Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Kam greste letos na predbožični izlet?

Default avatar

kaj pomeni

a se res splača je napisal/a:
kaj pomeni je napisal/a:

Se zmeraj vprašam, ko kdo sprašuje, če se nekaj "res splača" videt, kaj to pomeni? Ljudje smo različni, so nam (in nam niso) všeč različne stvari in se nam tudi različne stvari "splača" videt. Meni je sicer zanimivo vse, kar je novega, karkoli vidiš, kamorkoli greš, dobiš neko novo izkušnjo. Sama se sploh ne morem spomnit stvari ali kraja s svojih 30-letnih potepanj po svetu, da se kaj ne bi "splačalo".
Sem tudi obiskala precej adventnih sejmov, predvsem v Avstriji, pa v Nemčiji, Italiji, v Zagrebu, ja, tudi Mozirski gaj in se je "splačalo". Pa na koncu ugotoviš, da je bolj ali manj vse po istem kopitu, lučke, stojnice ... in ker je vse povezano tudi z mrazom, se mi ne da več. Lučk je čisto dovolj v Ljubljani, no manjkajo kakšne dobrote za pojest na stojnicah (kot npr. v Avstriji) pa punč, ampak zaradi tega se mi res ne ljubi nekam daleč vozit in potem v mrazu capljat okoli.
ja mene zanima kako izgleda. Eno uro vozit za dva do štiri štantke se mi res ne zdi smiselno. Je bogato, je na veliko, je osvetljen in odprt mogoče ta park oz gaj ipd..
Za "štantke" se vozit v Mozirski gaj res nima smisla, sploh ne vem, če so bili (ali pa jih nisem opazila, ker me to ni najbolj zanimalo), jih imaš v vsakem večjem slovenskem mestu.
Sicer se da pa tudi malo na spletu pobrskat, če se človek malo potrudi in pogugla.
https://www.mozirskigaj.com/
Default avatar

gremoooooooooooooo

Božične sejme že imaš sedaj v različnih trgovinah kjer že pred 1 novembrom prodajajo artikle