Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Sendvic

Default avatar

Sendvicka

A razumete to foro s sendvicem in poslancem..kdo je tukaj nor?
Default avatar

Neki se vun vlece

Z nekim kao eksperimentom... kak eksperiment...kradu je in pika. In to je sramotno, sploh se posebej ob takih placah. Bruh ti ljudje.
Default avatar

Sendvicka

Ja res, kaj mu je sploh to prislo na misel..eksperiment..ojoj..kok imajo eni casa za take neumnosti..bogi revez je cakal cele tri minute in potem odsel...kej bolj butastega pa ze dolgo casa nisem zasledila...pa naj bi imel naziv doktor znanosti???takoj doktorat odvzet.
Default avatar

pravi politik

On je edini politik do sedaj, ki je javno priznal, da je kradel … in to sendvič … Zato pa noben politik ne upa priznati, da je ukradel milijone, ker vedo, da bi zagnilili v zaporu.
Default avatar

vneznanopadla

Kero foro?
Default avatar

koka+-

No, če bi se jaz odločila izvest nek eksperiment, glede tega, kakšen nadzor imajo v trgovini in kakšna možnost obstaja, da v trgovini nekaj ukradeš in te ne dobijo, bi pač nekaj ukradla in odšla iz trgovine. Takoj, ko bi prestopila prag izhoda, torej, čim bi bila zunaj trgovine, bi se vrnila (TAKOJ!!) in bio trgovkam tam povedala, da izvajam poizkus, kakšen nadzor trgovine imajo in da sem nekaj ukradla. To bi seveda takoj plačala in šla.

Tale frajer pa na sejo, kjer ga je verjetno malce vest zapekla, in obelodani svoje početje...

Butl...kradel je in pika.

In, da ga niso trgovke upoštevale in se je počutil, kot da je luft...A jezika pa ni znal stegniti, da naj se ne pogovarjajo in naj ga skasirajo, ker je to njihovo delo.

Poleg tega pa...če je on čakal ene tri minute, da plača, potem očitno ni imel namena izvajati eksperimenta. To se je odločil verjetno, ko je že bil na seji.....
Default avatar

Živc na kubik

Baje naj bi hotel pokazat, kako se nam vsem v bistvu *ebe ali se krade ali pa ne.

Oblast je v demokraciji ogledalo ljudstva. To kar ste izvolili, to imate. Običajno bo človek volil tistega, ki mu je blizu po razmišljanju.

In res je tako. Redki na državo gledajo kot na kolektivno skupnost. Vsak gleda le nase, kaj se okoli njega dogaja, pa ni njegova briga.
Default avatar

Butl TM

kdor ni sposoben ukrasti sendviča ni sposoben "krasti" javnega denarja
Default avatar

ivanovc

nam sendvičev ni treba krasti. če bi on bil v pravi stranki, bi mu bilo vse prihranjeno in nebi cutil pomanjkanja sendvičev.
Default avatar

gospodu se je zdelo

gospodu se je zdelo pod častjo, da bi počakal par minut, da mu blagajničarka zakasira in je vzel sendvič in odkorakal iz trgovine. ker ima toliko bolj pomembnih stvari za počet.
Default avatar

samo povem

Če ne bi sam povedal, da je sendvič enostavno odnesel mimo treh v debato zaverovanih prodajalk ne bi nihče tega vedel verjamem, da je imel poln ku... čakanja, da se une tri zmenijo in enostavno šel mimo, ja lahko bi rekli kraja, če bi ga ob tem početju posneli ali na izhodu ustavili in zahtevali račun, ki ga ni imel, da je na seji to svoje početje obelodanil je po moje zgolj hotel povedati kako površni smo pri varovanju, dopuščam pa možnost, da se je na nek način hotel umaknit iz poslanskega mesta in je bil ta primer idealen, nekateri tukaj gor ste res butasti do amena s svojimi izjavami, lopov, tat, prevarant tako kot vsi politiki itak vsi kradejo, ja res je VSI KRADETE v službi pisarniški material, wc papir, telefoniranje med službenim časom v zasebne namene je tudi kraja čas, ki ga porabite za telefoniranje plačuje delodajalec, med službenim časom na kavico ali v trgovino je tudi kraja, kolikokrat ste odtujili v službi svinčnik, blokec, kopirni papir, med službenim časom brskate po internetu na službenem računalniku, tudi to je kraja časa in tehničnih sredstev, dajte se malo zamislit nad sabo sploh tisti najbolj vneti, ki vas je sedaj poln gobec zmerjanja kakšno hudo krajo je zagrešil dajte se doma malo ozreti po prostorih in poglejte kaj vse je po mizah in v predalih odneseno iz službe, vse je ukradeno!