Forum.Over.Net

Starševski čvek

Precej nesposobni Telekom

Default avatar

ČefurjiRein

Kličem Telekom. En priključek (Link 3) ne dela in utripa lučka. Mlad fant že pošilja serviserja z novim ruterjem. Rečem, a ne bi samo resetirali in prenastavili nastavitve. Povem še, da ne dosežem hard reseta z malo palčko oz. iglo, če bi to pomagalo. Reče da smo tako ali tako že izklopli gospod in resetirali. Rečem da hočem drugo mnenje. Še enkrat pokličem, dvigne isti, se opravičim in rečem da bom poklical še enkrat, on seveda cel užaljen, prekmurc glup, go back to Madžarska.

Kličem, razložim problem drugi. No, gospodična hard resetira ruter. Cel čas imam v glavi, da je treba samo prenastavit in resetirat nastavitve na portih, ne spoznam se. No, in je naredila ta hard reset. Ker še vedno ne dela, mi reče naj grem po nov router.

Pride 16 letni bratranec, gre v ruter nastavitve in spremeni nastavitev Link 3 priklopa iz Video na Data. Dela. Fertik.

Mislim, to sem klical in to jih bluzim, naj resetirajo in prenastavijo nastavitve da bo delalo ker ne znam sam v ruter. Razložil sem 25x, lahko bi vedli ne.
Default avatar

Bromi01

2 tedna se "pogovorjamo" mala napaka, vsak svetovalec s svojo teorijo. Najdrazji paket dalec naokoli, 150€ samo za priklop. Hvala Telekom! Avtor veliko srece,
Default avatar

TelekomSlovenije

Pozdravljeni, težave uporabnikov komunikacijskih storitev so različne, trudimo pa se, da jih odpravimo v najkrajšem možnem času. Pri tem vsakogar spoštujemo in si prizadevamo za spoštljiv način komunikacije. LP, Ana