Forum.Over.Net

Starševski čvek

Palčica pomagalčica in Kris- skoraj mesec dni kasneje

Default avatar

Barčica potončica

To žensko otrok prav malo briga, če ne se ne bi tako afnala. Zdaj premišljuje, da bi ji bilo bolje, če bi namesto spočetja raje pogoltnila mučefit!
Default avatar

prijateljsko transparentno

Ovčke, čas je za novo striženje. Brez urejenega statusa.


🥰ZA KRISOVE PRIJATELJE🥰
Že naslednji teden bomo na seji društva začeli z novo akcijo Podari življenje za 4 otroke. Pomagali bomo otrokom, ki nujno potrebujejo presaditev matičnih celic. Srčno, čutno in preudarno v sodelovanju z medicinsko stroko. O vsem bomo z velikim veseljem, odgovornostjo in transparentnostjo tudi poročali vsem našim dobrodelnim škratkom.

Za nove nasmehe na obrazih Krisovih prijateljev.
Default avatar

aneda ja

prijateljsko transparentno je napisal/a:
tako kot v primeru Kris poročajo transparentno.
NOT!
Očitno tej učiteljici, ne samo,da pravila o statusu niso jasna, ji niti malo ni jasno tudi kaj je transparentno poročanje.
Pri te lahko najdemo že prvi dvom o transparentnosti - namreč pri porabi denarja koncerta Radia capris je napisala, da so dvema otrokoma pomagali z dvema jurjema (btw. blatno veliko - dvema otrokoma, vsakemu po jurja, pri toliko denarja kot ga imajo na trr) za zdravljenje z matičnimi celicami. Zdaj pa pisari, da bodo šele zdaj na seji društva odločali o tem. Kva zdej a so komu že pomagali dejansko, ali bodo šele zdaj začeli odločati o tem. pa upam,da ne bodo podarili 4000 e - vsakemu jurja - ker pri milijonskih presežkih na računu je to resss huda donacija za tako zdravljenje.
Default avatar

Bolje

da naredijo novega otroka.