Starševski čvek

nasvet od vseh ki veste o povisanem krvnem tlaku

Default avatar
osnovni razlog je napisal/a:
Ne da lahko gre, ampak MORA k zdravniku. Ker drugace ne bo dolgo vec med zivimi.
Bela omela ne bo resila tak pritisk.
Zdravila, neslana prehrana, gibanje, relax...oz ugotovit kaj povzroca tlak.
Ali se gre za primarno oz sekundarno hipertenzijo.
Default avatar
Hvala vsem za nasvet in ja tezko me je spravit k zdraviku. Mimogrede vzela sem moza z 2otrokoma, enega imava skupaj tako da niso vsi moji, Ampak dandanes se skoraj vsi pretvarjajo dokler jih z leti resnicno ne spoznas, Najmlajsi najin skupni otrok ima posebne potrebe tako da sem se bolj obremenjena, moz pa vse samo okrog njega obnasa se ot najstnik ne zeli delat itd. eh bom ze nekako, Z zdravili hvala vsem!
Default avatar
In odkrito nikjer se nisem zatipkala 160 spodnji je resnicen in stranskih ucinkov ogromno ki jih ignoriram. In ja se vedno "normalno funkcioniram" tezko za verjet a je res. In ja sla k dezurnemu kjer mi je merila krvni tlak 3x kajti mislila je da ima pokvarjan aparat . Mrazi me ko pomislim na zdravnike .
Default avatar
Mene pa žena, dohtarca in sestre sekirajo ker imam pri več kot petdesetih spodnjega 95
Default avatar
Bela omela ureja pritisk, širi žile. Najbolj važna lastnost Bele omele pa je, da ureja vse hormonske žleze v telesu. Da pa Bela omela ima te zgoraj navedene zdravstvene koristi, mora pa biti prej pripravljena v Com postopku, kateri omogoča, da se vse zdravilne učinkovine izlužijo v alkoholu. Taka tinktura deluje dokazano vsak dan.
_______________________________________________
https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.
_______________________________________________
Default avatar
boleeeca je napisal/a:
Žalostno je, da si ti voljna njim biti dekla. Kot si jih naučila, tako imaš. Njim tako ustreza, zato boš morala spremembe narediti ti. Najprej sama pri sebi.