Starševski čvek

Iz govorilnih ur....

Default avatar
in zakaj je napisal/a:
V katero vaško šolo si pa ti hodila? Kjer so leta 69 pošiljali otroke k frizerju? Res? Otroke ali dijake? Razlika je očitna.
In hudi ni primeren med poukom, med odmori. Če pa vi zblojeni starši hudije dovolite doma in kadar so otroci z vami, potem je to vaša stvar. Šolska pa, da jih prepove! Konec debate. Če zblojeni starši menite, da to vašim otrokom na paše, jih imejte doma in jih tam šolajte. Je omogočeno za devetletko, srednja šola pa tako ni obvezna in vaši lahko s kapuco ( če bo delodajalec dovolil) pometajo ceste. Ker za več tako samo s končano osnovno šolo tako in tako ne bodo.
Default avatar
Ker zahojena šola, ne smeš imeti kapuc HAHA
Default avatar
Čas je za šolske uniforme.
Šola je namenjena izobraževanju in vzgoji. Modo in razne kulture naj se šolska mladina v prostem času.
Default avatar
in zakaj je napisal/a:
Pridem domov...malo smuknem sem na forum...kukr da bi bil na govorilnih. Večinoma razume...ma nekaj "mam" goni svojo eno in isto in se jim ne da dopovedati...kot.npr tej kokoški zgoraj!!

Mam eno samo samcato vprašanje za njo....zakaj se ustaviš na rdeči luči na semaforju?? Zakaj se ne ustaviš npr. na zeleni??

Komu tle manjka kritičnega razmišljanja??
Default avatar
viharni jezdec je napisal/a:
viharni ses trinjam samo jaz s tem nimam nič. Ne kadin, me pa kadilci ne motijo n sem bil proti tem jajcam. Bog pomagaj tud taki pacienti morajo živeti
__________________________________________________