Starševski čvek

Kako bi tole napisal, DAJTE VSI PREBRAT ŠE POSEBNO ŽENSKE, DEKLETA

Default avatar
Ni skrivnost, dal sem že več oglasov za določene zadeve, tu na teh forumih.ŽENSKE DEKLETA, PUNCE, od kje vam ideja, da se bo en lep, čeden, mladosten, vitek, pameten fant, tako ali drugače spečal z eno debelo, grdo, plešasto, neumno, neurejeno in še kaj. Mene je sram, da si v moji bližini in da te tako peljem na morje.Halo. Očitno drži, da so samske vglavnem ničvredna roba. Ravno prihajam iz tako zvanega zmenka z eno debelo perdo, ki je lagala, da je srednja.Kaj imate ženske do tega, da ste potem še bolj ponižane, ko vas odvrnem. Sam hit sem šel, da me ni kdo z njo videl. Kot čekiram tale forum, so kolikor toliko ženske tu gor, Ena južna, Poletna3, savinjčanka pa še kera, ampak te so vse zasedene. V reali na ulici je pa isto. Od 100 deklet, jih lahko na prste preštejem, da so vredne greha. Kaj je ta svet postal povsem deformiran, pa poletje je,ko bi morale punce nekaj nase dat in v vase. Ah, mi je vseeno za ta plaz ki sedaj prihaja, kak ****** si, bedak, samski si, pol si tudi ti debel bla bla bla, dole mi visi za vas, tako se bodo oglašale tiste, ki sem jih na hitro odpikal kot neprimerne. Nisem jaz baš ovi, skidam svaku, samo da praznim jaja.Pa to sploh ni point druženja in vabila. Slovenia ena velika revšna.
Default avatar
Taka sprdačina kot si ti, normalne ženske še pogledat ne sme, ne pa da bo hodil na zmenke.
Default avatar
Svojo fotko nalimej, če si res lep, mlad,...
Po mojih izkušnjah taki ne rabijo 'fehtarit' po netu.
Default avatar
MIHAc je napisal/a:
+1
Default avatar
kako bi napisal je napisal/a:
Ja hahaha.. Prosti spis za cicije.
Default avatar
kako bi napisal je napisal/a:
Če bi ti bil tako dobra roba, bi šel kot vroče žemljice.
Ampak že po stilu pisanja poveš dovolj o sebi!
Default avatar
Ok, zakaj pol ti iščeš punce na tem forumu in ne na tinderju, badooju, instagramu, facebooku ali v reali?
Default avatar
kako bi napisal je napisal/a:
Zadnjih nekaj let je tale forum le še greznica ničvrednih odvisnikov. To te uvršča v kategorijo, ki se ti odraža tudi v reali. Poštiman folk se s tole kloako ne more poistovetiti, verjemi.
Default avatar
kako bi napisal je napisal/a:
Če bi ti bil tak, kot opisuješ, ne bi bil samski in bi lepe punce še odganjati moral, ker bi jih bilo toliko, ne pa da na internetu iščeš in se dobivaš z nekimi obupankami. Lep, mlad, vitek in pameten spozna deklet kolikor hočeš v živo in ga nobena ne more naplahtati, kakšna naj bi bila.
Default avatar
mabel je napisal/a:
samokritike, jaz dobim kero čem.kero čem.padajo ko snopi pšenice ob žetvi, sam kaj ko sem tako zahteven pa mi skoraj nobena ni všeč.nimam celi dan časa, da bi vandral po mestu pa iskal eno, ki mi je všeč, saj nisem socialc brez dela in nimam časa za to.kokodak, dajte še mal kokodakat
Default avatar
kako bi napisal je napisal/a:
Prav imaš. Jaz se s tvojim videnjem strinjam.
Ženske dandanes ne premorejo kančka samokritike. Debele, zavaljene, neurejene pujse - so sveto prepričane da so tipom božja mana.
Hodim naokrog (po trgovinah predvsem) in opažam, in se čudim ... kako te zavaljene in neurejene pujse komandirajo tipe: vzemi tisto, ne bova tega, plačaj to, nočeva onega, itd ... vse v dvojini.
o_0
Default avatar
Pa sej si reku, da takoj palijo nate. Zakaj se sploh oglašaš tuki?
Default avatar
Moški lažete pa o višini in dolžini. Kaj naj s tipom, ki je manjši od 180 cm in krajši od 15 cm. Drugače pa vedno povem prave kg. Ene sploh me motijo obline.
Default avatar
Debeladeklica33 je napisal/a:
Res je, moški po portalih radi lažejo o svoji višini, vsaj za 10% +.
Ženske rade lažejo o svoji teži, vsaj za 20% - .
Default avatar
kako bi napisal je napisal/a:
Rad bi te videl, kakšen uhan si ti.
Default avatar
Pobezljana puhoglavka je napisal/a:
mogoče 5 % 👍-+ pa še to ker se tehtam enkrat na vsake toliko, teža pa niha

Zanimivo nekaterim sem všeč od vrtčevskih časov do sedaj, drugim pa nikoli ne bom,
zakaj bi se ukvarjala z nekom, ki mu nikoli ne bom.

meni je pa všeč, da mi tip ne teži za vsako kg, kot eni suhicam, pol pa dobesedno stradajo.
Default avatar
Zaradi takih butcev kot si ti sem samska. Pa kaj ti bo vse, če si neumen. Ne mi govorit, da si pameten, če ne dojameš s kakšno žensko greš na zmenek. Ampak jest sem stara mama zate.
Default avatar
Ojoj a spet ti. Pa vsaj toliko bi bil lahko spodoben, da bi nam zamolčal svojo polomijo. Uboga punca, mi jo je škoda, še predobra je zate. Ob takem pisanju človek res začne dvomiti o tvoji pameti. Glede lepote so pa tudi že avtorji pred mano vse povedali.
Default avatar
kako bi napisal je napisal/a:

Mah veš kako je s tem? Lahko si najbolj sočna breskva, pa se bo vedno našel nekdo, ki so mu ljubše jagode😉
Default avatar
Je ista oseba, ki želi bazo samskih s fotkami - Promotor? Ki išče kako se naredi badminton društvo?