Starševski čvek

Dj na poroki

Default avatar
Zdravo,
za svojo poroko iščeva DJ-a, ki bi nama vrtel glasbo po najinem okusu in hkrati skrbel za staro in mlado (med povabljenimi imava starostni razpon od 1. leta pa do 90. leta). Bistveno je, da zna privabiti ljudi na plesišče in vrti glasbo, na katero se lahko pleše (npr. 80ta).
Poroka bo na primorskem. Koga mi priporočate? :)

Hvala in lp :)
Default avatar
Na najini poroki (tudi na Primorskem) sva imela tandem DJ-ja in animatorja. Dobro sta se odrezala, cenovno pa nista bila predraga. Če hočeš, pokliči na 030/786-846, pa boš videla, če bi ti bila ok.
Default avatar
Midva sva imela DJ Jure z animacijo (še enim animatorjem poleg DJ-a). Odlično je bilo, vsi so bili zadovoljni (od najmlajših do starejših). Splatna stran mislim, da je privatzabava.si
Default avatar
Spoštovana (bodoča) ga. in g.,

ker je to najlepši dan v življenju mladoporočencev, zahteva izvajalca s kilometrino, bogatimi izkušnjami. Včasih smo v zadregi in kar ne vemo, kako bi ju pospremili na skupno pot, kot solo DJ bodisi v kombinaciji z bandom. No in tukaj nastopim jaz! Poročni ter vsi ostali tipi zabav so mi pisani na kožo. V celoti se posvetim Vama, sem prilagodljiv, zato popolnoma prisluhnem Vašim željam!

Poroka je dogodek, ki zahteva izkušenega DJa in z leti sem na tem področju nabral ogromno izkušenj: mehiška restavracija Galeb, Trije Ribniki, Hotel Golf Bled, Hotel Krvavec, Hotel San Simon Izola, Križanke Ljubljana, Turistična kmetija Benčič, ... Poročne zabave so mi pisane na kožo, saj sem vesten, prilagodljiv in prisluhnem vajinim željam. Zadovoljstvo naročnikov, polna plesišča in nasmejani obrazi svatov so dokaz, da sem kos vsaki poročni zabavi.

Vabljeni, da si ogledate mojo novo spletno stran: https://djdado.si oz. me poiščete preko socialnih omrežij:
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2TmpnOn
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/31oEiep
➡️WWW: https://bit.ly/31qzlli
➡️YOUTUBE: https://bit.ly/2txH7wZ

Veselim se vašega sporočila.
LP David
Default avatar
DJ Dado je napisal/a:

Sam tega ne... ma ene stare zvocnike...
Pa muzko slabe kvalitete....
Pa brez obcutka kaj je plesna glasba...
Pa se glupe stose poka...