Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Na živce mi gre utripanje v trebuhu

Default avatar

Bog MONa TM

1. ☺
Default avatar

kako se ti da

Bog MONa TM je napisal/a:
1. ☺
Ej, vedela sem, takoj ko sem videla tvoj nick.
Kako, da se ne naveličaš?
Razsvetli me v čem je fora?
Default avatar

hm kaj bo

Ammm.......ja....no imam isti problem oz. moja 12 hči. Je možno da je sicer z njo kaj "narobe". Oz. se da to ozdravitev.
Default avatar

Ragdollka

Jaz to opazam ze kaksno leto, odkar sem shujsala... pa imam kar oreng spehka se okrog. Stara sem 24, trenutno pocivam ker imam pretegnjene misice in zlomljena rebra. Zdi se mi da mi sedaj se bolj pulzira in takoj pod zlicko zateguje. Katera ve ce je kaj resnega ali to se dodaten stres od vsega...
zdravnica pravi da ni nic nenormalnega, samo zelodec bolec na otip. To je vse...
Default avatar

Čoko-loko

Tudi meni je poleti pogosto utripalo v trebuhu. Čutilo se je kot dojenčkove brce v nosečnosti, tudi navzven se je čutilo enako kot brce. In , ne nisem noseča, sigurno!! Sem že mislila it na slikanje, pa je prenehalo...
Default avatar

Tiaras

Nocem strasit. Vlezi se na hrbet in si daj roko na popek. Če je utripanje enakomerno, torej pulz. Je to srcni utrip tipen na aorti. Çe se je to pojavilo nenadno, je potreben pregled. Lahko je anevrizma trebusne aorte. Naredijo ultrazvok. Meni utripa od nekdaj. Zato se ne bojim. Če je prisotno se brnenje kot pretok, je pa to res nujno za pogledat. Sploh, ker je moteče. Torej je situacija nova. Ni za se hecat.
Default avatar

divertikli

Jaz imam divertikulozo, kar pomeni, da se divertikli (žepki) v debelem črevesju občasno vnamejo. Takrat mi črevo utripa sto na uro. Izkušnje so me naučile, da na mestu utripanja močno pritisnem s prstom. Takrat se tudi prst dobesedno dviguje v pulznem ritmu. Čez nekaj sekund se utripanje umiri in tudi bolečina začne popuščati.