Ni mi jasno, kako imajo nekateri vedno ujemajoči prevleki za odejo in vzglavnik (če sta vzglavnika dva, pa sploh). Zdi se mi normalno, da vzglavnik večkrat preoblečeš, vsaj jaz imam kar nekaj prevlek za vzglavnik kupljenih kar tako posebej.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
kovterpovšter
nevemkaj
Jaz pa tako
kaj je zate večkrat
Na koliko dni pa preoblačiš vzglavnik? Jaz enkrat na teden preoblečem vse skupaj, za večkrat preobleči ne čutim potrebe.kovterpovšter je napisal/a: ↑Ni mi jasno, kako imajo nekateri vedno ujemajoči prevleki za odejo in vzglavnik (če sta vzglavnika dva, pa sploh). Zdi se mi normalno, da vzglavnik večkrat preoblečeš, vsaj jaz imam kar nekaj prevlek za vzglavnik kupljenih kar tako posebej.
več prevlek za blazine
Sreča pa taka
kovterpovšter je napisal/a: ↑Ni mi jasno, kako imajo nekateri vedno ujemajoči prevleki za odejo in vzglavnik (če sta vzglavnika dva, pa sploh). Zdi se mi normalno, da vzglavnik večkrat preoblečeš, vsaj jaz imam kar nekaj prevlek za vzglavnik kupljenih kar tako posebej.
Nekateri imate res srečo v življenju, da se lahko ukvarjate s takimi malenkostmi...oz nimate pomembnejših skrbi kot je barvna usklajenost posteljnine...mislim, resno?
Vzglavnik-rjuhe
Ko je vzglavnik umazan je ponavadi tudi rjuha za zamenjat, razlika je da ne vidiš umazanije.kovterpovšter je napisal/a: ↑Ni mi jasno, kako imajo nekateri vedno ujemajoči prevleki za odejo in vzglavnik (če sta vzglavnika dva, pa sploh). Zdi se mi normalno, da vzglavnik večkrat preoblečeš, vsaj jaz imam kar nekaj prevlek za vzglavnik kupljenih kar tako posebej.
soriampak
Sori, ampak, probaj zamenjat komplet posteljnino...kovterpovšter je napisal/a: ↑Ni mi jasno, kako imajo nekateri vedno ujemajoči prevleki za odejo in vzglavnik (če sta vzglavnika dva, pa sploh). Zdi se mi normalno, da vzglavnik večkrat preoblečeš, vsaj jaz imam kar nekaj prevlek za vzglavnik kupljenih kar tako posebej.
povej no
Carat
Bmk 1
bmk2
kovterpovšter
"Nehigienično" - predvsem zato da kdo klikne.Carat je napisal/a: ↑Nehigienicno? Pri meni je vsa posteljnina ista in se vedno ujema. Rjuhe menjam enkrat tedensko, prevleke za vzglavnik pa vsak dan zaradi kreme in olje za lase. Ce ne bi imela olja za lase na sebi bi vse skupaj zamenjala enkrat tedensko. A ti menjas vse na en mesec ali po cem sodis da je nehigienicno?
kovterpovšter
*aja in nekateri tisto eno prevleko operejo posebej, zato da se zvečer ujema. :)kovterpovšter je napisal/a: ↑"Nehigienično" - predvsem zato da kdo klikne.Carat je napisal/a: ↑Nehigienicno? Pri meni je vsa posteljnina ista in se vedno ujema. Rjuhe menjam enkrat tedensko, prevleke za vzglavnik pa vsak dan zaradi kreme in olje za lase. Ce ne bi imela olja za lase na sebi bi vse skupaj zamenjala enkrat tedensko. A ti menjas vse na en mesec ali po cem sodis da je nehigienicno?
Moj point je, da obstaja razlika med potrebnostjo menjave prevleke za odejo in za vzglavnik.
Tudi če hodimo v posteljo čisti, je telo približno oblečeno, glava pa ne. Gre za obraz. Obraz čistimo in negujemo drugače kot ostalo telo. Brišemo? Nadalje za lase, čeprav nisem toliko ciljala nanje. Lahko so negovalni produkti/izločki iz kože. Ne od zanemarjenosti, ampak normalno. Majico na koži zamenjamo, jakne pač ne itd.
Zanimivo, da nekateri te razlike ne vidijo in vzglavnik menjajo enako kot ostalo, nekateri vse skupaj menjajo pretirano, nekaterim je ujemanje tako pomembno, da imajo vse posteljnine enake oz. si kupijo dodatno rjuho, da iz nje naredijo male prevleke. (moj način pa je popoln obviously;)) (pač, nedeljsko opažanje).
Spim
zanimamme
Kako pogosto menjaš prevleko za vzglavnik, kako pogosto prevleko za odejo in kako pogosto rjuho?kovterpovšter je napisal/a: ↑Ni mi jasno, kako imajo nekateri vedno ujemajoči prevleki za odejo in vzglavnik (če sta vzglavnika dva, pa sploh). Zdi se mi normalno, da vzglavnik večkrat preoblečeš, vsaj jaz imam kar nekaj prevlek za vzglavnik kupljenih kar tako posebej.