Starševski čvek

Hči13 ima fanta

Default avatar
Hči se je zaljubila v enega fanta. Problem je ker je ona 13 on pa 17. Razlika se mi v njenih letih zdi prevelika. Fant je prijeten in je bil pri nas na obisku ze 2x. Tudi hči je že bila pri njemu doma. Samo čez dan, ponoči še ne. Oba sta kar zrela, hči nisem spraševala če je že zgubila nedolžnost ker to ni moja zadeva. Mene tudi moji starši niso nikoli o teh zadevah spraševali. Upam samo da jo ne bo izkoristil in pustil ker ona je kar čustvena in nočem da jo prizadane. Bi me moralo skrbet ker je starejši od nje?
Default avatar
Predvsem jo lahko (če je še nisi, je že skoraj malce pozno) podučiš o kontracepciji, mogoče tudi kake spolne bolezni spotoma omeniš. Ja, mnogi med nami se o tem nismo pogovarjali s starši, kar pa ne pomeni, da se mi naj ne bi takih stvari pogovarjali s svojimi otroki. In sploh bi jaz pri 13-letnici takole zvezo vseeno imela malček pod kontrolo.
Če jo bo pustil? Lahko, da jo bo. Ta, pa mogoče še kak naslednji, ki ne bo bistveno starejši, to pač ni odvisno od starostne razlike ampak od ljudi in tudi od njihove zrelosti. Lahko da je pa našla ljubezen svojega življenja, se tudi dogaja. Poznam eno punco, zdaj že 10 let poročeno s fantom, s katerim sta začela hodit konec osnovne šole, pa moja prijateljica, stara 59, je svojega moža spoznala pri 15 letih, sedaj imata že dva vnučka.
Default avatar
Mami trinajstletnice je napisal/a:
Lahko ji poveš, da je v prekršku in imaš lahko tudi ti probleme, ker to dopuščaš, še večje probleme pa.bo imel njen fant in njegova družina. 15 let je namreč meja za privolitev v SO in ne smeta biti skupaj, če nista iste starosti, pred njenim 15 letom.
Default avatar
Sta v prekršku je napisal/a:
Ja tudi sama sem skeptična in proti temu. Ampak druženje jima ne morem prepovedat. Lahko mi zatrdita da sta samo prijatelja ker se pred nikomer ne poljubljata, vem pa da sta zaljubljena. Tudi sama bi bila bolj srečna če bi si našla vrstnika.
Default avatar
hvala bogu, da imam fante(sinova)..13 se meni zdi prehitro, da bi sploh imela fanta, kaj šele 17 letnega, ne rečem da ima kako simpatijo med sošolci..
Default avatar
Sta v prekršku je napisal/a:
Ne klanfaj neumnosti. V nikakršnem prekršku nista.
Default avatar
Mami trinajstletnice je napisal/a:
Sem zgrožen in obenem začuden, kako nekateri podpirate pedofilijo, in da so med njimi celo mame svojih hčera.
Draga mama, tudi ti bi morala it v zapor, ker omogočaš pedofilijo. 13-letnica je namreč še OTROK.

V kakih drugih temah, ko debatiramo o seksu 17-letnice z precej starejšim moškim pa veste povedat, kako je 17-letnica še otrok, kako jo bo starejši moški samo izkoristil, kako ona še ne ve, zakaj se gre in podobne traparije. Ko pa gre za 13-letnico, kjer bi ti vaši argumenti res zdržali, boste pa govorili, kako je 13-letnica že zrela, edino se bojite, da jo bo pustil - kot da je bilo kdaj že drugače - Akdo pozna primer, da je 17-letnik 13-letnoco poročil, tudi kasneje ne. :-)))) . Itak da jo bo pustil, 100%, kaj bo 17-letni z orokom okol hodil haha.
Tisti odgovor na vprašanje o nedolžnosti pa ti že poznaš, pa se ne upaš soočiti z resnico, zato si ne upaš vprašat.

