Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

10. Business Café Slovenija – PONOVNI ZAČETEK⎮SECOND CHANCE

Default avatar

Overnet

Pravijo da prvega ne pozabiš nikoli, tudi mi ne moremo pozabiti na 1. Business Café v Sloveniji. Takrat smo gostili Dejan Roljic, Ema Pogačar in Kristina Ercegović ter se z njimi pogovarjali na temo da je vse mogoče na tem svetu in na samem dogodku to tudi dokazali. Dejan Roljic in Ana Lukner Roljič sta naključno izžrebano udeleženko dogodka Anja Vogrič, podarila pot v Ameriko, prisotnost na enkratnem dogodku in sicer otvoritvi ABC Accelelatorja v San Joseu, obisk Googla in še veliko drugih doživetij.

Skupaj z vami bomo praznovali 3. leto delovanja BC v Sloveniji.

Z nami bodo dosedanji gostje Ema Pogačar, Cool Fotr, Teja Perjet, Aljoša Bagola, Maja Vogrinc, David Urankar, Urša Žorž, Tamara Šišić Kramer, Alis Marić, Kristina Ercegović, Jernej Pirc, Sara Jodl, Aljaz Fras, Tina Strubelj, Simon Oblak, Ana Lukner Roljič, Eva Kljun, Tamara Buhin, Nina Dremelj, Goga Sredojević, Anja Susič, Jasna Žaler Culiberg, Miha Culiberg in Lucija Gubenšek. Nekaj gostov in presenečenj vam odkrijemo naknadno.

Pogledali bomo kaj vse se je spremenilo v treh letih od prvega dogodka Business Café Slovenija, povprašali goste če jih še vedno spremlja enaka strast do tistega kar radi delajo in ustvarjajo in ali se je njihovo delo nadgradilo, spremenilo ali pa so začeli znova? Kdaj je čas za nove začetke, prodajo podjetja, je včasih potrebno ubiti določene projekte in začeti znova? Kaj je najtežje pri vsem in kako se lotiti dela? Veliko vprašanj imamo za vse njih in to bo res posebna izdaja Business Caféa, kjer vas bomo inspirirali, navdušili in dali popotnico uspeha na vaši poslovni kot zasebni življenjski poti.

KDAJ: četrtek, 30. maj 2019, ob 17. uri

KJE: Maximarket, Maxi klub, Trg republike 1, Ljubljana

PARKIRIŠČE: parkirna hiša Maximarket, Parkirna hiša Kongresni trg

VSTOPNINA: 25€, vključuje prijetno druženje s podjetniki, kavo in čaj, nove smernice, ideje za posel in sodelovanje ter networking.

Utrinke iz preteklega dogodka si lahko pogledate na Facebook galeriji.

Kaj je Business Café?

Business Café dogodki potekajo v 25 mestih in 5 državah, izvedenih je bilo 200 dogodkov, podeljenih 700 uspešnih zgodb in več kot 15.000 obiskovalcev od leta 2011 v Zagrebu. Podjetnike navdihujemo, izobražujemo in spodbujamo k razvoju lastnegaa podjetja. In rezultati? Mnogi obiskovalci nam poročajo kako so na dogodku našli poslovnega partnerja, dobili nove ideje, investitorje za svoje podvige, zaposlene in najpomembnejše dobili so nove prijatelje v svojem življenju.

V kaj verjamemo?

Verjamemo, da je posel vir dobrega.
Verjamemo, da lahko poslovanje spremeni življenje.
Verjamemo, da je najpomembnejša stvar da postanemo in v poslu ostanemo človek.
Odpiramo oči. Odpiramo vrata.
Ustvarjamo priložnosti. Ponujamo vam platformo za uspeh.
Spreminjamo vaše poslovanje in vaše zasebno življenje.

Zakaj priti na Business Café?

Ker pridobite in lahko delite podporo.
Lahko inspirirate in ste inspirirani.
Povežete se s podobno mislečimi ljudmi.
Ugotovili boste, da nikoli niste sami na svoji poti.
Spoznali boste, da lahko uspete kadarkoli in kjerkoli ne glede na okoliščine v katerih živite.
Spremljajte nas na naši Facebook strani in Instagramu. Želimo uspešno pri vašem delu, ustvarjanju, poslu, sodelovanju in izvirnosti.

Več na spletni strani ZORY EVENTS.
Priponke

bc.jpg
(50.13 KiB)