Forum.Over.Net

Starševski čvek

En dan prekletega življenja v življenju norca

Default avatar

prisiljena v depresijo

Ampak šele sedaj sem dojela, da so ugrabili moj um, dobesedno. V bistvu so se naj priklopili, da bi prišli do otrok in ta dobrih. Zato mi 1 leto že nenormalno piska v ušesih, tako, kot mi prej nikoli ni. To je noro, kak mi piska. Teli, ta najbolj negativni, zlobni, hudobni, sovražni ljudje, kar jih hodi po svetu. V sanjah se je samo potrdilo. Na sebi sem imela napravico in slušalke. A ko potipala za slušalkami, sem dojela, da posluša nekdo drug.

Skratka zarota vseh zarot končno razkrita.
Default avatar

prisiljena v depresijo

prisiljena v depresijo je napisal/a:
En kolega me je že davno posvaril, da naj se bojim. Vzamejo ti vse. Vse, kar ti lahko, ampak to še ni dovolj. Vzeti ti morajo še um in te zapreti v samico, kjer trpiš 24 ur na dan in si želiš umreti.

WTF tem zlobnim butalcem ni jasno? Da otroci kričijo zato, ker so taki gravži? Kateri otrok bo pa prenesel najbolj negativnega človeka na svetu, strogo resnega in zadrtega, sovražnega? Če bi imeli dušo, bi jih bilo sram, v dno. Ampak garant nimajo nič. Škoda besed.
Default avatar

princ z marsa

Invega je napisal/a:
Imate absolutno prav.
Default avatar

princeska z venere

Xrobe ne obstaja. :)
Default avatar

xrobe

Obstajam in ne obstajam.
Default avatar

Xrobe

Svet v katerem se nahajam je fantastičen. Okrog mene so neka bitja, ki so navidezno podobna ljudem. Med sabo se nič ne pogovarjajo. Komunicirajo s pomočjo svetlobe. Podobno kot na planetu Zemlja, kjer ljudje komunicirajo med sabo s pomočjo računalnikov in preko optičnih kablov.
Default avatar

Ok ok ok

Vse to kar pišeš že vemo, 1001x povedano. Zdaj pa nekaj povej. Kako se nekdo lahko PRIKLOPI nate??? A sploh veš kakšne norije pišeš?! A ti tega "človeka" vidis? Če ga ne dojami že, da ni nič res. Da potrebuješ nujno zdravljenje.
Razloži:
Kako se lahko nekdo priklopi nate?
Kakšen je ta človek? Vizualni opis.
Razloži malo bolj konkretno,ker to kar pišeš se samo ponavljaš.
Default avatar

Omfgg

Omg cesa tu vse ne preberes. Kaj vse zivi med nami, neverjetno
Default avatar

Sirius plus

Omfgg je napisal/a:
Imate absolutno prav. Res je neverjetno. Predstavljajte si, da sem kot zvezda stalnica na nebu. Planet Zemlja se vrti okrog svoje osi in vse človeštvo rotira skupaj s planetom na površju planeta. Jaz pa vse to opazujem.
Default avatar

Android4444

Nahajam se med čudovito krasnimi androidi.
Default avatar

Android4444

prisiljena v depresijo, kakor sami vidite sem padel v robotiko, xrobe tukaj.
Default avatar

prisiljena v depresijo

Nikoli ne bi verjela, če se mi ne bi zgodilo, kako ti lahko dva zlobna človečka uničita življenje, ker sta se prisesala na tvoje energetsko polje. O kako zlobni in žleht so ljudje. Nverjetna represija. Represija, represija, represija, represija in še enkrat represija. O kako so zlobni, o kako so žleht. Pa to samo dva. Samo dva. Da sta dva človeka sposobna narediti toliko škode ljudem po svetu. To moraš biti pa ultra zloben. Res ultra hudoben. Ni dovolj biti hudoben, ampak ultra hudoben. Da toliko ljudi trpi zaradi 2 najbolj zlobnih ljudi, kar jih hodi po svetu. Samo še misel na smrt mi polepša dan in nič drugega.
Default avatar

prisiljena v depresijo

prisiljena v depresijo je napisal/a:
Represija, represija, represija........................represijaRepresija, represija, represija........................represijaRepresija, represija, represija........................represijaRepresija, represija, represija........................represijaRepresija, represija, represija........................represijaRepresija, represija, represija........................represija

To je vse, kar so kretenčki sposobni v tej državi. REPRESIJAAAAAAAAAAAAAA, to je vse. Vse,.. ta prekleta država s takimi gnilobami v umu slovencev. Podgane vam vladajo, podgane vas hipnotizirajo in kradejo. Človeške podgane najslabše vrste.
Default avatar

prisiljena v depresijo

Skratka komaj čakam da umrem. To je nečloveško, nehumano. Človeška zloba v čisti izovrni obliki. Čisto zlo in nič drugega, kot čisto zlo.
Default avatar

xrobe

Vi kar zapisujte...
Default avatar

prisiljena v depresijo

kaj zdaj so že novi prišli je napisal/a:
Ne, nobena entiteta iz onostranstav ni tako kruta in zlobna, kot človek.

