Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zakaj se še vedno zbira denar za Krisa

Default avatar

ja luksuz

A luksuz je napisal/a:
Kakšen pa je vaš problem? Če ste vi veterinarka, sem jaz vesoljec. Vsak, ki je le od daleč povohal katero koli fakulteto ve, da Zavod ne more kar sam odločati, ampak ima zato skupščino, pa računsko sodišče, pa .. In če veste za nepravilnosti, potem jih prijavite ustreznim organom, saj ste očitno pogumni.
V Sloveniji je nekaj sto otrok, ki potrebujejo pomoč, pa jim jo zbrana sredstva vseh nas zagotavljajo. Vi veste, komu jih niso? In če vi nič ne veste ( kar je iz vašega zapisa več kot očitno) in nič ne znate, potem se vzdržite zmerjanja drugih. Pred svojim pragom, gospa navidezna veterinarka!
PS :Napišite no ime ambulante, kjer čistite, da se je bomo na veliko izogibali, ker niste zaupanja vredni!
Default avatar

Srčki

ja luksuz je napisal/a:
To pojdite osebno v obraz povedati vsem staršem malih srčnih bolnikov. Se posebej tistim, ki so umrli zaradi nepravilnosti. Zaradi sistema in neodobrenih zdravljenj v tujini. Raje povejte vi kje zdravite,da če vas potrebujem za preživetje se raje vržem pod vlak. Kar scitite svoje in tuje riti, a sami dobro veste, da je veliko nepravilnosti, ki se jih vztrajno trudite pomesti pod preprogo. Ne za dolgo
Default avatar

Res ne vem

Meni edino pri vsem tem ni jasno (pa sem tudi poslala sms5). V Ameriki dajo to "zdravilo" dojenčku tam najkasneje do 6.meseca, kjer se sicer takoj pokažejo izboljšave, ampak so v njegovi starosti v istem "stanju" kot je on sedaj.

Dobro. Nisem zdaj prečekirala vseh primerov, ampak ne vem če bo delovalo kot vsi pričakujejo. Deluje namreč po principu, da se "funkcije" ne poslabšajo oz.to zdravilo ne popravi in izboljša nečesa, kar že obstaja. Kaj pa vem.
Default avatar

fidšdga

travcozakravco je napisal/a:
Ti to resno? Se pravi, bi morala preračunljivo prosit ZZZS za pomoč samo zato, da bi lahko pildek okrog kazala dvomljivcem, kot si ti? Mislim, da se je pokazalo, da sta lahko starša zbrala denar tudi brez tega. O Miši mi ne rabiš razlagat, ker zgodbo dobro poznam, zato tudi vem, da niti pod razno ni primerljiva.
Default avatar

Pravi slovenc

Jaz sem ze 3 x doniral.
Default avatar

dajmo naši

Dajmo zbrat denar še za Gala! Sem odprla novo temo, bom še tu! ALi p anaj vipek denarja, tako upam, pride za Gala tudi od denarja za Krisa!

https://www.slovenskenovice.si/bralci/c ... bKBOMRTr8M

Gal pa nima smrtne hude bolezni, samo, ne more živet normalno! V tujini bodo operirali, pri nas bi rokice rezali...

Sem že poslala 1919 na GAL5. Manjka še ful denarja! Celih 80.000 eur!
Default avatar

Privgh

Pametni ste pa bili pred mesecem dni. Realnost pa je drugacna od medijske euforije in reality sova. Kok so vas dobro nategnili, vsi ucitelce, starsi in Pop.
Default avatar

močerilnik

Privgh je napisal/a:
Obiralka kosti, že vemo kdo si.
ob nepravem času na nepravem mestu.
Default avatar

Privgh

močerilnik je napisal/a:
Zaradi takega pompa, toliko nepravilnost in lazi v tej zadevi ljudje ne verjamejo vec v postenost ljudi, ta pravih hum.organizacij in se dela huda skoda ljudem, ki res potrebujejo denar. Po temu nategu ljudje ne bodo vec donirali. Za to se gre in sama sem vedno na strani postenih ljudi in se mi take manipulacije zdijo skrajno nedopustne. In posledice bodo nosili tisti, ki v celi zgodbi sploh niso nic krivi. To je hudo.
Default avatar

phaphapha

Privgh je napisal/a:
Bele miši tudi že vidiš?