Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Angeli za na grobove

Default avatar

Iscemjih

Ali kdo ve, kje prodajajo okrasne bele angele za na grobove?
Hvala.
Default avatar

Sam h kamnosekom ne

Neumnost je kaj takega iskati in kupovati v pogrebnih firmah oziroma pri kamnosekih, ker je drago kot žafran, ni pa rečeno, da kaj takega, ki je "trdo prilimano" na neko podlago, nihče ne ukrade. Jaz sem zaenkrat to rešila na najcenejšo varianto. Z nakupom v Tedi shopu, kjer prodajajo čudo tega, kar lahko postaviš na grob. Od kičastih vaz, do lepih belih angelov iz gipsa in izklesanih vrtnic v beli, roza ali temno rdeči barvi in eno tako sem kupila za naš pred parimi meseci na novo urejen grob. To je bilo tam v februarju in omenjena vrtnica je še skoraj enaka kot prvi dan edino njena rahlo roza barva je mogoče malo zbledela. Zato bom, ko bom, tudi jaz nabavila angela kar tam, razen, če hočeš nekaj ful posebnega. Pojdi malo pogledat, pa da vidiš. Seveda pa lahko tudi tega angela zalepiš, če boš bolj sigurna. Če pa angel dobi noge, pa bo škode le cca 10 e in ga pač zlahka zamenjaš.
Default avatar

skoraj povsod

Iscemjih je napisal/a:
Ali kdo ve, kje prodajajo okrasne bele angele za na grobove?
Hvala.
Poglej na vrtnih oddelkih v Merkurju, Bauhaus, Obi,...
Default avatar

Iscemjih

Gledala sem in v Yediju in vseh teh trgovinah s to kramo in jih nimajo nikjer. Nasla sem ene par zelo majnih bodisi keramicnih ali pa sivih, ki pa mi niso vsec.
Sprasujem, ker na nasem pokopaliscu jih je ogromno, vseh velikosti in vrst, jaz pa taksnih recimo 25cm nikjer ne najdem.
Default avatar

Lubiana

Trgovina Ognjišče ima kaj takega.