Starševski čvek

Tudi ta mit o zaželjenosti moških po 40 je ena laž

Default avatar
Me prav zanima, koliko 20 -25 letnic bi potrdilo, da se jim zdijo moški po 40 blazno privlačni. Morda bi se kakšna odločila za seksualno avanturo s 40+ letnikom iz top lige. Pa še to bo skrbno preverila, ali je to v njenem socialnem krogu sprejemljivo, še raje bo vse skupaj izvedla kje v tujini. O zaželjenosti 40+ letnikov s povprečno plačo, povprečno plešo, povprečnim trebuhom, pa sploh raje ne bi.

Je prav hecno, kako 40+ letni samci 40+ letnim poročenim ženskam pametujejo, kako imajo one nizko samopodobo, oni pa visoko. In visoko zaželjenost. 40+ letni moški je že pošteno out of date, sploh za resno zvezo z žensko v top letih, o kakršnih taki radi sanjajo.
Default avatar
smeha polna skleda je napisal/a:
Po 40-em so ponavadi že situirani in malo bolj vidijo skozi babji bulšit, kar je privlačno.
Default avatar
smeha polna skleda je napisal/a:
Če so moški materialno ustrezno preskrbljeni in znajo dobro poskrbeti tudi za svojo mlajšo partnerico, potem zveza lahko traja še dolgo. Za ženske je pa na žalost na prvem mestu izgled, potem karakter, tudi finančna priskrbljenost ženske ne bi škodila, ni pa tako nujna, če ima ostalo top. Pri moškem je na prvem mestu denarnica, na drugem karakter, na tretjem izgled.
Default avatar
hmm, se kar strinjam s tem ampak, vedno se najdejo izjeme.... mi, ki smo v 50 tih, smo bili enkrat prej stari 40, pa, kaj pa vem, je treba imeti tud malo sreče pri tem očitno, da se stvari poklopijo, je pa mimo, da tipi, 40 letniki govorijo za svojo generacijo žensk, da so prestare z njih, to govorijo kvečjemu nedojebanci, ki se niiso orng kresal z žensko v življenju.....
Default avatar
Zaradi mene naj govorijo, kar hočejo, če jih to tolaži. Ženske vemo, kakšna je realnost.

Še 70+ moškim se vidi, kdo je šarmiral na veliko (ali celo še vedno šarmira).
Default avatar
Moški po štiridesetem imajo cash. Naf said.
Default avatar
smeha polna skleda je napisal/a:
Novi dan, nove frustracije. Že 841. odprta tema z enako bolno vsebino.
Default avatar
Ko se spomnim sebe pri 20+ nekaj, mi niti pod točko razno na pamet ni prišel kakšen 40 letni tip. Stari ata. Umrla bi od dolgčasa z njim, pa tudi on verjetno z mano. Meni se zdi da normalen moški 40, 50 let pričakuje enako osebnostno zrelo partnerko, kar dekle pri 20 definitivno ni.
Je pa tle gor par tipov, al pa mogoče celo en z več niki, ki nas vztrajno prepričuje nasprotno. Verjetno je star 40 + in upa na 20 letnico. Naj se. Mu želja uresniči, nam ustalim pa da neha težit eno in isto....
Default avatar
Lahko izgleda bolje kot marsikdo pri 30ih ali slabše kot kdo pri 50ih.... Isto velja za ženske. Leta sploh niso tako važna. Tudi v duši ima lahko 30 ali 70 let...isto ženske. Leta do zgolj številke.... Denar.... važno, da ima delovne navade in ni socialec po izbiri. Potem bo že kako. Kaj ti bo denar , če ni duše....
Default avatar
Pri +40 je napisal/a:
Seveda leta nimajo nobene zveze z privlačnostjo moških ali žensk.Dejstvo je da,čeprav smo si vsi zelo različni imamo samo eno stvar vsi skupno ne glede na spol,raso, vero - da bi čim lepše izgledali. Vendar je to žal dano redkim ženskam in moškim.Seveda po drugi strani je pa veliko urejenih in uglajenih ljudi vendar to s privlačnostjo nima veze. To kaj pa pomeni biti situiran moški bi se pa lahko dolgo časa pogovarjali. Seveda na koncu je pa najbolj pomembno da je partner zdrav,ker z bolnim človekom se pa nihče rad ne ukvarja,pa naj si bo bogat ali pa lep.
Default avatar
gfhdfgrdrt je napisal/a:
Najbolj pomebno je, da ima partner dober karakter, bolezen se pa lahko vsakemu zgodi, tudi tebi. Mislim, da če ti je zdrav partner največja vrlina je to tkotko, danes je, jutri ni. To ni neka prava ljubezen, predvsem s tvoje strani.
Default avatar
Meni se 40letni lovci na dvajsetletnice zdijo nezreli, infatilni, večni otroci, ki pač iščejo sebi in svoji zrelosti primerne ženske. Kakšne resnične samozavesti ne premorejo, iščejo čim manj izkušene, da jih ja ne bi ocenjevale, da bi ja lahko "izpadli frajerji" v njihovih očeh. Kolikor opažam, jih tudi drugi moški kaj posebno visoko ne cenijo na ta račun - v pogovorih opažam rahlo posmehljiv odnos do "otroškega vrtca", ki ga nekateri vodijo pod roko.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Mlado neobremenjeno meso je še vedno mlado neobremenjeno meso in ne teži kot žene doma :)
Default avatar
vzemi kakor hočeš je napisal/a:
A ti to o resni zvezi, ali o eni noči?
Jaz govorim o samskih 40+
Default avatar
Replika je napisal/a:
Kakorkoli :)
Default avatar
Sicer vsakemu svoje je napisal/a:
karakter se pokaže šele po nekaj letih skupnega bivanja.Seveda se lahko bolezen zgodi vsakomur.A ti še vedno verjameš v pravo ljubezen v 21 stoletju in kaj zate sploh pomeni prava ljubezen?V današnjih časih je v ospredju pri iskanju partnerja neka materialna korist.Prave ljubezni je mogoče 1%.
Default avatar
vzemi kakor hočeš je napisal/a:
Saj pravim - moški, ki ženske pojmujejo kot "mlado neobremenjeno meso" , nimajo ravno visokega statusa niti med ženskami, niti med moškimi. Je pa res, da jih to ne obremenjuje preveč ;)))
Default avatar
Replika je napisal/a:
No vidiš, nobenega problema torej :)
Default avatar
Danes gre samo za denar. Najhujše so ženske, ki se še sprenevedajo. Ne, ne ne, one res ljubijo! Ja resnično ljubijo, ampak njegov denar, njegove providerske sposobnosti.
Default avatar
vzemi kakor hočeš je napisal/a:
Res je, problema pa res ni.