Starševski čvek

Kris in prevoz z letalom

Default avatar
Hravbg je napisal/a:
Se pravi, dobra si samo ti. Ko pa jaz doniram, pa to naredim iz želje, da bi me ljudje hvalili, ne zato, da komu pomagam? Kako pa ti to lahko trdiš, saj me v reali ne poznaš? Čutiš potrebo, da me v nič daješ? Uživaj!
Zdravim svoje komplekse, pravi eden zgoraj. Kje pa sem napisala, da se hvalim okoli, kadar komu kaj dam?
Res ne vem, na kateri žulj sem vam stopila, da me napadate. Tu na MON sem samo napisala, da naj se pametnjakoviči ne obregujejo ob dobrodelne akcije. Če jih motijo, naj jih preskočijo.
Default avatar
Agatha je napisal/a:
Kako ti uspe tako zgrešiti poanto teme? Tu se nas večina 'obreguje' zakaj je akcija sploh bila potrebna in zakaj se bolnega otroka vlači na avion, ko pa obstajajo druge možnosti. In o tem JE TREBA razpravljat, pa ne morejo hudo bolni biti odvisni od dobrodelnosti no. Še kaj nii jasno?
Default avatar
Agatha je napisal/a:
To si sicer napisala, a ljudje (ne pametnjakoviči, kot jih nazivaš) se kljub temu lahko oglašajo in izrazijo svoje mnenje o dobrodelnih akcijah.
Default avatar
Spoštovane dame! Zdaj se pa kregate res samo še za oslovo senco.
Default avatar
Spoštovane dame je napisal/a:
Se ne strinjam. Treba je težit, zastavljat vprašanja, ker nas imajo za budale. Zakaj ni zdravnik uporabill regularne poti?!
Default avatar
Spoštovane dame je napisal/a:
Spoštovana dama, predlagam, da ne bereš teh zapisov, pa se ne boš sekirala. Te dni je pogorel planinski dom pod Okrešljem ali boste tisti, ki ste tako zavzeto zbirali za (Kriss5), darovali tudi za obnovo doma. Saj ne rabijo celjski planinci 4 mio evrov, mogoče samo 500.000, 00 ostalo bodo naredili sami.
Ali boste, spoštovane dame začele z akcijo. Ko je letos Planinska zveza podražila planinsko članarino za cel evro je bila to ena mala tragedija.Ker to pa ne, en evro v dober namen pa ne. Torej....
PS: sem samo planinec, nič nimam ne s kočo ne društvom- ampak se samo sprašujem zakaj je dobrota tako velika za enega otroka, za vse nas pa ni nobene.
Default avatar
dejmo pop tv je napisal/a:
Ne boste umrli brez tega doma, sorry, njet.
Default avatar
ne ne bomo je napisal/a:
Solidarnost pa taka!
Default avatar
ne ne bomo je napisal/a:
se lahko vse zakuri, ker itak nihče ne bo umrl zarad tega. nekdo živi od tega a veš - tak dom ima oskrbnika, ki mu je to delo in kruh. Pamet ti je res kratka.
Default avatar
solidarnost pa taka je napisal/a:
In zakaj tlačiš ta planinski dom v to temo? Zadevi med sabo nimata nobene veze. Odpri torej svojo temo o planinskem domu pa žicaj.
Default avatar
potlej po tvoje je napisal/a:
!!!!! >:-(
Default avatar
ODPRI SVOJO TEMO je napisal/a:
Kaj se deres, a se bojis, da ti bo se kdo frug v stiski odvzel pozornost. Kaksna huda ogrozenost in napad in dretje za brezveze. Cisti egoizem.
Default avatar
tata gre v ameriko je napisal/a:
Pa tudi punčka iz Štajerske v Sloveniji je. Samo niso zganjali čustvene panike v medijih. Ker so niso bili trmasti, da je treba iti v Ameriko. Pravzaprav niso sploh pristali na medijsko pozornost, ker sta starša in celotna družina normalna. Od kar gre tale gonja glede Krisa in krisomanija, se v naši vasi samo smejimo naivnežem po Sloveniji.
Default avatar
Potlej po tvoje je napisal/a:
Točno to! Briga jih za druge, sam za Kriskota. Ker ta je pa ta narbolj ubogi. Ga ni bolj potrebnega pomoči kot on in mama pa tati, pa nona pa nono, pa obe dorotnici. Samo oni, potem pa nikoli več nič!
Default avatar
pa saj se že ve je napisal/a:
Dva milijona pa?
Default avatar
pa saj se že ve je napisal/a:
Ja a res?
pa vse imate usrano doma, namesto, da zdolgočasene gospodinje poprimete za delo, se naslajate nad dečkom in buljite limonade
Default avatar
dejmo pop tv je napisal/a:
Gospa, za Krisa nisem prispevala ničesar, ker ne verjamem, da mu bo Zolgemsma koristila. Kljub temu mu želim zdravja, kot ga želim vsem ljudem. Nazadnje sem prispevala ob enem potresu, pred tem pa za raziskave za raka. In za nekega človeka v moji okolici. Odkar je ta pred 3 leti umrl, ne prispevam več za nikogar. Oglasila sem se samo zato, ker se ljudje kregajo za oslovo senco. Kaj oslovo, mišjo!
V hribe ne hodim, ker imam Menierja in mi ni do tega, da bi se nepričakovano odkotalila po najkrajši poti v dolino, po možnosti preko špičastih skalc, ker potem bi morali zbirati dodatne prispevke tudi za GRZS, da bi le-ta zbrala kose in koščke mojega trupla in jih transportirala do najbližjega britofa. Zato ne računajte z mojim prispevkom. Želim vam veliko sreče pri zbiranju donacij.
Default avatar
Spoštovane dame je napisal/a:
Tukaj bi se vmešala.
Tale tvoja izkušnja je samo plod tvoje negativnosti.
Če daruješ, daruješ s srcem in, ko denar oddaš ni pomembno kaj se z njim dogaja.
To je dar.
Kje je razlika ali daruješ beraču, misliš, da si bo kupil kruh, si pa kupi vino.
In si razočarana.
Daruješ bolniku z rakom in umre in si razočarana.
Nisi Bog.
Daruješ, ker želiš. Tu se tvoja pot konča.

Darujemo za dečka.
Tu se naša pot konča.
Default avatar
Solni cvet je napisal/a:
Kaj lahko človek sploh odgovori nekomu, ki je izbral vzdevek solni cvet :)))