Forum.Over.Net

Starševski čvek

kaj si mislite o zgubah, ki na monu iščejo babo?

Default avatar

sam kok bi bil rumen od 13 jajc

Moničan je napisal/a:
ext je napisal/a:

Glede na izjave, ki jih pišeš, maš srečo, da sploh še brcaš:-D
očitno 13 ne deluje name s polno moćjo
To je zato, ker imaš le dve jajci. Če bi jih imel 13, bi bila zgodba drugačna.
Default avatar

Rok-1

eeeeeeee je napisal/a:
tkoj k kakšna zapiše, da je osamljena se začne okol nje sliniti par mon obupancev. kaj si mislite o njih? a so res tok butasti, da mislijo, da bo kterakol odreagirala na njihove obupane indico po mastni vagini?
Odvisno kako je zadeva napisana - a človeka, ki direkt pove kaj želi, vsekakor nimam za "zgubo".

Za blesavo oz. primitivno napisane namige... pa nimam volje niti brati, kaj šele si kaj misliti o avtorjih.
Default avatar

vatikanske ječe

Da niso vredni metka.
Default avatar

nedoebanci

to mislim.😂
Default avatar

Stepni_Volk

eeeeeeee je napisal/a:
tkoj k kakšna zapiše, da je osamljena se začne okol nje sliniti par mon obupancev. kaj si mislite o njih? a so res tok butasti, da mislijo, da bo kterakol odreagirala na njihove obupane indico po mastni vagini?
Nihče ni zguba zgolj zato, ker si je nekdo neko mesto, pot.. zamislil, kot zgubarsko. Ker če ste vi osebno ženo srečali v gostilni (ko sta oba nažgana zaplodila že prvo noč froca) potem nujno potrebujete nekoga nad katerim se boste zgražali in se povzdigovali nad njim.

Kje se ljudje srečajo, je čisto nepomembno. Konec koncev se je 1/3 zakonov v ZDA začela po one-night-standu (or so they thought).. ali kot pravi antropologinja Helen Fisher: Ne podcenjujte moč hormonov.

Splet, kot že pred tem ženitni oglasi, so čisto legitimni način iskanja partnerja. Niso nič več ali manj vredni. Celo malce več poguma zahtevajo, ker se človek vnaprej razgali, je bolj ranljiv.. kot, če mu z jablane naklučja pade nek random sadež in “se zaljubi”.
Klasično zaljubljanje je najlažja vrsta zaljubljanja.. “bez muke”.. slučajno sta oba tam.

In tako kot so nam določeni ljudje v živo zanimivi, drugi ne.. je tudi pri dopisovanju tako. Resda pa, dopisno zanimiv človek ni nujno erotično zanimiv v živo. Erotika.. tiste iskrice.. ona kemija.. ali karkoli se ji že reče, je odvisna še od drugih stvari. Dve najpomembnejši sta pa:
zdravje (vizualna zunanjost - simetrija, proporci zlatega reza, zdrava koža in lasje..)
Podobno neobladovanje čustev (vsaka družina ustvari slepo pego, čustva, ki jih ne obvladuje - npr. Najboljpogosto - jezo.. zanimivi so nam ljudje, ki enako niso osvojili istega, kot mi sami.. namen je skupaj te stvari nadoknaditi, v pozitivnem smislu razpleta dogodkov.. in držati drug drugega v pat poziciji nenapredka in strahu - v negativnem smislu razpleta dogodkov).

Logično je torej, da je veliko pomebneje: Kaj par naredi v partnerstvu, se razvija naprej, je odkrit, iskren do drug drugega.. kot banalna stvar, kje sta se srečala.
Na železniški postaji, Cote d’Azur, St. Moritzu (Aspen?), pred polnočno prodajalno bureka, na spletu, preko appa..

S tem, kje so se srečali, se ukvarjajo oni pari in ljudje, ki ne napredujejo, ki so ujeti v lasten strah pred spremembami (pa čeprav na bolje!).. sta ujeta v svoji mali sobi Cherofobije.. in vse kar imata je opravljanje drugih.
De omnibus disputandum..