Starševski čvek

Ali zjutraj pred odhodom v službo kaj pojeste?

Default avatar
Jaz nič. Raje spim malo dlje. Popijem kavo, da mi do malice naredi občutek sitosti. Saj malico imamo že ob 9h.

Kaj pa vi?
Default avatar
, ko vstanem.
Skledo ovsenih kosmičev s temno čokolado in z jogurtom.
To me nafila za 3 ure, potem sneknem zdrav sendvič. Čez 3 ure ponovim vajo s kosilom, jem, kar mi paše. Za pop. malico imam belo kavo, za večerjo pa grški jogurt z redkvicami.
Da se še malo pohvalim: z urejeno prehrano in predvsem manjšim vnosom kalorij sem v treh tednih dala dol 2 kg. Juhu :)
Default avatar
jaz nikoli ne jem zjutraj, ker mi vse skupaj naredi prevelikko težo v želodcu. prvič jem šele tam od 10 - 11 ure. karkoli pač, sendvič, jabolko, pač nekaj. potem jem ko pridem domov, to je po 16 uri, pa tja do 18, kasneje načeloma ne jem. takrat je moj glavni obrok dneva. in to je to. če bi lahko, še toliko ne bi jedla, ker mi hrana ne paše in nimam odnosa do nje., bi pojedla tudi drek, če bi bil na filan s pravimi ojačevalci okusa. :)
Default avatar
Zjutraj vedno jem. Tudi če vstanem ob petih, štririh. Vedno, brez izjeme. Kave ne pijem.
Default avatar
Tudi jaz, preden zapustim hišo nekaj pojem. Če je zgodaj so to kosmiči, za vikend, ko ni treba hitro vstati pa kaj bolj konkretnega (jajčka, hrenovke,..)
Default avatar
Vedno. Ce je le mozno, najprej kak sadez, potem pa sam zajtrk.
Default avatar
Mi vsi doma zajtrkujemo. Danes sem pojedla mandarino in kos kruha s skutnim namazom in pršutom. In spila veliko skodelico kave. Za tamalo sem naredila čokolino z malo namočenega kruha, pa mandarino je pojedla. Mož je popil kavo in zraven jedel paneton (je Primorc). Nam vzame kar nekaj časa ta zajtrk.
Default avatar
Ja, zjutraj se nabasem kolikor gre. Pojem vse. Dve pečeni jajci, cokolino z mlekom in zemljico. Naslednjič Jem ob 15 ob prihodu iz službe! Cel dan imam čas in mir in .i ni treba na WC kakat v službi. Dokler sem pa v službi malicala, pa ne je vedno se in sem Kamala itn. Zdaj imam red in mir.
Default avatar
Redno zajtrkujem kar v firmi. Sproti pregledujem maile, ki so prispeli ponoči...
Default avatar
Vedno.
Default avatar
Nikoli doma. Sele v službi spijem kak navaden jogurt in pojem pest študent futra.
Rule 34
Default avatar
Včasih sem, skupaj z ostalo družino, ki še zdaj zaktrkuje - ampak mi enostavno ne paše. Prvič jem šele ob ene 11h v službi, prej samo kofe. Enostavno se moj želodec prebuja daleč za mano :))