Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Zakaj sploh rabimo drugi tir?

Default avatar

no zakaj

Se mi zdi, da ga sploh ne rabimo, ker zdaj je bil edini tir zaprt več kot mesec, pa se ni nić zgodilo. Tako da mislim, da ni potrebe spet miljarde metat stran oz. v žepe sodelujočih.
Default avatar

Preprost odgovor

Ker je tistim pri koritu zmanjkalo nakradenega denarja oziroma bi si ga radi tudi drugi nakradli po njihovem zgledu
Default avatar

Pretovor pada

Zadnji podatki tako ali tako kazejo da pretovor v Koprskem pristaniscu pada.

Se pa strinjam da je treba vlagati v zeleznisko infrastrukturo za namene potniskega prometa. Skoraj vse drzave v Eu majo ze hitre zelznice, razen mi še ne.


Da bi pa delali zato da se bo vozil Kitajski tovor preko nas pa da bo zaposlenih 200 komadov vec Bisanskih deulavcev v Kopru in na SŽ. Ne hvala.
Default avatar

drugi tir ah ne že spet

Ah dajte no , s Koperskim pristaniščem je konec, rast je ustavljena, pretovor pada, ker smo izgubili madžare, oni so sedaj v Trstu, proga je, vsa infrastruktura je,Kopru pa se obeta upad pretovora, ne propad podjetja, zato je metanje denarja v tiste katakombe povsem neumno, vem da boste zagovorniki voili drugače , ko bo čez leta treba plačati 2,5 miljarde za tistih nekaj kilometrov, upam da boste takrat vi prispevali levji delež