Skratka gre za pedofilijo, pri katero ti ne samo da dopuščaš ampak tudi omogočaš - ko sprejemaš fanta domov. Ti in fant sta kazensko odgovorna in spadata v zapor.
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
Ja, res, nista v prekršku ampak sta tako fant kot mama v kaznivem dejanju, za katerega je zagrožena precej-letna zaporna kazen
Default avatar
To je pedofilija in ti kot mati hčere to podpiraš?
Default avatar
V nobenem prekršku niti v kaznivem dejanju nista. Bosta pa v trenutku, ko bo 17 letnik star 18 let :)))
Default avatar
vatikanske ječe je napisal/a:
Mislim, da je zrelo za prijavo to, moderatorji poznajo IP naslov in naj razložijo zadevo, ter jo posredujejo policiji, skupaj z naslovom, da bodo vedeli, kje se morajo oglasiti.
Default avatar
Nevenič je napisal/a:
Kaj klamfaš bedarije, če ti nič ni jasno?

Če ti kaj ni jasno, tip je starejši mladoletnik in kot tak lahko gre tudi v zapor za mladoletnike.
Default avatar
se spomnim moje srednje šole, sošolci, od 16-18 so imeli vsi isto stare punce, po možnosti kako leto starejšo, nikakor pa ni imel noben moj sošolec v tretjem letniku punco iz sedmega razreda OŠ. Osnovnošolke jih sploh niso zanimale. Mogoče kakšna redka izjema, kot je tale, ampak jaz za take ne vem, oziroma takrat nisem poznala.
Default avatar
vatikanske ječe je napisal/a:

Moraš biti res v q, da veš manj kot Nevenič :)
Default avatar
Zakaj meniš, da njena nedolžnost ni tvoja stvar?

Je, tudi tvoja. In moževa. In od bratov, sester, celotno sorodstvo bi jo moralo čuvati ko "zenico oka svog".

Tako pa pazite na najsvetejše stvari kot na Bratsvo i jedinstvo, katerega ste tudi "čuvali kao zenico oka svog".... :)))

Ko bo Islam tukaj zavladal, se bo na take stvari bolj pazilo, saj hčerina frača pač ni kot zračnica, ki poč in se jo potem zaflika.Vesel oče, ki bi svojo hčer poročil v BELI obleki
Default avatar
Napredna mamica, ki ji je normalno, da njena 13 letna hči prespi pri fantu, mimogrede 13 letnica je otrok in to nedorasel otrok in tako jo je treba tudi vzgajat ne pa odobravat sex pri teh letih, je pa res, da lahko, da je med nogami že zrela samo v glavi sigurno ne in tale mamica tudi nima ravno 60 IQ, če sprašuje take zadeve, še dobro, da je ta fant "taprav" čeprav bo takih fantov kar še veliko predno bo tisti "tapravi" prišel v igro, je pa res, da izkušnje bo pa ta deklič imel in to kar bogate.
Se ni za čudit, da je cel kup 30 letnic poročenih in nočejo seksat s partnerjem vsaj tako se tukaj dostikrat bere okoli zakonskih odnosov, le kako naj fu... če je do polnoletnosti čez sebe spustila manjšo vojašnico 🤦‍♂️
Default avatar
Vesel oče je napisal/a:

S poudarkom na BI.
Moj foter si je tudi mislil, da sem bila nedolžna do 25 ko sem domov pripeljala sedaj mojega moža.
Resnica je bila daleč od tega.
Default avatar
Hahahaha nasedate 101 temi. Spet sem kost vrgla isto kot včeraj remember. Crkujem od smeha hahaha. Danes bom odprla še vsaj 5 različnih tem in se zabavala. Chears naivneži.
Default avatar
Naivneži samo mimogrede pri 13 marsikera počne tisto, danes nobena ne čaka da bo polnoletna in zrela kot smo mi čakal. Vi si pa kar zatiskite škilaste oči. O čem naj odprem novo temo mhmmm ste neučakani saj vem hahaha
Default avatar
Mami trinajstletnice je napisal/a:
Uh, zdaj si pa nas res potegnila.
Konec sveta. Izjemen dosežek. Še nikoli prej viden uspeh.

Drugače pa, napiše se "Cheers".
Malo manj trolaj in vzemi kdaj v roke kakšno bukvo, ti bo koristilo.