Kam in kako na počitnice

A se je morje zelo shladilo?

Default avatar
Je mraz zvečer?
Je sploh za kampirat?
Vsaj 10 dni še ne bo prave vročine, tako, da ne vem a je sploh kam za hodit ...

Ps
V LJ je zdajle prav mraz. Se moram obleči v trenirko, spodnji in zgornji del.
Default avatar
Ajd, ne paničari. Temperatura na Obali je bila danes 26, v Lj 19. Morje se je včeraj shladilo, ker je pihala močna burja in je danes imelo le 22 stopinj. V soboto in nedeljo bo temperatura morja že 24.
Default avatar
Sem v Savudriji.Morje je bilo danes super za plavanje,prav nic hladno, tudi zunaj je bilo prav prijetno.Mi smo bili ves dan na plazi.Trenurno pa narahlo dezuje....vendar ni hladno.
Default avatar
Morje se je občutno ohladilo. Ampak ne pričakuj, da ti bodo tisti ki so trenutno tam to priznali.

Konkretno Hvar je 3 stopinje manj kot v soboto.
Default avatar
Mandolina je napisal/a:
Pričaj priču Mandolina .....
Default avatar
zebe me je napisal/a:
Pri taki temepraturi kampiranje odpade, če nočeš dobit urodefekt, vnetje ledvic ali pa išijas. Brez veze, ker se ponoči preveč ohladi. V prikolici ja, ali pa hiška, avtodom, šotor, ko si pa na tleh pa odpade.
Default avatar
evo podatki je napisal/a:
Ne vem kaj imajo od tega. Ni treba biti ravno znanstvenik, da ti je jasno, da se po takih nevihtah in vetru morje premesa. 😉
Default avatar
Mandolina je napisal/a:
Zjutraj smo pa v trenirkah okol skakali. Do 9ih nisem dal nosa iz hiše.
Default avatar
zebe me je napisal/a:
Ne, doma bodite nikar ne hodite, morje je mrzlo, veter, noči so mrzle...
Default avatar
Ohladil se je tolk, da je zdej suprca za plavat. Do zdej je bla mlakuža.
Uzun pa tud nobenga mraza. Zdej gremo vn, sm čist lepo poletno napravljena ;)
Default avatar
Mandolina je napisal/a:
Hladno je in dežuje, morje pa mrzlo, tudi mi smo v Umagu. Beda.
Default avatar
Ne razumem cist te velike odvisnosti od vremena , razen, ce greste sotorit in je napovedan mraz in nevihte. Sicer pa se morje v par dneh segreje pa tudi na plazi je prijetneje, ce ni glih 30 ali vec. Itak, pa kaksni dolgi rokavi po potrebi resijo situacijo
Default avatar
zdaj točno ne vem v katerem cajtungu, da se je morje shladilo za 7 stopinj.

Kaj je šele na Bledu, v Bohinju in v Bovcu? Kle pa sploh ni za šotorit, ker lahko med spanjem zmrzneš! Pa za čofotat v jezerih je tut zihr premrzlo ... brrrrrrrrrr
Default avatar
Lažeš in to močno je napisal/a:
Prav nobene bede ni.Pri nas ne dezuje vec,na plazi smo bili ves dan. Naplavala sem se pa tudi,da sem kar utrujena.Morje je bilo cisto super,
prav nic mrzlo,tudi polno otrok iz kolonije je plavalo in uzivalo v morju.Kaj imate pa v Umagu,pa ne vem...Druge tokove...
Default avatar
Lažeš in to močno je napisal/a:


Saj sem napisala,da trenutno dezuje.Smo bili pa ves dan na plazi,je bilo prijetno, nic vroce,niti premrzlo,morje pa super za plavanje.Meni je bilo cisto dovolj toplo....Kako je bilo pa v Umagu,pa ne vem....V nasem kampu je danes na plazi in v morju uzivala cela kolonija otrok...nihce ni rekel,da je morje mrzlo.
Default avatar
Pozdrav iz Korčule. Morje se je zarad nevihte pred dvemi dnevi ohladilo iz 27 na 25. Ozračje čez dan 27-29. Delno oblačno. Na plaži je čudovito. Edino zvečer začne pihat in gremo v mesto z jopico. Prav fajn je!
Default avatar
Sicer je Vaša odločitev, po podatkih bi bilo pa bolje počakati vsaj dva tedna, potem bo vreme čudovito, do takrat bodo na Hrvaškem Jadranu tudi še hude močnejše nevihte.
Default avatar
Iz Poreca. Morje ima 27 stopinj, topleje je kot ozracje. Danes je bilo delno oblacno, super je ko ne pripeka. Mi smo zelo zadovoljni z vremenom. Ta teden je 3x padalo ampak zvecer, cez dan pa krasno.
Default avatar
Mandolina je napisal/a:
V Umagu se je morje ohladilo za par stopinj. Je še vedno čisto normalno za kopanje. Da me ne boste prijeli za besedo- to je bilo včeraj popoldan ;). Včeraj tudi ni bilo nobenega mraza zunaj. Ne vem, kaj je za koga mraz? Zame 25-26 ni mraz.
Default avatar
Baje na obali zmrzujejo osli?