Starševski čvek

Koliko Slovencev bi preživelo povojne poboje, če bi domobranci zmagali?

Default avatar
Že v vojni so klali sonarodnjake in jih Italijanom ter Nemcem pomagali tlačit v vagone za koncentracijska taborišča. Če danes poslušaš janševikarsko nesnago, kako bi obračunavala z delavci, javnimi uslužbenci, brezposelnimi, študenti, manjšinami... Nihče jim ne odgovarja. Vsi so jim sovražniki. Ti psihopati prav sovražijo vse okoli sebe.
Default avatar
Približno 37 % Slovencev bi preživelo, če po volitvah sodimo.
Default avatar
Prijavil sovražni govor.
Default avatar
Škoda ker to ni niti s od sovražnega govora.
Default avatar
selfič je napisal/a:
Lahko ga še desetkrat.
Default avatar
približno 37 je napisal/a:
In ti bi se morali ponemčiti, tako da Slovencev ne bi bilo več. Pa še od teh samo tisti pravega videza - nearijskega videza bi šli pa v "odpis".
Default avatar
Za to vprašanje imajo Janšisti preprost odgovor...., Ne slišim dobrooo, kdaj smo že to slišali, mi, ki slišimo......
Default avatar
V številkah ali procentih težko rečem. Vsekakor pa bi ostala slovenska inteligenca, ki so jo v veliki meri pobili. In sedanje stanje je samo posledica 70 let intenzivne negativne selekcije.
Default avatar
Težko rečem je napisal/a:
Ma kakšna inteligenca, lepo te prosim. Sodelovati z naciji, po vojni pa trditi, da si bil proti njim, je daleč od inteligence.
Default avatar
Težko rečem je napisal/a:
Aja, zato se cel kup intelektualcev in izobražencev ter njihovih družin izselili v Srbijo, da bi jih obvarovali. Zelo so se potrudili, zdaj mi je jasno, nekateri so res živimo v zmoti, npr. https://www.dnevnik.si/1042731650
Samo prijazni so bili.
Mi pa še vedno tako grdo govorimo o okupatorjih in njihovih pomagačih.
Ohraniti so želeli intelektualce in izvajati "pozitivno selekcijo" ;)
Default avatar
Kabina Sogovšek je napisal/a:
Default avatar
Kabina Sogovšek je napisal/a:
Ok, govorimo torej iz logike in resnice, ne iz ideologije, ideologijo imate samo marksistične živali, mi se actually cele dneve odločamo, če je krščanstvo ok, če je poganstvo ok.. Samo komunajzarji ste sprani v absolutih ('Boga ni'), ker ste nemočni brez nasilja in ideologije.

Torej. Umrlo bi nič nekomunističnih Slovencev. Okupatorske marksistične Srbe bi odselili, nekatere ustrelili. Komuniste bi kaznovali. Domobranci in Nemci so streljali samo poblaznele komuniste, ki so resno oz. več kot resno kršili zakon. Nemci za razliko od marksistov niso bili živali. Bili so kot roboti za 'višje dobro' in verjeli so v pravo, ter so za razliko od marksističnih divjakov bili civilizirani.

Vojno so nam zmagali zahodnjaki, zato so vam dedki in pradedki lahko govorili o svojih komunističnih junaštvih, kar se pa nikoli ni zgodilo, enostavno so si vse izmislili.

Maribora mi potem nebi imeli, imeli bi neko kurčevo deželo Krajsko za Ljubljančane, Mariborčani bi pa bili Nemci. Nihče od Nemcev se nebi zmenil za kreacijo Vindije za Vindišarje... Bilo bi kurčevo, le noben nebi vedel, da je kurčevo, ker bi pač bli Nemci.

Izkoristit bi morali priložnost, ki nam je dana s svojo državo, kar pa ne počnemo ker smo nedržavotvorni in okupirani od ogavnih nesposobnih marksističnih Srbov.

Moja rešitev je končat okupacijo slednjih in začet gradit in bogatet kot fukiči da se spravimo na raven Avstrije in pokažemo, da tudi Slovani lahko kreiramo funkcionalno in prekrasno državo, saj imamo veliko sposobnosti boljših od oholih Nemcev. Slovenci smo edini ki si zaslužimo svojo celotno državo, Poljaki si jo recimo po mojem mnenju ne, preveliki so in zajedalsko so ukradli zemljo Nemcem in delali actual genocid nad njimi po vojni.
Default avatar
verjetno bi jih več preživelo kot v primeru povojnega klanja Titovih fanatikov
Default avatar
približno 37 je napisal/a:
Misliš, da bo jih nacisti gledali? Si pa optimist.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Budaaalo, da ni večje od tebe. Slovencev v Sloveniji še 50 % ni več, ostali so se pobalkanili. Otrok nimajo, njihova stanovanja pokupujejo na veliko šiptarji, ki so že v vsaki slovenski vasi in zaselku. Dopoldne ne vidiš drugega kot pa samo še šiptarje po Velenju, Kranju.

Ti si tipičen primer buuudale.

Slovencev bodo v roku generacije ali dve manjšina v lastni državi. Isto kot Nemci leta 1945.

Tko da butaaalci, kar veselo naprej po domobrancih. Še levičarjev in komunistov ne bo več, kaj šele koga drugega.

Tko je to, ko brezmožganski kreteenčki zavladajo.

Če bi pa domobranci zmagali v Sloveniji. Slovenija bi bila za 50% manjša. 50 % čefurjev, Bosancev, šiptarjev, papučarjev, opankarjev, Srbov, Albancev PAČ NE BI BILO.

Če vse ta spodnje butneš ven in mešane zakone, ostane Slovenija pratično prazna z dvema zaselkoma.

In vi butalllci ste kaooo pametni, ker ste branili Slovenijo pred Nemci in šenkali nekdanjim Turkom in musličem.

BRAVOOOOO.... take inteligence ta država še ni videla od pameti veka.
Default avatar
pa vi ste pravi pametnjakoviči je napisal/a:
No vidiš, ti bi šel avtomatsko v odpis. Ker nisi enega koherentnega stavka sposoben, švabi pa tega ne bi gledali.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Lej, s kreteni se ne ubadam, ki ne dojamejo kmečke pameti. Polni so lepih znanstvenih besed, v glavi pa niso sposobni sešteti ena plus ena, kar zna vsak kmet, brez leta šolanja, če le ima kmečko pamet.
Default avatar
pa vi ste pravi pametnjakoviči je napisal/a:
Ti si mene citiral, ne jaz tebe. Naredi pol obema uslugo in se zase brigaj, imaš čez glavo dela.
Default avatar
Šipcev je polno, jugotov je polno, slovenski komunisti pa itak ne marajo otrok. Ostanemo samo še mi, katerih starši smo se po vojni zmuznili. Imamo okoli 5 otrok na družino. Ne bomo še propadli.
Default avatar
Nihče ki ni "arijskega porekla" ne bi preživel.

Žalost, ki je čoravi nacisti ne vidijo.
Si vis pacem, para bellum.