Forum.Over.Net

Starševski čvek

Oksidacija na instalaciji avta

Default avatar

Opelll

Večkrat sem bral da avti crkujejo ko dajo v ler iz brzine. Sedaj se to dogaja pr mojem oplu. Majster popoldanec je reku da je možno da je oksidiralo na kakšnem spoju instalacije.
Kolega ga je že prklopu na tester kateri ni nč pokazu. Zamenu sm že malo morje senzorjev.
Default avatar

ext

Malo lima malo žice, evo opelice.
Default avatar

opelll

Prav maš viharni jezdec. Sam kaj ko sn se tele čoknjeno zajebalo s totim opličnjakom. Bi pa vseen rad porihtu to sranje tolk da ga prodam.
Default avatar

Lord hemingway

Ko se nabere volk na kablih oz. oksidacija, je velika verjetnost da bo avto ugašal pri stisku sklopke, avto bo izgubljal moč, obrati bodo nihali. Računalnik ne bo pokazal napake, ker je to mehanska okvara. Pozornost namenite predvsem oksidiranim konektorjem ki dovajajo el. napetost do razdelilne kape oz. cinšpule.
Default avatar

Julij Cezar

Opelll je napisal/a:
Ce prav zastopim ti ga mece iz prestave v prosti tek ? To imas avtomatika? Ker ce imas rocni menjalnik ni senzorja zato ampak imas oroblem na menjalniku ,no saj ce mas avtomatka tudi sam na elektroniki...pojdi na pooblascen servis z irg testerjem se vudi vec kot pa z fus
Default avatar

opelll

Ne, ko stisnem kuplongo mi škatla crkne. To mi dela pred semaforjem ko prbremzam in prtisnem kuplongo ko se ustavlam. Pa tud obrati včasih skačejo gor in dol ko prsmojeni.
Default avatar

rockec

Prodat čimprej!
Default avatar

Rok-1

Ena možnost je tudi okvarjen senzor pritiska za prosti tek ali pa puščajoča Bosch pumpa. Velja za dizle.