Tisti iz onostranstva pomagajo, še vedno so, če le lahko. Zgodil se je pogrom nad njimi. Človek, samo človek in nič drugega kot človek, ti bo pa prišel z implantki v um in te mučil 24 ur na dan. Tega nobena entiteta ni sposobna. Nobena. To lahko naredi samo človek. Zloben, hudoben in žleht človek. Bolan od oblasti in moči. Dobesedno bolan od moči in oblasti, ki bi pobijal za moč in oblast. Tile so bolni od oblasti, denarja in moči.
Default avatar

prisiljena v depresijo

prisiljena v depresijo je napisal/a:
V moji glavi so 3 mafijci! 3 mafijci. In nič drugega, kot 3 usrani mafijci. To pa zato, ker so prišli izsiljevat, izsiljevat in izsiljevat, tiste ta druge. To je vse. Vse. Ampak gorile v slovenski oblasti so na nivoju kamene dobe. Kako boš človek na ravni kamene dobe povedal, kaj se dogaja v 21. stoletju na področju implantkov in tehnologije, ko je že dokazano branje misli in prenos misli in vse to je že črno na belem dokazano.

Ne bom žrtev teh treh zlobnih goril. Pa pika.
Default avatar

Pobezljana puhoglavka

prisiljena v depresijo je napisal/a:
Ja pol boš pa morala najprej odstraniti implantke.
Default avatar

prisiljena v depresijo

V bistvu sem prišla na idejo. To kar jaz čutim je problem izključno zato, ker je vse okoli tega človeškega stvora čista praznina ali tema, skrajno ostra negativna strupenost. To povzroča bolečino. Ta ostrina, praznost, čista praznost, tema. Nič ni. Nič ni, razen teme in praznine, ki jo ustvarja ta človeški stvor - v to frekvenco bi moral nabiti "sproščujočo muziko, npr. antistresno za spanje ali nekaj podobnega". Problem je v energiji, ki jo ustvarja ta stvor. Ta stvar nič ni sposoben razen živeti v temi in ustvarjati negativnost, ki jo potem ti 24 ur na dan zaznavaš.

In sedaj sem prišla na idejo, da bi z glasbo ali nečim ta stvor oziroma njegove frekvence ali kako naj rečem, energije enostavno izničil. Sej ima vse frekvenco, pač tudi svetloba ni nič drugega kot frekvenči spekter. Tale človeški stvor ni nič drugega kot neka frekvenca, kot vse ostalo. Razlika je samo v tem da nosi s seboj ta peklenski stvor negativni energetski zapis. Nekako postaneš dovzeten za te podtalne frekvenčne parazitske oziroma vampirske spektre. Kot bi ti nekdo oprl vrata pekla, skoraj dobesedno.

Skratka kako povoziti to negativno prazno energetske frekvenco. Kako se dvigniti na višjo nivo, stran od tega nizkega vampirskega parazita. to so res najnižje nivojski od najnižje nivojskih. Sanje o letanju so za takega parazita kot sanja svinja kokuruz. Praktično sploh niso mogoče, ker je zabit že na zemlji v podzemlje, pardon uglašen s podzemnimi frekvencami.

Neverjetno kakšni človeški stvori hodijo po zemlji. Kar mislijo, da jih bomo ljudje dvigovali, oni nas bodo pa v podzemlje vlekli s svojo skrajno neumnostjo. Meni ne bo nikoli jasno človeška neumnost. Vsi bi bili "high", ne reče se zastonj "high", delajo pa vse da so "low". Pa še ponosni so, da so "low", pol pa tepčki mislijo, da jih ti dvigoval. Sanja svinja kokuruz.
Default avatar

prisiljena v depresijo

Ja, zakaj so me priklopili na te skrajno negativne frekvence. Zakaj me niso na take, ki dvigujejo? Zakaj take, ki vlečejo na dno?

Ja. Ko dojameš. Ko dojameš, kaj pomeni zlo. Ko dojameš, da je to načrtno povzorčeno zlo!

O groza kako škodoželjni in hudobni ljudje živijo med nami.