostovoljni gasilec. V Rusiji so namreč hoteli prepovedati rauchanje na blakonih zaradi požarne varnosti in ne zaradi pasivnih kadilcev.
Default avatar

Avtor teme

Zia je napisal/a:
Ahahahaha kaj pa ti kadiš?

A objava osebne lastnine drugega ni zakonita?
Ampak če sem lastnik jaz.
Kaj pa naredimo z google maps? 😂
A jih boš tožila za vse bloke, ki so jih posneli po svetu?

Clevelandska je, kot je že nekdo ugotovil, tko da ja, to je v Ljubljani, če ti pa še do zdej ni jasno, pa se prepričaj v živo 😂

Bo več koristi od tega da pišeš bedarije po netu (vsaj par kalorij boš skurila)

Fak, dej pripravi tožbo
Default avatar

Avtor Teme

Avtor teme je napisal/a:
komaj čakam da boš tožila google zato ker je na street view snemal bloke
Default avatar

Avtor teme

vse se da je napisal/a:
Sem kar prepričan da nimaš nobene možnosti da boš kdajkoli ugotovila moje ime ali ime sosede. Sklepaš na predpostavkah, v praksi se pa ne bo izšlo.
Default avatar

Avtor teme

ribnmj6 je napisal/a:
Verjemi ali ne, noter so top stanovanja. okolica je lepa, polno možnosti za rekreacijo, bližina obvoznice, btc.
Tudi okna so bla menjana, zdej se bo še fasada na novo obnovila. Mislim da so te fotke, ki jih najdeš na g.maps streetview malce zastarele
Default avatar

Zia

Sporno in nezakonito sta 2 različni besedi, kar potrjuje mojo domnevo o zaključku šolanja v vrtcu. Dejansko si upaš obkrožiti stanovanje sosede? Dober si. Ne samo do njenega imena, tudi do tvojega se da priti. Jutri te obiščem. Pričakuj okrog poldneva ti pozvonim na vratih, ali pa ti vržem mačji briket na balkon, da boš vedel, da sem jaz. Pričakujem vsaj kavo. Obiska boš najbrž vesel. Saj sva očitno skoraj soseda. ( le da sem taksen blok videla v predvojnem Sarajevu.
Default avatar

Zia

Ne bom trdila, toda google je moral pred kratkim - največ 2 leti obnoviti podatke, ker sem na njem našla rože na svojem balkonu, ki jih prej nisem imela.
Ne vem pa zagotovo kdaj je google refreshal podatke.
Ne kupim tvoje zgodbe, pa da jo v celofan zaviješ.
Default avatar

blokarske babete

Vprašanja za kadilce je napisal/a:
Ej, resno, a si ti moški al ena zdolgočasena fejkorgamzirana nezaniumiva spolu nasprotnemu neprivlačna baba? Prvič vidim, da si daste moški toliko oprava s ossedskimi težavami, ponavadi so ženske za to angažirane, tipi imate preveč pametnega dela z drugimi rečmi...
Default avatar

Ulalala

blokarske babete je napisal/a:
Še nisem vidla tipa, ki bi imel preveč dela s pametnimi stvarmi. Sploh, če živi v bloku. Riti brez mozga. Pi vam mat... Glupi ste ko zlate ribice.
Default avatar

Uuggi

Ulalala je napisal/a:
Živa resnica 😊!
Default avatar

Zdajle je ponovno smodila

Dam si kuhat špagete, odprem okno na balkonu, zaprem vrata kuhinje. Naštimam timer 10 minut. Vstopim v kuhinjo in namesto po špagetih me totalno butne cela kuhinja smrdi po cigaretih!

Spet sem rekel da puši nato pa se začel naglas pritoževati da ne morem normalno uporabljati stanovanja in da naj ima malo spoštovanja do drugih ljudi, tako da me je slišala in šla noter v svoje stanovanje. To je kot mina ali smrdeča bomba! Nikoli ne veš kdaj boš naletel na hudičev smrad!
Default avatar

Ponovno je smodila

Zia je napisal/a:
Ok. A ti dam naslov? Obleci kaj seksi. Opozarjam te da kave sicer nimam, imam pa brezalkoholno pivo in en monster, upam da ti je všeč.
Kdaj boš kle?
Napiši post ko boš pred vhodom
Default avatar

Pobezljana puhoglavka

Ne vem, takšnim pomaga samo vrniti s hujšim.
Naštimaj si kak ventilator, spelji od njega širšo cev, ki bo pihala direkt v njen balkon, tik pred koncem cevi postavi kak drek, živalsko crkovino in kak smrdljiv osveževalec zraku - vse hkrati. Ko boš slišal odpiranje balkonskih vrat, vključi ventilator.
Default avatar

Vojna napoved

Poročilo z vojne fronte:
Zaenkrat je stanje mirno, pekel sem jajca in slanino in ji odprl okno da vleče njej na balkon.
V tem momentu ni pušila, zato ni izkusila radosti da bi v stanovanje privonjala kot jajca z slanino.

Vendar pa vojne še ni konec. Takoj po tem ko sem prezračil kuhinjo zaprem okno spet slišim da puši. Danes moram oprati perilo, zato pripravljam obrambne ukrepe.
Default avatar

Avtor Teme

Pobezljana puhoglavka je napisal/a:
Hvala, mislim da bom vzel vape in ji začel puhati direktno v obraz.