Kam in kako na počitnice

Cucki na plazi

Default avatar
Hotel je uporabiti besedo (hisni) ljubljencki, ki pa se jim v YU jeziku rece (kucni) ljubimci. Vse ostalo pa je pravilno zastavil.
Default avatar
Julij Cezar je napisal/a:
... ne bo nihče pogrešal, ko se boš stegnil.
Default avatar
ni normalno je napisal/a:
No no, kakršne izjave in dejanja ima ena moja znanka v zvezi z njenim psom, priznam, da mi je sumljiva. Pa poišči na spletu novico o tisti zmešanki, ki je dojila psa in o tem, kako so se ljudje zgražali nad določenimi umetnostmi, natančneje fotografijami, kjer se neka babnica gola valja po tleh s psom ali psi. Oprosti, meni to deluje bolano in namiguje na saj veš kaj. Umetnost ja, dajte no.
Default avatar
Če se je to dogajalo v Sloveniji, potem obstajata samo dve možnosti:

-si bil na plaži, kjer je psom prepovedano - ne vem, zakaj nisi poklical policije, bi lastnica fajn mandatko plačala (prepovedan vstop na plaži, pes brez nadzora in ne na povodcu, zasebna tožba zaradi duševne stiske in paničnega napada strahu za sebe in otroka).
-si bil na plaži, kjer je psom dovoljeno - o tem si bil obveščen in si vedel, da je možnost srečanja psa in pasjega obnašanja na tej plaži. Na plažah, kjer je psom dovoljeno (običajno pasje plaže), se lastniki ne ozirajo preveč na "brisače", ker vsi psi skačejo en čez drugega in se igrajo, špricajo vodo, mečejo in lovijo mokre žogice in frizbije. Vljudnosti oprosti je na takih plažah sicer običajen, ampak nobenemu lastniku ne gre na živce, saj s(m)o na teh plažah pač zato - da so psi psi in so vse naše brisače slej kot prej potacane, če jih ne umaknemo ravno na klopco. Ampak to je pač normalno za pasjo plažo in če prideš tja (lahko kamot brez psa, saj pes ni pogoj), se moraš zavedat, da bodo živali tam in da lastniki toleriramo malo več kot običajno pa do sedaj še nisem zasledila težav niti v Sloveniji, niti v tujini. Če tega ne želiš, pa greš na plažo, kjer je psom prepovedano in ob opisanem dogodku pokličeš policijo in prijaviš lastnike psov zaradi več kršitev.

in izjema:
-si bil na divji plaži - ja brez dnarja ni muske pravijo, če ne plačaš urejene plaže, lahko pričakuješ marsikaj, razen urejenosti in reda.

Torej, plačaj in pojdi na urejeno plaži, kjer je vstop psom prepovedan.
Default avatar
pasja prehrana je napisal/a:
Plaze pri nas se ne smejo zaracunavati ze dolgo ne.
In tudi ce plaza ni posebej urejana s strani kogarkoli in se smatra kot divja, tudi tam je javni prostor, kjer moras imeti psa na povodcu. Enako kot mora biti na povodcu med sprehodi sicer.
Default avatar
... koliko enega bevskanja glede splosno znanega dejstva, zakaj imajo samske babe fifije...
Default avatar
pasja prehrana je napisal/a:
Kako prismuknjeno. Zaradi psov naj bi se ljudje umikali na urejene plaže in jih plačevali (kjer je vstop psom prepovedan), da bi se ognili potencialnemu terorju lastnikov psov? Naloga lastnika psa je v vsakem trenutku, da ima svojo žival pod kontrolo (tudi zakonsko je lastnik odgovoren za svojega psa - če pravil ne poznaš, se seznani z njimi) in da ne moti ostalih ljudi. Doma smo imeli vedno psa, smo skrbeli za njega, se z njim ukvarjali, pa mi gredo eni naključni psi, ki od nekod pridirjajo in te ne pustijo pri miru, pošteno na živce. Ne maram jih božat, ne maram, da me ližejo, ne maram (včasih tudi) smradu. Predvsem pa se neznanih (velikih) psov bojim.
Default avatar
Poletni Scenetarji je napisal/a:
k bi ti vedu, kolk grejo pa men taki k si ti z svojimi neuzgojenimi froci na žiuce!
Default avatar
ja men je napisal/a:
No evo, takoj ko kdo kaj reče čez psa, se pasjeljubci branijo z metanjem otrok naprej. Primerjanje psa z ljubimcem je nezaslišano, primerjanje psa z otroci s strani užaljenih pesjanarjev pa ni bolano, ali kaj?
Default avatar
ja men je napisal/a:
hm... in potem cuckoljubci pravijo, da kdor nima rad zivali, tud ljudi nima...