Empty Page je napisal/a: ↑
Zakaj jim dohtar že takoj ni dal datum pregleda v torek?
Mislim, saj se tukaj ne gre za prevenitvni zobozdravstveni pregled?
Gre se za bitko s časom! Vsak dan je pomemben, zato smo pa tako hiteli zbirati €!
Pri zdravilu za 2M $ gredo prestavit pregled?
Čudno? Očitno se nikamor ne mudi!
enaki so moji pomisleki... že pri dogovarjanju odhoda se je zdelo,da se staršem in Štoki nikamor ne mudi... vsaj moj vtis je takšen, če ne bi javnost pritiskala po enem mesecu kaj se dogaja, ti ljudje o mojem še danes ne bi bili tam. In tudi po tem pritiskanju javnosti po enem mesecu so se začele dvojne razlage, na eni strani mame, na drugi pa te Štoke, tako da vprašanje kaj je zadaj, to kar nam prodajajo že ne more biti čista in popolna resnica - to je zagotovo.
Sicer me ne moti,da se oni zdaj tam sprehajajo naokoli med ljudmi, ampak se sprašujem ali je to pa dovoljeno z zdravstvenega vidika namreč - če je otrok tako občutljiv na vse infekte, da se je moral izogibati ljudi tukaj in med letom sploh še posebej, a zdaj pa, ko tam čaka na zdravilo, pa ni ključno,da ostane zdrav za prejetje zdravila (kakor sem brala je to še kako ključno), ampak tam pa kakor se zdi pa lahko hodi med ljudmi. ne vem no. otroku želim vse dobro, ker za vse zmešnjave in dogajanje ni kriv, in si zasluži popolno zdravje. kar pa starša in ta Larisa povedo, pa jaz ne kupim nič več zagotovo kot resnico - to imajo oni neke svoje mučke in dogovore.