Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

opercija ledveni del

Default avatar

metka54

Pozdravljeni
Zelo me je strah operacije , ki jo imam napovedano glede hrbtenice ledveni del .Imate kakšne izkušnje kako po operaciji ? Sicer se sprašujem kako do datuma posega se zamotit ker mi misli nonstop begajo …..bi mogoče si kaj vzela da se malo umirim...Hvala vam za vaše mnenje..Lp
Default avatar

Neon_Cube

Poznano. Poskušaj se zaotit čeprav vem, da je to skoraj nemogoče. Tudi jaz poznam ta strah, operirana na hrbtenici 2 meseca nazaj. operacje so rutinske, odvisno pa katerega kirurga imaš..
Default avatar

česa se bojiš

Česa se bojiš? Tega, da boš po operaciji rešena bolečin in lažje živela?
Iz izkušenj ti povem, da se stanje spet poslabša šele po sedmih letih ...
Default avatar

Meta54

Meni je rekel danes zdravnik ,da operacija naj bi trajala nekje do 2 uri.....imam dr. Janeza Ravnik.....kako se zdaj pocutite? Ste bili dolgo v bolnisnuci....? Lp
Default avatar

Neon_Cube

Počutje takoj po operaciji je super, kakor je pred op bolelo. potem je še rehabilitacija kjer se okrevanje prične.
Default avatar

Neon_Cube

Če imaš možnost izbire toplic po op, izberi Terme Ptuj. Resnično čudovito in tudi terapevti so odlični. sedaj sem tukaj na rehabilitaciji.
Default avatar

Juve24

Hej, dosti pomagat ne morem, pa vendarle.

Operacija je precej standardna, zapletov, ni za pričakovat in lahko je samo bolje.

Sicer sem študent medicine in dr. Ravnika poznam in ti zagotavljam, da boljšega kirurga ne moreš imeti. Človek je nenormalno dober, operira tudi tam, kjer drugi ne upajo niti pogledati in to uspešno. Tako med zdravniki kot med nami študenti vzbuja skoraj strahospoštovanje, ker vemo, da verjetno nikdar ne bomu blizu njegovemu nivoju. Zato kar mirno, si v dobrih rokah. :)
Default avatar

vic šala

Bila operirana pred 6 tedni. Sedaj počasi okrevam. Čakajo me še toplice. Me še vedno boli, ampak upam da bo počasi bolje.
Sem se bala operacije in bolečin po operaciji. Ne boj se, ker ni tako hudo.
Operiral me je dr. Gorenšek Matevž, zdravnik, ki ga moraš iskati z lučjo. Zaupala sem mu in to je pri meni razblinilo strah pred posegom.
Srečno in pogumno.
Default avatar

gorenšek da

tudi jaz priporčam dr. Gorenška.