Starševski čvek

nisem tipična ženska

Default avatar
da se jih večina tukaj fine dela.
jaz pa grem rada, kaj lepega si kupiti in tudi grem rada pogledati.
ne kupujem brezglavo, večkrat grem kaj samo pogledati in če najdem kakšno lepo stvar, premislim ali jo res rabim in potem kupim. Včasih mi je kakšna všeč in tudi uporabna pa si je ne morem privoščiti in tudi ne kupim in potem če me počaka do znižanja se lahko zgodi, da jo kupim.
res pa je da takrat ko nekaj res rabim že nujno, ker gre staro stran, ker se raztrga, navadno nove stvari ne najdem. Zato veliko raje grem pogledati sicer po trgovinah in ko če najdem kaj lepega in vem,da bom v prihodnosti rabila, takrat kupim, in potem ko dejansko rabim ni stresa, in obsedenega iskanja po trgovinah.
rada grem pogledati, nisem pa obsedena brezglava zapravljalka. tudi ko so znižanja, grem , če grem navadno po izbrane točno določene stvari, ki vem,da jih bom rabila.
Ampak tega,da grem rada kaj pogledati po trgovinah me pa ni sram priznati in se ne bom pretvarjala kot večina tukaj, kako jim je vse muka, potem pa vidiš napolnjene trgovine do daske. Me zanima od koga, če je večini muka.
Default avatar
nobena ne hodi rada je napisal/a:
Ne vem kam in kdaj ti hodiš v šoping, ampak če dobro pogledaš, trgovine so večinoma zelo prazne, razen ko so razprodaje ali akcije, takrat se pa folku utrga in kupuje, neglede na to ali rabi ali ne, ali je res dobra cena ali ne, samo da je akcija.
Default avatar
se mi zdi je napisal/a:
Ti in tebi podobne greste raje v trgovine, druge pa mogoče na hrib, tako pač je.
Default avatar
Tako je to je napisal/a:
ti in tebi podobni pa razmišljate tudi samo črno belo, logika in zmožnost razumevanja in sklepanja vam odpove - če jaz napišem,da grem rada kaj pogledati, to ne pomeni da hodim na sprehode v trgovine.
jaz za razliko od drugih priznam pošteno,da grem rada tudi kdaj kaj pogledati, in to eksplicitno zate posebej napisano, da ne bo tvojega norega krivega sklepanja, to še ne pomeni da sovražim naravo in da hodim v štarcune namesto narave. Tak zaključek potegne samo tvoja bolna glava.
kadar grem v trgovino, grem rada in tudi kaj smotrno izberem, kadar grem pa v naravo sem pa rada tudi tam. Ti bo šlo razumeti. To dvoje se ne izključuje.
Default avatar
Imam rad take ženske je napisal/a:

Če bi povedal kaj več o sebi....
Default avatar
Imam rad take ženske je napisal/a:
Jaz sicer nič ne iščem oz. se ne dobivam z monovci.
Sem pa včasih malce iskala po portalih in sem bila za srečanja v stilu: pohodna kak hrib, goro, kolesarjenje, smučanje... samo moški bi raje pijačkali pa sem nehala iskati :). Tu in tam je bil kak za tak potep v naravo, ampak res, res izjemoma.
Default avatar
nenakupovalka je napisal/a:
a izležavanje na plaži tud šteje ? :-)
Default avatar
potapljac je napisal/a:
Jaz se ne hodim izležavat na plažo :).
Default avatar
nenakupovalka je napisal/a:
Se mi je zdelo. A na morje tud ne hodiš?
Default avatar
potapljac je napisal/a:
Ne, res ne hodim na morje :). Mi bolj sedejo hribi, reke, jezera... tako, da plavam pa dosti.
Default avatar
ne nakupujem oblačil je napisal/a:
Ma ti si naravnost idealna ženska!
Default avatar
My moon je napisal/a:
Tudi moj mož se strinja s tabo:)))
Default avatar
nenakupovalka je napisal/a:
Pri meni je ravno obratno, se skoraj zmeraj pritožujejo, zakaj jih tako mučim, da bi lahko izbral kakšno krajšo in lažjo pot itd. Očitno je res tako, da privlačiš svoje nasprotje, ampak verjamem, da se bo vsakemu nasmehnila enkrat sreča, pozitivnost pripelje zelo daleč človeka, pa tudi čim manj mora bit obremenjevanja.
Default avatar
Jaz nisem potrosnik. Cevlje,hlace,jakno,torbico nosim dokler ne razpade..pa se potem dam popravit, ce se da. Torej leta. Tudi kopicim ne stvari. 1-2 kosa sta dovolj. Jaz temu recem urejena in odgovorna osebnost :). Taka pac sem. Kupujem pa za otroke.
Default avatar
Lahko zaključimo, da so na monu same nenakupovalke, ker so ta druge itak v nakupovalnih centrih in zato nimajo časa pisat na mon?
Default avatar
Ne uživam v pomerjanju oblačil in obutve, pravzaprav mi je to hudo stresno. tako da najbrž res nisem tipična ženska.

Kupujem precej racionalno, kar rabim. Mislim pa da pravzaprav takih žensk ni tako malo.
Default avatar
Jaz tudi nakupujem na spletu, ampak ne morem vsega tam nakupit.
Default avatar
Imam rad take ženske je napisal/a:
He, he, ko sem eksperimentirala s spoznavnimi portali, sem iskala nekoga s podobnimi zanimanji kot jih imam sama. Tipi, ki so bili ravno kontra kot jaz, so pa skoz ropotali ja, da se nasprotja privlačijo in da naj se srečava (na pijački seveda). Jaz sem vsem povedala, da mene nasprotja pa res ne privlačijo. Tako, da se nisem dobivala s takimi. Pa itak me je hitro minilo. Je bolje it v gore, mogoče tam koga srečaš in to je to.
Default avatar
nenakupovalka je napisal/a:
Gore, to misliš visokogorje, klini, zajle, prepadi .....
Default avatar
potapljac je napisal/a:
Seveda :).
Ampak to ne bi šla z nekom, ki ga ne poznam. Jaz pa hodim to ja.